Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاد اظهار کرد: باید این موارد بررسی و تبیین شود که چرا نمی‌خواهند نظارت وجود داشته باشد؟ آیا حذف سامانه تیتک و نبود نظارت، کمک به رانت است؟

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، طی گزارشی اعلام کرد: با توجه به نبود زیرساخت‌های سامانه‌ای برای ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت واکسن در معاونت بهداشت احتمال بروز تخلفات و مفاسد گسترده نظیر خروج واکسن از زنجیره توزیع و قاچاق معکوس به کشورهای همسایه، ورود اقلام تقلبی به زنجیره توزیع به نام واکسن، شکل‌گیری بازار سیاه، دریافت چندباره واکسن توسط افراد فاقد شرایط و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وجود دارد.

 

*واکسن با سایر کالاها متفاوت است

در این‌باره، الهام آزاد، عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی پیرامون گزارش این کمیسیون درباره احتمال بروز مشکلات در توزیع واکسن، به بازارنیوز گفت: زمانیکه با ورود برخی واکسن ها مخالفت می شود، یعنی این کالا با سایر کالاها متفاوت است و باید نظارت داشته باشیم  که واکسن ها از کجا آمده و چگونه توزیع می شوند.

وی افزود: ما نباید نقش نظارت کارآمد را نادیده بگیریم. باید این اقدام را تقویت کنیم تا مجددا اتفاقات ناگواری که برای انسولین قلمی رخ داد، نباشیم. باید راهکارهایی برای نظارت بهتر ارائه داد تا با قاچاق معکوس و کالای تقلبی همچون موضوع انسولین های قلمی مواجه نشویم.

*باید مشخص شود چرا می خواهند تیتک را کنار بگذارند

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس، درباره احتمال کنار گذاشتن سامانه تیتک از فرایند توزیع واکسن‌ها اظهار کرد: ما باید تلاش کنیم و متوجه بشویم مبنای اینکه می گویند این سامانه کنار گذاشته شود چیست و از این اتفاق جلوگیری کنیم. مسئله توزیع واکسن باید به صورت مبنایی حل شود و نباید صورت مسئله را پاک کنیم.

*حذف تیتک، کمک به رانت است؟

آزاد ادامه داد: باید این موارد بررسی و تبیین شود که چرا نمی‌خواهند نظارت وجود داشته باشد؟ آیا حذف سامانه تیتک و نبود نظارت، کمک به رانت است؟ باید روی این مسائل کار کنیم.

وی تاکید کرد: کمیسیون بهداشت و درمان در جلسات مشترک با وزارتخانه بهداشت و درمان می توانند این مسئله را مطرح و حل کنند.

پایان پیام//

برچسب ها: کمیسیون اصل 90 ، تیتک ، واکسن کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MVB

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کمیسیون اصل 90 تیتک واکسن کرونا کمیسیون اصل 90 توزیع واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۲۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : رفتار دولت در قبال صنعت خودرو توهین به مردم است زیرا برای خرید یک خودروی بی‌کیفیت با هزار بدبختی ثبت نام می‌کنند و بعد از ماه‌ها به آن‌ها گفته می‌شود که خودرو نداریم .

فتح‌الله توسلی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با انتقاد از عملکرد دولت در زمینه صنعت خودرو اظهار داشت: رفتار دولت در قبال صنعت خودرو توهین به مردم است.

وی  با اشاره به مشکلات متعدد مردم در زمینه خرید خودرو گفت: مردم برای خرید یک خودروی بی‌کیفیت با هزار بدبختی ثبت نام می‌کنند و بعد از ماه‌ها به آن‌ها گفته می‌شود که خودرو نداریم و باید خودروی دیگری را انتخاب کنند.

توسلی اظهارداشت : در مقابل این بی‌نظمی، دولت هر چند وقت یکبار اعلام می‌کند که مثلاً باید ۲۰۰ میلیون تومان به حساب شرکت‌های خودروسازی واریز کنید تا خودرو تحویل بگیرید.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه این رفتار‌ها قابل قبول نیست، بیان کرد: دولت باید برای دو خودروساز بزرگ کشور چاره‌ای اساسی بیندیشد.

 توسلی در ادامه به مشکلات واردات خودرو اشاره کرد و اظهارداشت : مجلس تصویب کرده بود که خودرو وارد شود، اما دولت در این زمینه کوتاهی کرد.

وی با بیان اینکه عدم واردات خودرو به نفع خودروسازان و به ضرر مردم بوده است، گفت: اگر خودرو‌های مورد نیاز مردم وارد شده بود، قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کرد و خودروسازان مجبور بودند که خودشان را اصلاح کنند.

توسلی در مورد برنامه مجلس برای پیگیری مشکلات صنعت خودرو اظهارداشت : مجلس یازدهم در آستانه پایان کار خود است، اما وظیفه نظارتی خود را در قبال این موضوع به طور کامل انجام خواهد داد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه مجلس دوازدهم نیز پیگیر حقوق تضییع شده مردم در صنعت خودرو خواهد بود، گفت: حدود یک ماه آینده، مجلس دوازدهم شروع به کار می‌کند؛ قطعاً این موضوع در دستور کار مجلس است، و باید مجلس وظیفه نظارتی خودش را از طریق تذکر، سوال و حتی استیضاح موضوع صنعت خودرو را پیگیری کند، چون حق و حقوق مردم هست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • سازماندهی ۴۹۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با حوادث احتمالی سامانه بارشی
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • گزارش‌هایی از تخلفات مجتمع‌های بین راهی قم اعلام شد
  • آخرین جمع‌بندی احتمالی کمیسیون اجتماعی؛ توافق برای تعطیلی شنبه‌ها
  • آغاز طرح نظارت بر مراکز عمده توزیع لاستیک در مازندران
  • توزیع رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی با دلار چند نرخی!
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم