Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس ستاد فرماندهی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در مراسم رونمایی از سامانه سیتاکس و افتتاح خط تولید نانوماسک سیتاکس_اپکس، گفت: خوشبختانه در حال حاضر نیازهای کمی کشور در حوزه تجهیزات حفاظتی مقابله با کرونا مرتفع شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در مراسم افتتاح خط تولید نانوماسک و رونمایی از سامانه سیتاکس اظهار کرد: خوشبختانه هم اکنون شاهد تحقق دستاوردهای سترگ خودکفایی ملی در عرصه‌های مختلف مبارزه با بیماری کرونا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیچیدگی‌های ویروس کرونا، گفت: البته در عین حال فرصت‌هایی نیز به واسطه این بیماری خلق شده و ما امروز دستاوردهای قابل توجهی در این حوزه کسب کرده‌ایم که امکان تبادل بین المللی نیز دارد.

دکتر زالی با بیان اینکه در روزهای نخست شیوع کرونا در کشور با کمبود اقلام بهداشتی و حفاظتی رو به رو بودیم، یادآور شد: در آن روزها کادر بهداشت و درمان کشور تن بر آتش این بیماری زدند و تا ابد تاریخ از این قهرمانان سلامت به نیکی یاد خواهد کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران پاشنه آشیل مبارزه با بیماری کرونا را برای کادر درمان تجهیزات حفاظتی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه امروز بعد از حدود یک سال از نظر تجهیزات حفاظتی در شرایط بسیار مطلوب و فوق استانداردی به سر می‌بریم و نیازهای کمی ما مرتفع شده و می‌توانیم در عرصه صادرات این محصولات نیز گامی بلند برداریم.

وی با بیان اینکه علی رغم تغییر سیمای بیماری همچنان مهمترین استراتژی در برابر این ویروس فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و شست و شوی مداوم دستهاست، تصریح کرد: ماسک یکی از سنگرهای اصلی ما در برابر این بیماری است.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اینکه از نخستین روزهای شیوع کرونا در کشور بر ضرورت اجتناب ناپذیر استفاده از ماسک برای مقابله با کرونا تاکید شد، گفت: ماسک علاوه بر کاهش انتقال بیماری بر میزان چرخش ویروس نیز اثرگذار است. استفاده از ماسک در محیط‌های اجتماعی شرط لازم است، اما کافی نیست.

دکتر زالی با اشاره به اثربخشی استفاده از نانو ماسک، بر اهمیت کیفیت مطلوب ماسک‌ها در جلوگیری از انتقال ویروس تاکید کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت گسترش فرهنگ تجارت الکترونیک، گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه تامین و نذر سلامتی با وجود تنوع در اقلام حفاظتی از جمله ماسک، انتخاب درستی داشته باشند.

دکتر زالی همچنین با اشاره به اینکه افرادی که از نظر اقتصادی ضعیف‌ترند، در برابر کرونا آسیب پذیرترند، استفاده از این سامانه را فرصت مناسبی برای تامین ماسک افراد کمتر برخوردار از طریق فراهم کردن امکان نذر سلامتی عنوان کرد.

وی همچنین در پایان با اشاره به نقش پررنگ اجرای طرح محله محور شهید سلیمانی در مبارزه با بیماری کرونا، از جهادگران و دست اندرکاران این طرح تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه این مراسم سردار سرتیپ پاسدار محمدحسین سپهر جانشین سازمان بسیج مستضعفین و رییس قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه هرگاه در مسئله‌ای ملی از ظرفیت‌های مردمی در عرصه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بهره گرفته شده، به خوبی از چالش عبور کرده‌ایم، از مشارکت و تلاش‌ نیروهای مردمی در عرصه مقابله با کرونا قدردانی کرد.

وی با اشاره به حضور و مشارکت بسیج در عرصه مقابله با کرونا از نخستین روزهای شیوع کرونا در کشور، اظهار کرد: برای پیشبرد طرح شهید سلیمانی باید هر خانه را به یک پایگاه سلامت تبدیل کرده و در هر خانواده یک عضو را به عنوان مسئول سلامت خانواده آموزش داده و تربیت کنیم.

وی همچنین بر ضرورت خلق یک سبک زندگی نوین در کشور برای تاب آوری در برابر شرایط سختی همچون شیوع کرونا تاکید کرد و گفت: هر کشوری که از این بیماری سربلند بیرون بیاید، بدون شک یکی از ابر قدرت‌های جدید دنیا خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه این مراسم با حضور دکتر زالی، سردار سپهری و جمعی از مسئولان از سامانه تامین و نذر سلامتی( سیتاکس) رونمایی شد.

