Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام آمادگی کرد که هر فردی که دچار ضایعه نخاعی است، بدون در نظر گرفتن دهک درآمدی خانواده او، مبلغ ۶۱۰ هزار تومان را به عنوان حق پرستاری به صورت ماهانه دریافت می کند.

به گزارش ایسنا، وحید قبادی دانا در خصوص حق پرستاری افراد دارای معلولیت ضایعه نخاعی اظهار کرد: باتوجه به اینکه یکی از برنامه‌های سازمان بهزیستی کشور در دوره اخیر تاکید بر نقش محوری خانواده در توانمندسازی خانواده‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی است، تاکید ما بر این بوده که افراد دارای معلولیت به عنوان یکی از اصلی‌ترین گروه‌های جامعه هدف سازمان بهزیستی، توانمندسازی و مراقبت از آنها و فعالیت‌های مختلف خدماتی که به آنها ارائه می‌کنیم در منزل و توسط خانواده و با اولویت خانواده صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: بر این اساس، در دو سال اخیر سعی شد فعالیت‌هایی برای حمایت از خانواده‌هایی که افراد دارای معلولیت‌شان را در منزل نگهداری می‌کنند را انجام دهیم. براین اساس حق پرستاری برای افرادی که دارای معلولیت ضایعه نخاعی هستند در نظر گرفته شده است. در دو سال گذشته به ۲۱ هزار نفر از این افراد این خدمت ارائه می‌شد که به صورت ابلاغ ماهانه ۲۰۰ هزار تومان که از طریق ستاد مرکزی به استان‌ها و از استانها به شهرستانها و از شهرستانها به دست افراد می‌رسید، پرداخت می‌شد. از دی ماه سال ۹۷ این پرداخت به صورت الکترونیکی انجام شده است. 

به گفته رئیس سازمان بهزیستی کشور، در بهمن ماه سال ۹۹، این مبلغ حدود سه برابر افزایش یافته و به ۶۱۰ هزار تومان برای هر معلول ضایعه نخاعی است که بر روی کارت بانکی آن‌ها شارژ می‌شود. 

وی با بیان اینکه جمعیت هدف ما برای این افراد از ۲۱ هزار فرد دارای ضایعه نخاعی به ۲۷ هزار نفر افزایش یافته است، اعلام آمادگی کرد که هر فردی که دچار ضایعه نخاعی است، بدون در نظر گرفتن دهک درآمدی خانواده او، مبلغ ۶۱۰ هزار تومان را به عنوان حق پرستاری به صورت ماهانه برایشان پرداخت شود. در این زمینه نیز پشت نوبتی نداریم و هر فردی که در کشور دچار ضایعه نخاعی است می‌تواند از این خدمت استفاده کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: علاوه بر بحث حق پرستاری، مبلغ ۲۰۰ هزار تومان نیز بابت تهیه وسایل بهداشتی برای معلولان ضایعه نخاعی به صورت ماهانه و الکترونیک پرداخت می‌شود. 

وی ادامه داد: در ارتباط با سایر افراد دارای معلولیت نیز، با حمایت دولت و سازمان برنامه و بودجه امکانی فراهم شد که بتوانیم علاوه بر افراد دارای ضایعه نخاعی، سایر افرادی که دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند یا معلولیت‌های توام دارند را برای این کار در اولویت قرار دهیم و حق پرستاری را برای آنها نیز برقرار کنیم. 

ادامه دارد 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی ضایعه نخاعی معلولان سازمان بهزیستی کشور افراد دارای معلولیت ۶۱۰ هزار تومان ضایعه نخاعی حق پرستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد

محمد مهدی کوثری، کارشناس رسانه در پاسخ به این سوال که نقش رسانه تا چه اندازه می‌تواند در تربیت بچه‌ها تأثیرگذار باشد؟ گفت: در حال حاضر، رسانه مثل هوا در زندگی همه ما جاری است. زیرا ما؛ از همه اقشار و سنین و با افکار و عقاید مختلف با رسانه درگیر هستیم و با این مقوله و ابزار ارتباطی کار می‌کنیم و از مزایای آن بهره مند می‌شویم. به همین دلیل، طبیعتاً اگر بتوانیم این فضا را به سمت بهره‌وری و استفاده بیشتر پیش ببریم و از مزایای آن در زمینه‌های مختلف آموزش، توانمندی‌های فردی و... بیشتر استفاده کنیم کمک کننده است؛ بنابراین هر قدر به این سمت برویم و پیشرفت کنیم بدنبال آن، می‌توانیم از ابزار رسانه نیز، بهتر بهره‌مند شویم.

این کارشناس رسانه با اشاره به فراگیری رسانه در زندگی افراد بعد از شیوع ویروس کرونا در سال‌های گذشته تصریح کرد: رسانه به ویژه فضای مجازی بعد از شیوع بیماری کرونا در میان گروه‌های مختلف سنی بسیار فراگیر شد و به همین دلیل، هرقدر بتوانیم منابع و آورده‌های رسانه‌ای بهتری را برای همه اقشار جامعه فراهم کنیم و در اختیار آن‌ها قرار دهیم مفیدتر است و الان هم، می‌بینیم که به لطف خدا، تولیدات رسانه‌ای ما بیشتر شده اند؛ هم در سازمان صدا و سیما و هم در خارج از آن؛ به طوری که در فضای مجازی شاهد تولید بعضی از برنامه‌های خوبی هستیم. 

کوثری با اشاره به نقش والدین برای هدایت فرزندان در استفاده از ابزار رسانه ادامه داد: هنر والدین این است که در وهله اول، بتوانند فضای خانواده را به سمت و سویی پیش ببرند تا فرزندان و افراد خانواده بتوانند آورده و بهره‌وری بهتری از رسانه داشته باشند و در مرحله بعدی، همه افراد خانواده هم بتوانند از این طریق رشد کنند و خانواده بتواند به سمت متعالی شدن و بهره‌وری بیشتر از این ابزار پیش برود.

این کارشناس رسانه افزود: با توجه به این‌که بخش عمده‌ای از فضای زندگی افراد را رسانه تشکیل می‌دهد حتی می‌توان خانواده را از طریق رسانه جهت داد که این موضوع می‌تواند از فرزندان شکل بگیرد چراکه رسانه می‌تواند این اختیار را به پدر و مادر دهد تا مطالبی که آموزش آن‌ها و دسترسی به این مطالب سخت و دشوار است را راحت‌تر در اختیار داشته باشند و باید توجه کرد که در بحث رسانه برای کودکان می‌توان از فضاسازی استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • منش طلبگی | الماس گرانبهای روحانیت
  • تجلیل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای چندفرزند در هفته جمعیت
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد