Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@13:40:55 GMT

عدم تناسب توسعه زیرساخت‌های درمانی با رشد جمعیت

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۲۵۰۷

عدم تناسب توسعه زیرساخت‌های درمانی با رشد جمعیت

قادر برجی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن ارزیابی وضعیت درمان استان اردبیل اظهار کرد: هم‌اکنون ۴۸ درصد جمعیت استان اردبیل تحت پوشش درمان تأمین اجتماعی قرار دارند که در این زمینه تنها ۲ بیمارستان اختصاصی برای ارائه خدمات درمانی به این تعداد تحت پوشش‌ها در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به پوشش ۶۰۲ هزار نفر از جمعیت استان افزود: هم‌اکنون ۶۰۲ هزار و ۴۹۲ نفر از جمعیت یک میلیون و ۲۷۰ هزار و ۴۲۰ نفری اردبیل تحت پوشش درمان تأمین اجتماعی هستند که سهم تخت بیمارستانی این تعداد نفرات تنها ۲۰۳ تخت فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول از عقد قرار داد با سایر مراکز درمانی و کلینیک‌های تخصصی استان با این بیمه خبر داد و یادآور شد: ۷۹۵ مرکز به صورت مستقیم طرف قرارداد تأمین اجتماعی هستند که این تعداد شامل ۱۶ بیمارستان، ۳۹ درمانگاه، ۶ کلینیک، ۹۴ مرکز بهداشتی و درمانی و ۶۴۰ مرکز خصوصی می‌شود.

سهم تأمین اجتماعی از تخت‌های بیمارستانی ناچیز است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان سهم ۲۰۳ تختخوابی تأمین اجتماعی از مجموع دو هزار و ۷۵ تخت فعال بیمارستانی استان کم شمرد و گفت: در همین رابطه تنها ۹.۷۸ درصد تخت‌های بیمارستانی سهم تأمین اجتماعی است که از سال ۱۳۷۵ تا به اکنون زیرساخت‌های درمانی به ویژه در بحث بستری رشدی متوازن با رشد جمعیت کل و تحت پوشش استان نداشته است.

برجی ضمن تاکید بر عدم تناسب اعتبارات تخصیصی با نیازهای درمانی استان تصریح کرد: فضاهای درمانی موجود در سطح استان نیز استاندارد کافی برای ارائه خدمات ندارند.

به گفته وی کمبود تجهیزات پزشکی با فناوری بالا و نیروهای انسانی به ویژه در نیروهای تخصصی از عمده مشکلات تأمین اجتماعی در استان اردبیل است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان همچنین بیان کرد: هم‌اکنون بسیار از افراد تحت پوشش از پوشش ناکافی بیمه‌ای برخی خدمات درمانی و دارویی ناراضی هستند که در صورت نظارت کافی و تخصیص اعتبارات کلان به بحث درمانی استان می‌توان این مشکلات را برطرف کرد.

۳۴ هزار بستری در ۹ ماهه امسال

این مسئول ادامه داد: تعداد کل بستری‌های استان اردبیل در ۹ ماهه امسال ۳۴ هزار نفر بوده که میانگین هزینه بستری هر بیمار مبلغی حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان برآورد می‌شود.

برجی همچنین به صدور ۳۱۷ هزار نسخه درمان سرپایی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی اشاره و بیان کرد: میانگین هزینه هر نسخه درمان سرپایی هم ۲۹ هزار تومان بوده است.

وی از کسب رتبه نخست در حوزه پیاده‌سازی نسخه الکترونیکی در کشور توسط تأمین اجتماعی استان خبر داد و افزود: انعقاد تفاهم‌نامه اجرای تحویل بهنگام اسناد سرپایی و بستری از دیگر اقدامات قابل توجه و حائز اهمیت در حوزه درمانی استان در زمینه خدمات غیرمستقیم بوده است.

کد خبر 5141732

منبع: مهر

کلیدواژه: تأمین اجتماعی استان اردبیل خدمات درمانی اردبیل دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا بوشهر گرگان انقلاب اسلامی ایران عکس استانها شیراز شهرستان کرج سی و نهمین جشنواره فیلم فجر ایلام درمان تأمین اجتماعی تأمین اجتماعی استان اردبیل تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۲۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان

شهبازی مدیر کل بهزیستی استان کرمانشاه گفت : طرح غربالگری بینایی در سنین طلایی ۳ تا ۶ سال موجب میشود تا با تشخیص و درمان زود هنگام مشکلات بینایی از معلولیت کم بینایی و نابینایی پیشگیری شود.

به گفته شهبازی قرار است بهزیستی استان کرمانشاه درصورت نیاز کودکان به درمان‌های بعدی /مانند جراحی وعینک برای خانواده‌های تحت پوشش همه هزینه‌ها و برای دیگر خانواده‌ها هم بخشی از هزینه‌ها را پرداخت کند

آنطور که شهبازی می‌گوید پارسال ۶۶ هزار کودک کرمانشاهی در پوشش طرح غربالگری بینایی قرار گرفتند. از این شمار ۷۰۰ کودک که نیازمند درمان‌های بعدی بودند به مراکز تخصصی ارجاع شدند کمک هزینه‌های درمان از ۲ تا سی میلیون تومان به آنان پرداخت شده است.

غربالگری بینایی و شنوایی نوزادان و کودکان و همچنین غربالگری ژنتیک از راهکاری‌های پیشگیرانه بهزیستی برای کاهش و درمان معلولیت‌های جسمی و حرکتی است.

پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد آموزش‌های پیش از ازدواج و مهارت‌های زندگی هم در بخش آموزش دنبال میشود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است