Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اکثر آمریکایی‌ها خواستار محکوم شدن ترامپ در جلسه استیضاح سنا و جلوگیری از بازگشت وی به قدرت هستند.

 طبق نتایج جدیدترین نظرسنجی‌ها، بیش از نیمی از آمریکایی‌ها خواستار محکوم شدن «دونالد ترامپ» در جلسه استیضاح سنا و ممانعت از بازگشت مجدد وی به قدرت هستند.

به نوشته روزنامه انگلیسی «دیلی میل»، نتایج نظرسنجی «ای بی سی نیوز و ایپسوس» که روز گذشته (یکشنبه) درست چند روز قبل از شروع دومین جلسه استیضاح ترامپ در تاریخ ۹ فوریه (۲۱ بهمن ماه)، منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج نظرسنجی فوق نشان می‌دهد که ۵۶ درصد از مردم آمریکا معتقدند که ترامپ باید محکوم شده و از بازگشت مجدد وی به قدرت ممانعت به عمل آید و ۴۳ درصد از افرادی که در نظرسنجی مشارکت داشتند، چنین نظری نداشتند.

نظرسنجی‌هایی که قبل از جلسه اول استیضاح ترامپ انجام شده بود، در مقایسه با نظرسنجی فعلی، از حمایت چندانی برای محکوم شدن رئیس‌جمهور سابق آمریکا برخوردار نبود.

طبق نتایج نظرسنجی مشترک ای بی سی/واشنگتن پست که در ژانویه ۲۰۲۰ و در جریان اولین استیضاح ترامپ انجام گرفت، تنها ۴۷ از آمریکایی‌ها خواستار برکناری ترامپ از قدرت بودند و ۴۹ درصد تأکید داشتند که ترامپ نباید از قدرت برکنار شود.

نظرسنجی ای بی سی نیوز و ایپسوس همچنین نشان داد که ۹ نفر از هر ۱۰ طرفدار حزب دموکرات از محکوم شدن ترامپ در جلسه استیضاح سنا حمایت کردند.

دونالد ترامپ اولین رئیس‌جمهور در تاریخ آمریکا بود که مجلس نمایندگان آمریکا در تاریخ ۱۳ ژانویه (۲۴ دی ماه) برای دومین بار، طرح استیضاح وی را به اتهام تشویق هوادارانش به شورش مقابل کنگره در تاریخ ۶ ژانویه (۱۷ دی ماه) تصویب کرد.

مجلس نمایندگان آمریکا با ۲۳۰ رأی طرح استیضاح دونالد ترامپ را تصویب کرد و تمام ۲۲۱ عضو حزب دموکرات و ۱۰ عضو حزب جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان به این طرح رأی مثبت دادند.

طبق این گزارش، به منظور محکوم شدن ترامپ در جلسه آتی استیضاح سنا، ۶۷ سناتور باید از این اقدام حمایت کنند و این به مفهوم آن است که در صورت حمایت تمامی سناتورهای دموکرات، دست‌کم ۱۷ سناتور جمهوری‌خواه نیز باید از محکوم شدن ترامپ حمایت کنند.

بنا بر گزارش دیلی‌میل، در صورتی‌که ۶۷ سناتور در جلسه استیضاح از محکومیت ترامپ حمایت کنند، یک مرحله رأی‌گیری دیگر برای جلوگیری از بازگشت مجدد ترامپ به قدرت در سنا انجام گیرد که در آن رأی‌گیری تنها در صورت حمایت اکثریت سناتورها، از بازگشت ترامپ به قدرت جلوگیری می‌شود.

علیرغم افزایش درخواست آمریکایی‌های برای محکوم شدن ترامپ، «رند پال» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی احتمال محکوم شدن «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق این کشور را در جلسه استیضاح سنا صفر درصد برآورد کرد.

وی در خصوص نتیجه استیضاح ترامپ هم گفت رئیس‌جمهور سابق محکوم نخواهد شد زیرا ۴۵ جمهوری‌خواه حتی روند این کار را غیرقانونی خوانده‌اند. او در مصاحبه با شبکه «فاکس نیوز» گفت بنابراین این (استیضاح) حتی قبل از این که شروع شود، تمام شده است.  

در کنار محاکمه استیضاح، برخی دموکرات‌ها با استفاده از متمم ۱۴ قانون اساسی به دنبال محروم کردن ترامپ از مناصب دولتی برای همیشه هستند. بر اساس این متمم، هر شخصی که در شورش دست داشته یا به دشمنان آمریکا کمک کرده، از مناصب دولتی منع خواهد شد.

تیم حقوقی ترامپ به شدت این اتهامات را انکار کرده و مدعی است او هوادارانش را در حمله ششم ژانویه به آرامش دعوت کرد.

ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند. حامیان ترامپ اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیروهای امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند. 

در پی آن، برخی قانونگذاران جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره ترامپ را به تحریک هواداران خود برای حمله به کنگره در تاریخ ششم ژانویه متهم کردند و به همین دلیل طرح استیضاح وی را در مجلس سنا پیش برده‌اند. فارس

پایان پیام/42

منبع: شبستان

کلیدواژه: یاوه گویی های ترامپ ترامپ دونالد ترامپ آمریکایی ها خواستار جلسه استیضاح سنا محکوم شدن ترامپ استیضاح ترامپ دونالد ترامپ جمهوری خواه رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۱۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، وبگاه «پلیتیکو» گزارش داد که جمعی از وکلای آمریکایی و غیرآمریکایی با امضای درخواستی رسمی، اقدام نظامی اسرائیل علیه غزه را ناقض قوانین آمریکا و بین‌الملل توصیف کرده‌اند.

دست‌کم ۲۰ تن از ۹۰ حقوق‌دانی که زیر این درخواست را امضا کرده‌اند، در دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور دموکرات آمریکا مشغول به فعالیت هستند و از او می‌خواهند که ارائه کمک نظامی به رژیم صهیونیستی را تعلیق کند چراکه اقدام‌های این رژیم در غزه با قوانین آمریکا و بین‌الملل همخوانی ندارد.

آنها قرار است درخواست خود را طی روز‌های آینده به دفتر «مریک گارلند» دادستان کل ارسال کنند. در این نامه که به رؤیت پلیتیکو رسیده است، وکلا از احتمال نقض کنوانسیون‌های ژنو درباره ممنوعیت حملات نامتناسب علیه غیرنظامیان و همچنین نقض قانون کنترل صادرات تسلیحاتی آمریکا از سوی رژیم صهیونیستی صحبت کرده‌اند.

این تازه‌ترین نشانه از بالا گرفتن اختلاف در دولت واشینگتن در قبال سیاستی است که کاخ سفید نسبت به اسرائیل در پیش‌گرفته و شامل حمایت از رژیم به‌رغم جنایت‌هایی است که در غزه انجام می‌دهد.

در تاریخ ۹ اردیبهشت، «رویترز» برای نخستین بار از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا و بی‌اعتمادی شماری از مقامات درباره نحوه استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی خبر داد.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به بلینکن گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

اختلاف‌های داخلی دولت واشینگتن در حالی عیان می‌شود که مقام‌های رسمی بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • اکثریت صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • اجتماع دانشگاهیان خاش در حمایت از دانشجویان و دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی طرفدار غزه
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سلماس
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها