Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@02:07:25 GMT

پرداخت بیمه بیکاری کرونا به ۶۷۰هزار نفر

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۱۳۱۱

پرداخت بیمه بیکاری کرونا به ۶۷۰هزار نفر

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «محمد شریعتمداری» در مراسم رونمایی از ۱۴۲ هزار طرح اشتغال روستایی و عشایری که به صورت ویدئو کرانفس برگزار شد، افزود: در شرایط اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه کشور، وقوع حوادث غیرمترقبه مثل سیل و زلزله و خروج آمریکا از برجام که منجر به کندشدن رشد فزاینده اقتصادی کشور شد، یکی از برنامه‌های دولت برای حل مسائل و اجرای اقتصاد مقاومتی اعمال سیاست‌های فعال بازاربود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اعمال سیاست‌های فعال بازار کار نتایج ثمربخشی در اقتصاد کشور داشته است، گفت: در بین سیاست‌های فعال بازار کار که ۶۸۶ هزار شغل را در طی سه سال در کشور فراهم کرده است، سیاست اشتغال پایدار روستایی سیاستی بود که در روستاها و بخش‌های زیر ۱۰ هزار نفر اجرا شد.

وزیر تعاون افزود: این سیاست به ابتکار رییس جمهوری اتخاذ و بهمن ماه ۱۳۹۶ در کشور شروع شده و تلاش شد با اجرای این سیاست در سطح روستاها، تغییرات اساسی در حوزه اشتغال این بخش ایجاد شود.

وی بیان کرد: براساس آمارهای ثبتی، از سال ۹۶ تا ۹ ماهه امسال از محل اجرای سیاست‌ها اشتغال پایدار روستایی ۲۶۲ هزار اشتغال پایدار از اجرای ۱۴۲ هزار طرح در سطح روستاها حاصل شده است.

به گفته شریعتمداری با اجرای سیاست های فعال بازار کار در مجموع بیش از ۴۸۶ هزار نفر شغل در کشور ایجاد شده است.

وی اظهارداشت: طرح آمارگیری نیروی کار مرکز آمار کشور نیز افزایش ۵۱۵ هزارنفر جمعیت شاغل جدید را طی سال‌های ۹۶ و ۹۸ را نشان می‌دهد که این خود تاییدی بر اجرای سیاست‌های فعال بازار کار در کشور است.

وزیر تعاون با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور گفت: تثبیت اشتغال از جمله سیاست‌های دولت در دوران همه گیری بیماری کرونا بود و در این ایام ۸۰۰ هزار نفر افراد بیکار در سامانه‌های طراحی شده برای دریافت بیمه بیکاری ثبت‌نام کردند و ۶۷۰ هزار نفر در این ایام بیمه بیکاری دریافت کردند و ۴۹۰ هزار نفر به کار بازگشتند.

وی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید در حوزه فعالیت زیرساختی در روستاها کارنامه درخشانی دارد، گفت: در کنار اعمال سیاست‌های زیربنایی اقتصادی باید به موضوع اشتغال روستایی نیز می‌پرداختیم تا به تثبیت و رشد اقتصاد روستایی و مهاجرت معکوس از شهر به روستا برسیم و رونق در بخش اقتصادی روستا اتفاق بیفتد.

شریعتمداری افزود: با موافقت رهبر معظم انقلاب و تصویب مجلس شورای اسلامی و دولت ۱.۵ میلیارد دلاراز منابع صندوق توسعه ملی به صورت سپرده‌گذاری مشترک و ترکیبی منابع صندوق توسعه ملی و منابع داخلی بانک‌ها در اختیار  طرح فعال بازار کار قرار گرفت و امکان پرداخت ۲۰ هزار میلیارد تومان منابع در سطح کشور فراهم کرد.

وی ادامه داد: البته نیمی از این منابع از سیستم بانکی و بقیه از محل منابع صنوق توسعه ملی و تبدیل نرخ ارز بود که تسهیلات با نرخ‌های ۴،  ۶ و ۱۰ درصد در اختیار طرح‌های مختلف قرار می‌گیرد.

وزیر تعاون گفت: براساس داده‌های سامانه کارا در وزارت تعاون تا کنون ۱۳ هزار میلیارد تومان از این منابع توسط بانک‌های عامل تخصیص داده شده و چهار میلیارد تومان نیز توسط مردم وارد چرخه شده است. بنابراین ۱۴۲ هزار طرح و پروژه با تعهد اشتغال ۲۶۳ هزار نفر تسهیلات دریافت کردند.

شریعتمداری گفت: برای ساماندهی فعالیت اقتصادی در روستاها از طرح روستا تعاون به عنوان طرح مکمل استفاده کردیم و تلاش شد تا فعالیت‌های تعاونی‌ها در روستاها را نیز صیانت کنیم و ۸۹۳ طرح روستا تعاون تا ۸۸۰ میلیارد تومان (معادل هفت درصد) از تسهیلات صندوق توسعه ملی برای ایجاد ۱۱ هزار و ۱۲۰ شغل را به خود اختصاص دهند.

وی افزود: بانک‌ها ۱۰۷ درصد منابع پیش بینی شده برای طرح اشتغال روستایی را پرداخت کردند که هفت درصد بیش از سهم ۵۰ درصدی پیش بینی شده بود.

وزیر تعاون گفت: با اختصاص منابع مرحله پنجم صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی، می‌توانیم بگوییم با موفقیت کامل دور اول پرداخت ۱.۵ میلیارد تومان صندوق را به پایان رساندیم.

وی درباره ویژگی‌های بارز طرح اشتغال پایدار روستایی، گفت: شفافیت یکی از مهمترین‌ برنامه‌های بوده است و وزارت تعاون شرایط را فراهم کرده تا امکان بررسی همه افرادی که از این منابع استفاده کردند، فراهم شود و این نظارت مردم بر مردم است و علاوه بر آن ماهیانه اطلاعات به روز درباره اختصاص منابع هر استان را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار می‌دهیم.

شریعتمداری گفت: سامانه ناظر را نیز طراحی کردیم که بر اجرای طرح‌های اشتغال در همه مراحل؛ از تخصیص تا بهره‌برداری نظارت می کند که طبق اعلام دیوان محاسبات تنها چهار درصد انحراف در پرداخت‌ها داشته‌ایم

وی افزود: تا کنون حدود ۶۰۰ میلیارد تومان از منابعی که در تخصیص انحراف داشتند را به صندوق توسعه ملی بازگرداندیم و بسیاری از طرح‌های دیگر نیز مشمول جرایم شدند.

وزیر تعاون گفت: از مجموع ۱۳ هزار میلیارد تومان اختصاص یافته از صندوق توسعه ملی  ۲۲۰۰ میلیارد تومان به بانک‌ها بازگشته است.

وی درباره دستاوردهای طرح اشتغال روستایی گفت: این طرح‌ها تحرک نسبی در حوزه اشتغال روستاها فراهم کرده و سهم درآمدی روستایی از کار و تلاش در سال ۹۶ تا ۹۹ به طور متوسط از ۶۱ درصد درآمد به رقم ۶۴.۲ درصد رسیده است.

شریعتمداری گفت: با اجرای این طرح سهم اشتغال روستایی از مجموع سبد اشتغال کشور از سه درصد به ۲۹ درصد رسیده است.

وی در پایان از رییس جمهوری خواست برای استحکام و ادامه مسیر اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی اصلاحات قانونی انجام شود و این طرح به صورت گردشگری همچنان پس از بازپرداخت در اختیار طرح‌های زودبازده استان‌های مختلف کشور قرار گیرد همچنین نرخ پرداخت تسهیلات از ۴، ۶ و ۱۰ درصد به ۸ درصد تبدیل شود تا سهولت در پرداخت به وجود آیدو سقف دریافتی تسهیلات افزایش یابد.

امروز ۱۴۲ هزار و ۳۵۸ طرح اشتغال روستایی و عشایری درسراسر کشور با سرمایه‌گذاری ۱۷ هزار میلیارد تومان و اشتغال‌زایی ۲۶۳ هزار و ۲۴۳ نفر با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری و «محمد شریعتمداری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به صورت ویدئو کنفرانس رونمایی و افتتاح شد. 

پربیننده ترین اسکناس‌های جدید رونمایی شد +عکس ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ آمریکا تمامی تحریم‌ها را لغو کند، به تعهدات برجامی برمی‌گردیم/ آن طرفی که حق شرط گذاشتن در برجام را دارد ایران است فروشگاه‌های زنجیره‌ای یکی از شفاف‌ترین ساختارهای نظارتی را دارند/ به جای تخریب باید دامنه‌ نظارت را افزایش داد درآمدهای نفتی ایران؛ کمی بیش‌تر از صفر!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اشتغال محمد شریعتمداری سیاست های فعال بازار کار اشتغال پایدار روستایی طرح اشتغال روستایی هزار میلیارد تومان صندوق توسعه ملی وزیر تعاون ۱۴۲ هزار هزار نفر سیاست ها بانک ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۱۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه کارگاه آموزشی اصلاح الگوی تولید و ارتقای بهره روی آب و خاک در بیرجند گفت: سال گذشته در کشور حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان پرداخت شده و هم اکنون نیز کارشناسان بیمه در حال برآورد خسارت در مناطق مختلف که به دلایلی همچون سیل و دیگر حوادث دچار خسارت شده اند هستند.

کریمی افزود: ۴ میلیون هکتار از اراضی کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد که عمدتا هم غلات، گندم و جو است.

وی همچنین از خرید یک میلیون تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط شرکت غله و بازرگانی دولتی در کشور خبر داد و افزود: برداشت گندم و جو و محصولات پاییزه در کشور از جمله در استان‌های خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان آغاز شده است.

مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی در خصوص راهکار‌های جبران کمبود علوفه در کشور نیز گفت: تلاش می‌شود این کمبود با افزایش بهره وری، تغییر شیفت کشت به سمت پاییز و استفاده از ارقام و روش‌های کم آب بر جبران شود.

کریمی افزود: نیاز خوراک دام در کشور حدود ۸۰ میلیون تن است که ده میلیون تن از مراتع، ۲۶ میلیون تن از محل تولیدات علوفه ایی و ۱۵ درصد از سایر قسمت‌ها و مابقی از واردات تامین می‌شود.

در این کارگاه آموزشی که با هدف اصلاح الگوی تولید علوفه و ارتقاء بهره وری آب و خاک برگزار شد بیش از ۲۰۰ نفر از کشاورزان، دامداران و کارشناسان کشاورزی شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • پیگیری بیمه شورای روستایی در کشور
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری