Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول پایگاه بسیج شهدای کارمند دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: پایگاه بسیج دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، در منطقه غدیر شهر اقدام به برپایی اردوی جهادی در قالب میز خدمت کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در قالب یک اردوی جهادی از سوی بسیج و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، مردم منطقه «غدیرشهر» زاهدان از خدمات درمانی رایگان دهان و دندان بهره‌مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  نادر میری، مسئول پایگاه بسیج شهدای کارمند دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: در چهل و دومین بهار آزادی با همکاری و پیگیری مداوم رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت تداوم خدمات به مردم به ویژه در مناطق محروم، گروه جهادی پایگاه بسیج دانشگاه با مشارکت سپاه پاسداران، واحد شاهد ایثارگران، مرکز بهداشت زاهدان و جمعی از خیرین مهدوی در منطقه غدیر شهر اقدام به برپایی اردوی جهادی در قالب میز خدمت کردند.

میری اظهار کرد: رزمایش خدمات سلامت برای اولین در این منطقه با توجه به درخواست هیئت امنا مسجد، ولی عصر (عج) برگزار شد و از آنجایی که تاکنون هیچ گروه جهادی برای ارائه خدمات پزشکی در این محدوده مستقر نشده بود، اقدامات صورت گرفته در حوزه درمان زمینه رضایتمندی مردم را در برداشت.

مسئول پایگاه بسیج شهدای کارمند دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: هدف از ارائه این خدمات که با تفکر جهادی و روحیه بسیجی انجام شده، زدودن غبار محرومیت، کاهش آلام مردم و همچنین بهره مندی از خدمات نظام و انقلاب است. در این اردوی یک روزه علاوه بر استقرار خودروی واحد سلامت دهان و دندان، بسته‌های معنوی و بهداشتی نیز در بین اهالی توزیع شد.

وی ادامه داد: همدلی و همراهی همیشگی بسیج وسپاه در تمامی عرصه‌ها به ویژه در میدان مقابله با کرونا و درکنار مدافعان سلامت علاوه بر رضایتمندی مردم جهت بهره مندی از خدمات، منجر به کاهش آمار مبتلایان و شناسایی زود هنگام بیماران شده که این موفقیت بزرگی در استان به شمار می‌رود.

میری خاطر نشان کرد: مردم در دوران جنگ تحمیلی و دفاع مقدس با بسیج عمومی در مساجد برای دفاع همه جانبه از کشور اقدام کردند که این دفاع جانانه و همدلی و همراهی زیر پرچم مسجد، سربلندی و عزت مردم و ایران اسلامی را به همراه داشت. اکنون نیز از آنجایی که بسیج و سپاه در هر عرصه‌ای برای رفع محرومیت زدایی و کمک به مردم ورود کرده اند، محوریت میز خدمت بسیج با تاسی از همان دوران در مساجد است.

مسئول پایگاه بسیج شهدای کارمند دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: پس از اتمام کار اردوی یک روزه میزخدمت جهادی، اهالی منطقه خواهان تداوم این اقدام در روز ۲۲ بهمن ماه شدند.

لازم به ذکر است، توسط گروه جهادی ولایت یاوران سلامت، در بین خطبه‌های نماز جمعه تبرکات فاطمی بین نمازگزاران پخش شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محرومیت زدایی 22 بهمن انقلاب اسلامی جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۲۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان