Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@17:56:39 GMT

مقایسه مهاجرت به کانادا و آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۵۲۲۶

مقایسه مهاجرت به کانادا و آمریکا

در این نوشتار تصمیم داریم تا شما را با شرایط و طرق مهاجرت به دو کشور مشهور و بی اغراق محبوب بین ایرانیان، یعنی کانادا و آمریکا آشنا کنیم.

به گزارش برنا، در این نوشتار تصمیم داریم تا شما را با شرایط و طرق مهاجرت به دو کشور مشهور و بی اغراق محبوب بین ایرانیان، یعنی کانادا و آمریکا آشنا کنیم. هر دو کشور به دلایل مختلفی میان ما ایرانیان برای مهاجرت و اخذ اقامت دوست داشتنی هستند؛ زبان رسمی انگلیسی ، برخورداری از آزادی و بسترهای پیشرفته صنعتی ، رفاه بالا ، نظام آموزشی پیشرفته و مترقی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تنها تعداد کمی از دلایل عدیده ی محبوبیت این دو کشور نه تنها میان ایرانیان بلکه در سرتاسر جهان می باشد. با ما همراهی بفرمایید تا راههای اخذ « اقامت آمریکا » و « کانادا » آشنا نموده و تا شما را با قوانین جدید آنها آشنا نماییم. شما عزیزان به جهت کسب اطلاعات جزئی تر مهاجرتی می توانید با کلیدواژه « ملکپورلا » به آپدیت ترین مقالات دستیابی پیدا کنید؛ بعنوان مثال اگر به دنبال شرایط مهاجرت به آمریکا هستید، می توانید در گوگل با کلیدواژه « شرایط مهاجرت به آمریکا + ملکپورلا » به آنچه اطلاعات جدید هست برسید.

 

راههای مهاجرت به آمریکا

همانطور که میدانید تا پیش از اتمام ریاست جمهوری ترامپ، مهاجرت ایرانیان و شهروندان 6 کشور دیگر به آمریکا Ban یا به اصطلاح ممنوع شده بود و تنها عده ای خاص مانند دانشجویان و محققان می توانستند برای اخذ ویزای آمریکا اقدام کنند آنهم با ریسک تقریبا بالا! با پایان دوره ریاست جمهوری ترامپ و روی کارآمدن بایدن ، در اولین روز از سکان داری آمریکا ، قانون تراول بن ترامپ لغو و نتیجتا ممنوعیت سفر و مهاجرت شهروندان 7 کشور به ایالات متحده برداشته شد و بدین وسیله ایرانیان نیز می توانند به جهت اخذ ویزای آمریکا برای مهاجرت به این کشور اقدام نمایند. اما سوال اینجاست که چه روشهایی برای مهاجرت به ایالات متحده وجود دارد و شرایط این روشها چیست؟

اتباع خارجی به طور کلی از 7 طریق قادرند به غالب کشورهای جهان مهاجرت کنند؛ که در این بخش به بررسی شرایط این روشها برای کشور ایالات متحده آمریکا خواهیم پرداخت:

1 . مهاجرت به آمریکا از طریق تولد فرزند

اساسی ترین و پایه ترین روشی که می تواند منجر به اخذ تابعیت و شهروندی یک کشور شود؛ تولد می باشد. اما با توجه به قوانینی که در سطح بین الملل وجود دارد همه کشور در این زمینه تابع قوانین یکسانی نیستند. برخی ها تابع اصل خاکند و برخی دیگر تابع اصل خون. بد نیست بدانید شما در صورتی می توانید از طریق به دنیا آوردن فرزندتان در یک کشور، اقامت و تابعیت آن را بدست آورید که آن کشور تابع اصل خاک باشد. در ابتدای دوران آقای بایدن ، آمریکا همچنان تابع اصل خاک است و شما می توانید با به دنیا آوردن فرزندتان در خاک این کشور برای او تابعیت بگیرید که البته در این زمینه قوانین خاص و استثنائاتی وجود دارد و شرح مبسوطی دارد که در حوصله این مقاله نمی گنجد.

2 . مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج با یک سیتیزن آمریکایی

یکی دیگر از روشهای اخذ اقامت و نهایتا شهروندی ایالات متحده، ازدواج با یک شخص آمریکایی است. توصیه اکید این است که از ازدواج صوری تنها و صرفا به جهت اخذ اقامت یا شهروندی آمریکا بپرهیزید؛ زیرا اگر از غیر انسانی بودن این عمل بگذریم؛ سخت گیری های قانونی و تشخیص ازدواج های صوری توسط اداره مهاجرت آمریکا شدت گرفته و چنانچه آنها متوجه این قضیه شوند، تا آخر عمر گرفتار خواهید بود و مجرم شناخته می شوید. اما اگر یک کیس واقعی ازدواج در آمریکا دارید می توانید از طریق ویزای نامزدی آمریکا یا ویزای K1 برای ورود به خاک آمریکا اقدام نمایید و پس از آشنایی بیشتر با کیس تان اقدام به ازدواج نموده و پس از چند سال زندگی واقعی و مشترک به شهروندی ایالات متحده دست یابید.

3 . پناهندگی به آمریکا

یکی از روشهای غیر قانونی است که به هیچ عنوان توصیه نمی گردد؛ پیشنهاد اکید ما این است که از راههای قانونی مهاجرت نمایید.

4 . مهاجرت از طریق تحصیل به آمریکا

دیگر جای هیچ شک و شبهه ای نیست که بهترین دانشگاههای جهان در ایالات متحده واقع شده اند؛ نظام آموزشی این کشور اگر چه مانند برخی کشورهای اروپایی نظیر آلمان ، اتریش ، فرانسه و نروژ رایگان نیست اما بسیار مترقی و در سطح دنیا بی نظیر است. حتما شنیده اید که برخی از فارغ التحصیلان دانشگاههای این کشور در سمت های بزرگ رهبری در سطوح مختلف جهانی متصدی هستند. لکن در نظر داشته باشید که تحصیل در آمریکا رایگان نیست و مشمول هزینه است؛ مگر در صورت اثبات رزومه بسیار قوی دانشجوی متقاضی و اخذ فول فاند. ویزایی که دانشجویان بین المللی می توانند به جهت ورود به ایالات متحده برای تحصیل استفاده نمایند ویزاهای سری F و M هستند که هر کدام برای انواع درخواست های مختلف تحصیل و تحقیق به متقاضیان اعطاء می گردد. در زیر لیست برترین دانشگاههای آمریکا خدمت شما عزیزان ارائه گردیده است :

دانشگاههای برتر آمریکا

Stanford University

Harvard University

دانشگاه ییل آمریکا

California Institute of Technology (CalTech)

Massachusetts Institute of Technology(MIT)

دانشگاه کالیفرنیا ، برکلی

University of Texas

Arizona state university

University of north Carolina charlotte

نکته بسیار مهم در خصوص اخذ ویزای تحصیلی آمریکا این است که گپ تحصیلی فرد متقاضی به جهت اخذ ویزا بسیار حائز اهمیت است و اگر فاصله زمانی گرفتن آخرین مدرک تا تصمیم به اخذ ویزای دانشجویی آمریکا بیش از 4 یا 5 سال باشد؛ احتمالا ریجکتی ویزای شما بسیار بالاست.

5 . مهاجرت از طریق کار به آمریکا

انواع ویزای کاری برای مهاجرت به آمریکا توسط اداره مهاجرت این کشور اعلام شده است که شما می بایست بر اساس نوع فعالیت شغلی تان می توانید یکی از این ویزاها را اخذ نمایید. بطور کلی برای مهاجرت کاری به آمریکا می بایست از یک کارفرمای حقیقی یا حقوقی در این کشور job offer‌ داشته باشید. برای این منظور می توانید از موسسات و وبسایت های کاریابی در آمریکا کمک بگیرید. دو نکته بسیار مهم که برای مهاجرت کاری به یک کشور باید در نظر داشته باشید بررسی مشاغل مورد نیاز و همچنین نرخ بیکاری آن کشور است. لیست مشاغل مورد نیاز این کشور را می توان از سایتهای معتبر کاریابی این کشور جویا شوید.

6 . مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

یکی دیگر از روشهای مهاجرت به ایالات متحده سرمایه گذاری است. اما دقت داشته باشید که هر نوع سرمایه گذاری منجر به اخذ گرین کارت و نتیجتا شهروندی آمریکا نخواهد شد. در حال حاضر سرمایه گذاری و کارآفرینی به مبالغ 900 هزار دلار و 1 میلیون 800 هزار دلار تحت عنوان ویزای EB5 منجر به اخذ گرین کارت این کشور می شود.

7 . مهاجرت اشخاص خاص ، هنرمندان و ورزشکاران به آمریکا

افرادی که تحت عناوین و در زمینه های  مختلف در سطح بین الملل حائز شهرت هستند یا جوایز ملی و بین المللی دریافت نموده اند، اعم از قهرمانان ورزشی ، هنرمندان یا محققینی که در زمینه های خاص و ... به موفقیت دست یافته اند می توانند تحت سری ویزاهای EB1 ، O‌ و P جهت اخذ اقامت و نهایتا گرین کارت آمریکا اقدام کنند.

در بالا به شرح کلی راههای مهاجرت به آمریکا پرداختیم و شما را با این روشهای مهاجرتی تا حدودی آشنا نمودیم. این قوانین ممکن است آپدیت شده و تغییر یابند؛ لذا به شما پیشنهاد می کنیم بمنظور آشنایی دقیق با به روز ترین قوانین به وبسایت رسمی اداره مهاجرت به آدرس USCIS.GOV یا چناچه تمایل دارید این قوانین بصورت فارسی و ترجمه شده دسترسی داشته باشید به وبسایت malekpourlaw.com‌ مراجعه کنید.

شرایط مهاجرت به کانادا

برای مهاجرت به کانادا نیز همین 7 روش وجود دارد و از آنجایی که هر دو کشور از قوانین حقوق بین المللی Common Law‌ پیروی می کنند؛ قوانین کانادا نیز شبیه به قوانین ایالات متحده در روشهای مختلف مهاجرتی است. (این نکته را در نظر داشته باشید که در ایالات کبک کانادا از آنجایی که در آن قوانین فرانسه جا افتاده است لذا از قوانین Civil Law پیروی می نماید).

خاطر نشان می گردد که شرایط هر روش مهاجرتی در دو کشور در جزئیات و پلن های محلی ممکن است دچار تغییر شوند. بعنوان مثال پلن های سرمایه گذاری در کانادا از 100 هزار دلار به بالا شروع می شود و هزینه های مورد نیاز به جهت اخذ اقامت سرمایه گذاری در ایالات مختلف کانادا مختلف است؛ لکن قوانین اساسی و بنیادین نظیر قانون اعطای تابعیت از طریق تولد در هر دو بر اساس خاک است.

نکته بسیار مهم که یکی از تفاوت های اساسی در شرایط مهاجرت به هر دو کشور است این است که :

ویزاهای آمریکا بصورت Subjective‌ صادر می گردند؛ اما ویزاهای کانادا بصورت Objective ؛ به این معنی که در پروسه اخذ ویزای آمریکا نظر قطعی و نهایی را آفیسر صدور ویزا صادر می نماید و بر همین اساس، اگر تمام مدارک و شرایط شما کامل و بی نقص به سفارت ارائه گردد آفیسر به هر دلیلی می تواند درخواست ویزای شما را ریجکت نماید. اما در پروسه اخذ ویزاهای کانادا بر اساس امتیازات یا چیدمان درست مدارک، احتمال موفقیت در درخواست ویزا بسیار بالاست و آفیسر بر اساس یک سری چارچوب ها می تواند درخواست شما را رد نماید که آنهم قابلیت طرح دعوی یا تجدید نظر را دارد. بنابرین از این منظر نیز شرایط مهاجرت به کانادا سهل تر می کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مهاجرت به آمریکا مهاجرت به کانادا اقامت آمریکا مهاجرت به کانادا مهاجرت به آمریکا ایالات متحده شرایط مهاجرت برای مهاجرت سرمایه گذاری داشته باشید جهت اخذ اخذ ویزای اخذ اقامت دو کشور بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی

گروهی از وکلای دولت آمریکا با توجه به گزارش‌ها درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه که آن را ناقض قوانین بین‌المللی و قوانین آمریکا تلقی کرده‌اند، خواستار متوقف شدن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی شدند.

به گزارش ایسنا، گروهی از وکلای داخل و خارج از کشور، از جمله، حداقل ۲۰ نفر از آن‌ها که در دولت «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا مشغول به کار هستند، با استدلال این که اقدامات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه مطابق قوانین آمریکا و قوانین بین‌المللی نیست، از رییس جمهور آمریکا خواسته‌اند که کمک‌های نظامی به این رژیم را متوقف کند.

نشریه آمریکایی پالتیکو در این باره گزارش داد: آن‌ها قصد دارند طی روزهای آتی، نامه‌ای به «مریک گارلند» دادستان کل و مشاوران کل در دولت بنویسند و استدلال خود را مطرح کنند. در نامه‌ای که پالتیکو آن را رویت کرده، این وکلا گفته‌اند که اسراییل، احتمالا، قوانین آمریکا، از جمله قانون کنترل صادرات تسلیحات، قانون لیهی، همچنین معاهده‌ ژنو درباره منع حملات نامتناسب علیه جمعیت غیرنظامیان را نقض کرده است.

گروهی که پیش‌نویس این نامه را تهیه کرده‌اند، شامل وکلای فعلی وزارت امنیت کشور و وزارت امور خارجه آمریکا است. این نامه هنوز در مرحله جمع‌آوری امضا است و تا کنون، بیش از ۹۰ وکیل آن را امضا کرده‌اند، از جمله، وکلای وزارت دادگستری، کار و انرژی و وکلای کمیسیون اروپا و بخش خصوصی.

این اقدام، تازه‌ترین نشانه اختلاف نظر در داخل دولت بر سر سیاست خارجی آن در رابطه با رژیم صهیونیستی است. تنظیم این نامه در برهه مهمی انجام شده است، یعنی یک هفته پیش از ضرب‌الاجل ۸ مه انجام شده است؛ کاخ سفید باید تا آن موقع، یک گواهی کتبی به کنگره ارائه کرده و تایید کند که اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی که در آن از تسلیحات عرضه‌شده آمریکا استفاده شده است، ناقض قوانین آمریکا یا قوانین بین‌المللی نیست.

تخریب ساختمان‌ها در پناهگاهی برای فلسطینی‌ها در جبالیا در پی حملات رژیم صهیونیستی در غزه

خبرگزاری رویترز در اوایل هفته گزارش داد که برخی از مقامات ارشد آمریکایی در یادداشتی درون‌سازمانی به «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفتند که نسبت به موثق بودن تضمین‌های رژیم صهیونیستی درباره استفاده قانونی از تسلیحات‌ عرضه‌شده آمریکا، شبهاتی دارند. در ماه فوریه نیز بیش از ۸۰۰ مقام رسمی در آمریکا و در خارج از کشور نامه سرگشاده‌ای را در مخالفت با حمایت دولتشان از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه امضا کردند.

وکلای یادشده می‌گویند، کارمندان دولت وظیفه دارند بدون جهت‌گیری‌های سیاسی نابجا مشاوره خود را ارائه کرده و نسب به بمباران کورکورانه این منطقه محاصره‌شده که تلفات زیادی را در میان غیرنظامیان به بار آورده است، حملات علیه کاروان‌های امدادی و بمباران مدارس و بیمارستان‌ها به عنوان موارد تخطی اخطار کنند.

در پیش‌نویس این نامه با اشاره به نتایج نظرسنجی‌ها مطرح شده است که «قانون، واضح و همسو با نظر اکثریت آمریکایی‌هایی است که معتقدند آمریکا باید انتقال تسلیحات به اسراییل را مادامی که از عملیات نظامی خود در غزه دست نکشیده است، متوقف کند.»

خارج کردن جسدی از یک ساختمان در پناهگاهی تخریب‌شده در جبالیا در پی حملات هوایی رژیم صهیونیستی، ۹ اکتبر ۲۰۲۳

این نامه همچنین از وزارت دادگستری آمریکا می‌خواهد که درباره ارتکاب شهروندان آمریکایی عضو ارتش رژیم صهیونیستی به جنایات جنگی تحقیق کند که طبق قوانین آمریکا، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

کاخ سفید و وزارت دادگستری هنوز پاسخی به درخواست اظهار نظر در این باره نداده‌اند.

موضوع این نامه، چند هفته پس از تصویب لایحه کمک‌های مالی ۶.۳ میلیارد دلاری کنگره به رژیم صهیونیستی مطرح شده است.

یکی از کارمندان وزارت دادگستری آمریکا که نامه را امضا کرده است، به شرط فاش نشدن نامش در این باره گفت: در لحظه‌ای قرار داریم که دولت آمریکا در حال  نقض قوانین و سیاست خود است. دولت ممکن است با سکوت یا برخی موارد استعفا روبه‌رو شود اما واقعا از حجم نارضایتی و مخالفت نفرات زیرمجموعه بی‌خبر است.»

شمار تلفات جنگ غزه طی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی که بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها و ساختمان‌های مسکونی از آن مستثنی نبوده‌اند، از ۳۴ هزار نفر فراتر رفته است.

افزون بر این، ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاطی این منطقه از بین رفته و دسترسی کافی به غذا، آب آشامیدنی و دارو وجود ندارد، از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

مذاکرات آتش‌بس میان گروه حماس و رژیم صهیونیستی با میانجیگری شرکای منطقه‌ای و بین‌المللی ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • یونس فضلی مسئول کوکیوان فدراسیون تکواندو کانادا شد
  • درخواست وکلای دولت بایدن برای متوقف کردن عرضه تسلیحات آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • سناتور آمریکایی ارزیابی دولت از جنگ غزه را زیر سئوال برد