Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، ابوالفضل حکیم پور فرماندار فیروزه در جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان فیروزه  گفت: در یک سال گذشته به منظور توانمند سازی جوامع روستایی با اجرای طرح ارتقا و بهره وری دام سبک در شهرستان پنج هدف کلی در نظر گرفته شده که مهم ترین آن افزایش بهره وری و تولید دام با نژاد مرغوب بود که خوشبختانه نتایج آن در حال مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  او افزود: مدل اقتصادی مبتنی بر مشارکت نخبگان در بخش دولتی، سمن‌ها و مشارکت مردم در روستای رشیدآباد پاسخ مثبت داد و در حال گسترش این طرح در سایر نقاط هستیم.

فرماندار فیروزه ادامه داد: ۸۰ درصد مردم این شهرستان در حوزه دام و کشاورزی مشغول به فعالیت هستند و قطعا اجرای این طرح تاثیر به سزایی در ارتقا و بهبود وضعیت اقتصادی مردم خواهد داشت که از دغدغه‌های اصلی ما در شهرستان فیروزه است. بیشتر بخوانید اصلاح نژاد دام، مسیر کسب درآمد بیشتر برای دامداران کسری غفوری مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان در آیین اهدا دو دستگاه تخصصی دام در فیروزه گفت: طرح بهره وری دام سبک فیروزه که با محوریت فرمانداری و با حضور متخصصین این حوزه در حال برگزاری است از کیفیت و تاثیرگذاری بسیار خوبی برخوردار است و ما هم با تمام توان در راستای کمک به اجرای بهتر این طرح از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

او افزود: مدیریت کردن در زمانی که پول و اعتبار فراوان است کار خاصی نیست، اما زمانی موفق هستیم که در شرایط سخت و با کمبود اعتبارات بتوانیم با استفاده از ظرفیت ها، واژه خدمت به مردم را به خوبی ادا کرده و کاری ارزنده و ماندگار انجام دهیم که امروز این امر مهم در فیروزه به خوبی انجام شده است.

آهنگرانی از مجریان طرح بهره وری دام سبک نیز گفت: با حمایت فرمانداری و مجتمع فولاد به جهت خرید دستگاه سونوگرافی و لاپراسکوپی برای اولین بار در خراسان رضوی در فیروزه از دستگاه لاپراسکوپی در جهت تولید نژاد‌های ژن دار استفاده می‌شود.

او افزود: طرح بهره وری دام سبک بر پایه علمی نجات دهنده صنعت دام در بسیاری از کشور‌ها بوده که در شهرستان فیروزه متناسب با شرایط موجود بومی سازی شده تا اثر بخشی بیشتری داشته باشد.

مجری طرح بهره وری دام سبک با اشاره به اینکه در این طرح با افزایش بهره وری، هر دامداری تبدیل به یک کسب و کار موفق و پر بازده برای دامدار می‌شود که گامی مهم در جهت بهبود اقتصاد روستا است، ادامه داد: در این طرح که تا کنون بسیار عالی در روستای رشیدآباد انجام شده، ۵ فاکتور اصلاح ژنتیکی بر روی نژاد بومی کشور، تغذیه، افزایش زاد و ولد، رفع بیماری‌ها و کاهش تلفات در دستور کار قرار دارد.   انتهای پیام// م.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اصلاح نژاد دام و طیور اصلاح ژنتیک دام سبک وضعیت اقتصادی تحول اقتصادی طرح بهره وری دام سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۸۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء رونق تولید و بهره روری با حمایت از کارگران

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ فرماندار ویژه شهرستان مهاباد در جلسه گرامیداشت هفته کارگر و تجلیل از کارگران نمونه این شهرستان گفت: حمایت از کارگران و توجه به دغدغه های این قشر مولد موجب رونق و بهره وری در حوزه تولید خواهد شد.

حسن عباسی افزود: هر اندازه بتوان وضعیت خدمات رفاهی و معیشت کارگران را تقویت کرد می توان به پیشرفت کشور و توسعه در حوزه های مختلف امیدوارتر بود.

عباسی اظهارکرد: کارگران در محیط های کاری نیز باید با تعهد، خلاقیت و ابتکار به خرج دهند و صرف حضور فیزیکی و گذشت ساعت کاری نمی تواند جامعه را به اهداف خود سوق دهد.

وی، با بیان اینکه دولت تمام تلاش خود را در حمایت از کارگران و بازنشستگان بکار گرفته است، افزود: روابط صمیمانه بین کارگر و کارفرما و پرداخت به موقع حق و حقوق آنها هم می تواند نقش بسزایی در بهبود عملکرد کارگران در فضای تولید باشد.

عباسی، از تأمین مسکن بخشی از کارگران در قالب واگذاری زمینهای نهصت ملی خبر داد و گفت: هم اکنون بیش از هفت هزار قطعه زمین در سطح روستاهای حاشیه شهر آماده تحویل به متقاضیان مسکن است.

وی تأکید کرد: کارگران مورد حمایت مدیریت شهری بوده و هر درخواست و مشکلی را می توانند با مراجعه به دستگاه مربوطه و یا فرمانداری پیگیری کنند.

رئیس اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی هم در این مراسم گفت: حدود ۱۰۰ درصد مطالبات و دستمزد کارگران مهاباد به روز بوده که جای قدردانی از کارفرمایان فعال شهرستان دارد.

محمدصالح پیروتی افزود: ضروری است کارفرمایان بیمه های کارگران را متناسب با رسته شغلی خود پرداخت کرده و نسبت به طرح طبقه بندی مشاغل اهتمام داشته باشند.

پیروتی اظهارکرد: هر میزان سرمایه گذاری ها روی منابع انسانی در جوامع بیشتر باشد، به همان میزان قادرخواهند بود در توسعه اقتصادی، اشتغال آفرینی و رونق تولید اثربخش باشد.

در ادامه این جلسه نماینده کارگران وکانون بازنشستگان برخی از مشکلات و مطالبات کارگران را مطرح کردند.

در پایان جلسه به مناسبت روز کارگر از تعدادی از کارگران نمونه با اهدای لوح قدردانی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • ارتقاء رونق تولید و بهره روری با حمایت از کارگران
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی