Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران یک کشور مثال زدنی در عرصه تقویت امنیتی است که به عنوان یک پدیده در چند دهه گذشته دائما در حال رشد و پیشرفت بوده است. عباس مقتدایی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های دفاعی و امنیتی، گفت: آنچه که جمهوری اسلامی ایران در ابعاد امنیت داخلی و خارجی انجام داده، پیشرفت‌های شگرفی است که نظیر آن حتما در منطقه وجود ندارد و در دنیا هم کم نظیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تقویت امنیت پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کرد: ما باید به مقوله امنیت در چند بُعد نگاه کنیم؛ نکته اول امنیت در قالب مرز‌ها و حوزه‌های سخت افزاری است؛ در این زمینه بعد از انقلاب نفوذ به مرز‌های ایران و دست اندازی به کشور کاملا متوقف شد، این در حالی است که در دوران پهلوی؛ کشور ایران به عنوان یکی از دو ستون سیاست کلی آمریکایی‌ها موسوم به سیاست دوستونی نیکسون قرار داشت.
این نماینده مجلس تصریح کرد: در آن طرح ایران به عنوان ژاندارم منطقه و در عرصه سیاسی عملا اجرا کننده فرامین و دستورات آمریکایی‌ها در منطقه بود و خارج از آن نمی‌توانست عمل کند.
نائب رییس کمیسیون امنیت و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: در آن شرایط اگر تجهیزات نظامی و فنی و تکنولوژی‌های مربوط به امنیت و دفاع در اختیار ایران قرار می‌گرفت عمدتا با رویکرد آمریکایی‌ها چینش می‌شد.
وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلابی اسلامی، آمریکایی‌ها و به طور کلی نظام سلطه انواع و اقسام فشار‌ها را بر ایران وارد کردند، بیان داشت: این فشارها، شامل فشار‌های اقتصادی، بلوکه کردن اموال، تهاجم نظامی به ایران توسط صدام و ایجاد مشکلات منطقه‌ای و حقوقی نظیر حقوق بشر و یا طرح مباحث حقوقی نظیر جزایر سه گانه و امثالهم بود که همه این موارد توقف ایران را نشانه رفته بود.
مقتدایی گفت:  در سال‌های پس از پیروزی انقلاب توانسته‌ایم در عرصه‌های مختلف علم و فناوری پیشرفت کنیم؛ پیشرفت ما در زمینه علم و فناوری یعنی امنیت تولید علم آنهم به گونه‌ای که منفعت ملت ایران و بشریت را به دنبال داشته باشد، لذا در سایه چنین امنیتی است که ما می‌توانیم موجود زنده را به هوا پرتاب کنیم و این مسئله اصلا قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.
وی تاکید کرد: بنابراین علم و تکنولوژی، اقتصاد و فرهنگ، اجتماع، بهداشت و سلامت و بسیاری از زمینه‌های دیگر در شمول این امنیت قرار می‌گیرند البته ما همچنان نواقصی داریم، از جمله نقص در امنیت اقتصادی که باید آن را برطرف کنیم.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: با این حال جمهوری اسلامی ایران یک کشور مثال زدنی در عرصه تقویت امنیتی است که به عنوان یک پدیده در چند دهه گذشته دائما در حال رشد و پیشرفت بوده است.
وی با بیان اینکه ایران امروز با ایران اسیر در دست نظام سلطه ـ پهلوی  قابل مقایسه نیست، گفت: چرا که ما در زمینه سیاست خارجی و هم سیاست داخلی و هم عرصه‌هایی نظیر مردم سالاری دینی یک پدیده متفاوت از گذشته هستیم بنابراین ما نباید خودمان را با گذشته مقایسه کنیم بلکه باید خودمان را با آرمان‌هایی که بر اساس آن نظام اسلامی شکل گرفته است، مقایسه کنیم.   بیشتر بخوانید: پاسخ مجلس به دولت؛ فرایند رأی‌گیری لایحه بودجه ۱۴۰۰ ابهام ندارد/ طرح شفافیت آرای نمایندگان را به نتیجه می‌رسانیم
انتهای پیام/ برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم جمهوری اسلامی ایران سیاست خارجی آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود

به گزارش «تابناک» به نقل از مس پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان موسسه صندوق بازنشستگی مس اظهار کرد: موضوع مولد سازی اموال و دارایی‌های صندوق با تشکیل بانک اطلاعاتی و پیگیری موضوعات آن‌ها منجر به سودآوری و اطمینان از تحقق اهداف و برنامه‌ها در آینده خواهد شد.
وی بر ضرورت استقرار حاکمیت شرکتی و ایجاد انسجام و یکپارچگی در سیاست‌گذاری‌های صندوق بازنشستگی و سیاست‌های کلان شرکت ملی صنایع مس ایران تاکید کرد و ادامه داد: ساماندهی امور شرکت‌های تابعه می‌تواند به افزایش سودآوری و ارزش آفرینی آن‌ها از طریق ارتقای کارایی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها، بهبود مدیریت ریسک و استفاده از فرصت‌های جدید برای رشد منجر شود.
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به اهمیت سودآوری شرکت‌های زیرمجموعه صندوق، بر لزوم رعایت الزامات کمیسیون معاملات، تدوین آیین‌نامه‌های مرتبط و نظام‌مند شدن فرآیندهای این شرکت‌ها در چارچوب بودجه ابلاغی به عنوان راهکارهایی برای دستیابی به این هدف تاکید کرد.
وی بیان کرد: باید به طور مستمر عملکرد شرکت‌های تابعه را رصد و ارزیابی کرد و در صورت نیاز، در برنامه‌ها و فرآیندها تجدید نظر شود.

دیگر خبرها

  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • تمامیت‌خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست است
  • تمامیت خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش کنی صهیونیست است
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • بحران‌های اخیر نتیجه سیاست‌های سلطه‌طلبانه غرب بوده است
  • بسیاری از بحران‌های اخیر نتیجه سیاست‌های سلطه‌طلبانه غرب و ناتو بوده است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: بسیاری از بحران‌های اخیر نتیجه سیاست‌های سلطه‌طلبانه غرب و ناتو بوده است
  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم/اسرائیل وارد جنگ تمام عیار با ایران نمی‌شود