سامانه سیتاکس به آدرس www.sitax.ir، یک سامانه یکپارچه برای تامین کالاهای سلامت محور و نذر سلامتی با محوریت مقابله با ویروس منحوس کروناست که توسط گروه جهادی شمس (شهدای مدافع سلامت) راه اندازی شده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونا در کلانشهر تهران مقابله با کرونا تجهیزات حفاظتی بیماری کرونا شیوع کرونا نذر سلامتی دکتر زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۲۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا

بازدید ایلان ماسک از چین ظاهرا نتایج فوری به همراه داشته است. طبق توافق با شرکت جستجوی اینترنتی بایدو، تسلا از داده‌های نقشه این شرکت برای فناوری کمک‌راننده در بزرگترین بازار خودرو جهان استفاده خواهد کرد.

به گزارش یورونیوز، ایلان ماسک در آخر هفته سفری از پیش اعلام نشده به چین داشت. این میلیاردر آمریکایی تصویری از دیدار خود با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین را در شبکه ایکس یا همان توییتر منتشر کرد.

به گفته منابع خبری بلومبرگ، بایدو که بر جستجوی اینترنتی در چین تسلط دارد، با ارائه نقشه و مسیریابی به تسلا کمک می‌کند تا فناوری کمک‌راننده خود را که «رانندگی کاملاً خودکار» یا همان FSD می‌نامد، راه‌اندازی کند. خدمات نقشه که برای فناوری‌های کمک‌راننده حیاتی است به شدت توسط دولت چین کنترل می‌شود.

البته FSD قابلیت رانندگی خودکار را ارائه نمی‌دهد و همچنان به راننده‌ای نیاز دارد که دستش روی فرمان و در هر لحظه آماده کنترل خودرو باشد. با این حال، راه‌اندازی این فناوری در چین می‌تواند به تسلا در رقابت شدید برای سهم بازار در این کشور کمک کند و درآمد بیشتری را برایش به ارمغان بیاورد. این فناوری ماهانه ۹۹ دلار هزینه دارد و در بسیاری از کشور‌ها هم در دسترس نیست.

ماسک معمولا روابط خوبی با رهبران خودکامه و دست راستی در دنیا دارد و برعکس چندان با سیاستمداران کشور‌هایی با نظام‌های دموکراتیک مناسبات خوبی ندارد.

او با بولسونارو رئیس جمهوری پیشین برزیل، دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان بسیار دوست است و حالا او تلاش دارد برای پیشبرد منافع اقتصادی‌اش روابط گرم و دوستانه‌ای هم با چین و رهبران این کشور داشته باشد.

در حالی‌که ایالات متحده همواره از چین به دلیل سیاست‌هایش انتقاد می‌کند، ماسک در توییتر با انتشار تصویری از خود با نخست وزیر چین نوشته است که از دیدار با لی افتخار می‌کند.

روابط ماسک با چین به دلیل منافع تجاری متعددش پیچیده است. شبکه «ایکس» توسط دولت چین که سانسوری سفت و سخت دارد، مسدود شده است. دولت چین همچنین در مورد برخورد‌های نزدیک بین ایستگاه فضایی خود و ماهواره‌های پرتاب‌شده توسط شرکت «اسپیس‌ایکس» به سازمان ملل متحد شکایت کرده است.

با این حال، تسلا کارخانه‌ای در شانگ‌های دارد و مدل Y این شرکت، پرفروش‌ترین خودروی برقی یا هیبریدی شارژی در چین در مارس ۲۰۲۴ بوده است. دو مدل پرفروش‌تر متعلق به BYD، یک شرکت سازنده چینی است که با تسلا برای تبدیل شدن به بزرگترین فروشنده خودرو‌های الکتریکی جهان رقابت می‌کند.

بازدید و گزارش توافق با بایدو با هیجان سرمایه‌گذاران تسلا مواجه شد که بسیاری از آن‌ها برای توجیه موقعیت تسلا به عنوان باارزش‌ترین خودروساز جهان، روی قابلیت‌های بالقوه رانندگی خودکار حساب باز کرده‌اند.

از اثرات مثبت این توافق برای تسلا می‌توان به افزایش ۶ درصدی سهام این شرکت در بازار‌های نیویورک اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید