Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-01@05:19:32 GMT

ملی حفاری ۱۱۷ حلقه چاه نفت و گاز حفر و تکمیل کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۳۳۷۷

ملی حفاری ۱۱۷ حلقه چاه نفت و گاز حفر و تکمیل کرد

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از حفر و تکمیل ۱۱۷ حلقه چاه نفت و گاز با ثبت متراژ حفاری ۸۵ هزار و ۶۱۶ متر طی یک‌سال گذشته خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، سیدعبدالله موسوی با تبریک ایام دهه فجر و چهل‌ودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ضمن تشریح آخرین دستاوردهای کارکنان این شرکت در یک سال اخیر گفت: از تعداد این چاه‌ها ۲۷ حلقه توسعه‌ای، چهار حلقه اکتشافی، یک حلقه توصیفی و ۸۵ حلقه تعمیری بوده است که در گستره عملیاتی شرکت‌های ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، مهندسی و توسعه نفت، فلات قاره، نفت مناطق مرکزی حفر و تکمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی با بیان اینکه در این مدت حفاری ۱۸ حلقه چاه ۳۲۶ روز زودتر از برنامه پیش‌بینی شده انجام و برای بهره‌برداری به شرکت متقاضی تحویل شد، افزود: این موفقیت که در نتیجه تعامل میان متخصصان این شرکت و شرکت بهره‌بردار محقق می‌شود از نظر تولیدی شدن زودهنگام چاه، ترخیص دکل و کاهش هزینه‌ها ارزش اقتصادی قابل توجهی دارد.

وی در زمینه فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه خدمات یکپارچه فنی و مهندسی که از سوی این شرکت به موازات عملیات حفاری و تعمیر چاه‌ها ارائه می‌شود، اظهار کرد: در بخش عملیات ویژه در مدت پیش‌گفته نزدیک به ۱۴ هزار و ۸۶۰ متر حفاری جهت‌دار و افقی روی ۶۰ حلقه چاه و بیش از ۸۰۰ متر مغزه‌گیری صورت پذیرفت.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران همچنین شمار خدمات ویژه از جمله نمودارگیری، نمودارگیری از سیال و چاه‌پیمایی را یک هزار و ۲۱۶ و خدمات فنی حفاری مانند سیمانکاری چاه‌ها، اسیدکاری، تزریق‌پذیری، آزمایش چاه با ساق مته، لوله مغزی سیار، لوله‌گذاری چاه، حفاری با هوا، حفاری به روش فرو تعادلی و... را ۳ هزار و ۷۱۱ مورد عنوان کرد.

موسوی به مشارکت فعال این شرکت در پروژه‌های میدان‌محور که تحت عنوان طرح توسعه ۲۸ مخزن است، اشاره کرد و یادآور شد: در مدت مورد نظر نسبت به امضای تفاهم‌نامه‌های مربوط به طرح توسعه میدان‌های بالارود، بنگستان لالی، میدان‌های سپهر، جفیر و سیاهمکان با شرکت‌های بخش خصوصی مشارکت و در این راستا ۱۷ دستگاه حفاری خشکی شرکت به‌کار گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به نامگذاری امسال به‌عنوان سال جهش تولید، این شرکت درباره توسعه فرصت‌های همکاری با شرکت‌های سازنده داخلی، دانش‌بنیان، مراکز علمی و پژوهشی در راستای تأمین حداکثری قطعات، تجهیزات، کالا و مواد اقدام کرده که از جمله قراردادهای همکاری در بخش‌های ساخت تجهیزات سرچاهی، حفاری جهت‌دار و به‌روزرسانی ژنراتورهای دستگاه‌های حفاری است که به‌تازگی با شرکت‌های داخلی امضا و مبادله شده است.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران پیگیری، تمدید و استقرار استانداردها و گواهینامه‌های بین‌المللی مرتبط با مدیریت‌های کیفیت، محیط زیست، بهداشت حرفه‌ای، ایمنی و سلامت دکل‌های حفاری، برگزاری دوره‌های تخصصی با استفاده از بستر فضای مجازی با توجه به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تمهیدات کاربردی در زمینه پیشگیری و مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا و ایجاد شرایط مناسب در راستای حفظ سلامت کارکنان و استمرار کار دستگاه‌های حفاری، راه‌اندازی سامانه جامع دستمزد و مزایای کارکنان ارکان ثالث (HRM) برای نخستین بار از ابتدای امسال را از شمار اقدام‌های شرکت از دهه فجر سال گذشته تا دهه فجر امسال برشمرد و بیان کرد: اهداف این شرکت بر مبنای پروژه‌محوری، حفظ خط‌مشی و مشتری‌ مداری ترسیم شده است و همچنان پیگیری می‌شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: حفر چاه نفت و گاز شرکت ملی حفاری ایران سید عبدالله موسوی شرکت ملی حفاری ایران حلقه چاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۳۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیرنفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: کاری که امروز انجام می‌شود این است که کمک کنیم سال جاری را با نام جهش تولید و به رسم آن برگزار کنیم. شرکت‌های پتروشیمی باید محاسبات لازم را داشته باشند و بدهی‌های خود را مطابق تعهدات و سر موقع پرداخت کنند.

وی تصریح کرد: صنعت پتروشیمی به عنوان یک راهبرد کشور شناخته شده است و برای جبران کمبودی که در این زمینه وجود داشت، بخش خصوصی وارد سرمایه گذاری در بخش بالادستی شد. ظرف سه سال آینده مجموع گاز‌هایی که شرق و غرب کارون است را جمع آوری می‌کنیم و از هدر رفت آنها جلوگیری خواهد شد.

معاون وزیر نفت گفت: مهمترین راهبرد صنایع پتروشیمی تکمیل زنجیره است و ما باید خود را از خفت خرید برخی مواد اولیه که تا تنی ۶ میلیون دلار هم قیمت می‌خورد خلاص کنیم.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • تکمیل و توسعه تپه نور الشهدای شهرکرد در سال جاری
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش