Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@00:24:24 GMT

گردشگری سی‌سخت مهجور مانده است/ تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۱۳۶۱

گردشگری سی‌سخت مهجور مانده است/ تصاویر

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، اولین نشست بررسی مشکلات موجود گردشگری و رفع موانع با حضور بهمنی رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان دنا و مجریان طرح‌های گردشگری در شهر سی سخت برگزار شد.

به گزارش فارس، اولین نشست اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی وگردشگری شهرستان دنا با مجریان طرح‌های گردشگری و اقامتگاه‌های بوم گردی با هدف شناسایی مشکلات و ایجاد راه حل برای رفع مشکلات موجود برگزار شد که مهمترین دغدغه و مشکلات اصلی ارائه شده از سوی متولیان اقامتگاه بوم گردی نبود نظارت کافی  و نرخ‌گذاری و بی‌مهری هایی بود که سالیان سال در حق آنها شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر مشکل اساسی آنها تمدید پروانه فعالیت بود که  باید هر ۶ ماه یکبار به میراث فرهنگی جهت تمدید مراجعه کنند که انتظار می‌رود مسؤولان میراث فرهنگی با رویکردی جدید در صنعت گردشگری جهت دلگرمی و ماندن بخش خصوصی در صنعت گردشگری جهت رشد و پیشرفت میزان گردشگر در سطح شهرستان و شهر سی سخت وارد میدان شوند و نوید بخش رونق وشکوفایی این صنعت پردرآمد که متاسفانه در حال رکود است باشند چه بسا که اگه باز هم بی مهری و کم کاری انجام گیرد گردشگر و توریسم در شهرستان دنا و شهر سی‌سخت با وجود این همه جاذبه و طبیعت بکر گردشگری از بین خواهد رفت.

بهمنی رئیس میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان دنا گفت: هدف از برگزاری این نشست در مرحله اول این بود که فعالان حوزه گردشگری در سطح شهرستان دنا را از نزدیک ببینیم و با هم آشنا شویم تا انشاءالله با پیشنهادات و نظراتی که ارائه می‌دهید ما بتوانیم راهکاری مناسب که بتواند باعث پیشرفت صنعت گردشگر شود ارائه دهیم.

 بهمنی اظهار داشت: در بحث پروانه بهره‌برداری واحدهای گردشگری ما یک اصلی را داریم  بر این اساس که تمام مجموعه‌های گردشگری باید الزاما زیر مجموعه گردشگری باشند که  بعد از دریافت پروانه بهره برداری صدور پروانه‌های گردشگری منوط به اینکه یا فرد یک مکان را ایجاد کرده یا  قبلاً موافقت اصولی جهت توسعه گردشگری باشد که بعد از اینکه این موافقت‌ها را گرفتند قانون می‌گوید باید نامه یا صورتجلسه کمیسیون درجه بندی یا استاندارد سازی روی پرونده باشد.

وی تصریح کرد: نرخ گذاری اماکن گردشگری بستگی به نوع خدمات و محیطی که شما به گردشگر خدمات می‌دهید دارد مثلا بستگی به کیفیت  ارائه خدمات شما دارد که در قیمت ارائه خدمات اماکن گردشگری و اقامتگاههای بوم گردی  تاثیر دارد یا به عنوان مثال میزان فضایی که در اختیار گردشگر می‌گذارید چند متر باشد و طراحی کار و  نوع خدمات تعداد نفراتی که در مجموعه دارند کار می‌کنند و کیفیت خدماتی که ارائه می‌شود باعث می‌شود همه اینها در نرخ گذاری ها موثر باشند.

وی عنوان کرد: بوم گردی یعنی مکانی که باید با سنت و روش قدیمی تناسب داشته باشه  و یادآور زمان قدیم و رسم  و رسومات گذشتگان باشد که در حدود  ۴۵ سال پیش بخشنامه و دستورالعملی که از سوی وزارتخانه ابلاغ شد گفته است که این طرح  مشمول خانه‌های است که در هر بافتی از هر استان یا شهرستان که وجود دارد با همه سبک و سیاق قدیمی یعنی متناسب با بافت منطقه می‌توانند منازلشان را که  نیاز به تعمیرات جزئی دارند بازسازی و بهسازی کنند و به عنوان اقامتگاه بوم گردی به گردشگران خدمات دهند که   شما می توانید در بحث بوم گردی یک مجوز ایجاد کنید که آن شخصی  که می خواهد برود کار را انجام دهد  بوم  گردی را استانداردهای روز منطقه‌اش  انتخاب کند.

رئیس میراث فرهنگی دنا  گفت: خانه‌های مسافر شهر سی‌سخت و روستاهای اطراف طی صحبت‌هایی که با پناهی فرماندار دنا، غریب‌پور دادستان شهرستان دنا و اماکن صورت گرفته است باید ساماندهی شوند و همگی در یک فضای واحد با ارائه خدماتی مشترک تحت نظارت سازمان‌های مربوطه و اخذ مدارک مربوطه اقدام به پذیرش مسافر کنند و گرنه در سال جدید بدون از تعارف همه خانه‌های مسافر که بخواهند قانون را دور بزنند و خودسرانه وارد بحث گردشگری شوند به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد چرا که در بعضی از همین خانه‌های مسافر مشکلات متعددی رخ داده است که در طول دراز مدت صدمه بسیار سنگینی بر پیکره صنعت گردشگری شهرستان دنا خواهد زد.

رئیس میراث فرهنگی و گردشگری دنا گفت: سی‌سخت شهری که به عنوان نگین گردشگری جنوب ایران  شهرت یافته است  اما آن گونه که انتظار می‌رود ردپایی از زیرساخت‌های گردشگری همچون تله کابین، هتل‌های بین المللی و هر آنچه که با گردشگر ارتباط دارد  و .... دیده نمی‌شود و گویا هنوز مهجور است که باید دید از این پس سی‌سخت که از هر طرف که نگاه کنیم طبیعت زیبای خدادادی با چشمه‌های فوران وزیبا،آبشارها  و دریاچه‌ها، غارها و صدها جذبه گردشگری دیگر از این بن بست رها خواهد شد.

وی افزود: اگر مسؤولان همت کنند می‌توان گردشگری شهر سی‌سخت را از ۲فصل به ۴فصل تبدیل کرد چرا که وجود قله‌های سر به فلک کشیده رشته کوه دنا در فصل زمستان می تواند با برگزاری جشنواره‌های برف و آدم برفی میزبان گردشگران زیادی شود یا اینکه در فصل پائیز با برپایی جشنواره های مختلف از جمله جشنواره انگور باز هم شاهد هجوم گردشگر به شهر توریستی سی سخت شویم که قطعا درآمد سرشار از آن شامل حال همه خواهد شد که این مهم همدلی و همفکری مردم و مسئولین را می طلبد که اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان دنا آماده همکاری با همه کسانی که به هر نوعی طرح  یا ایده‌هایی برای جذب گردشگر به شهرستان دنا را دارند است.

وی عنوان کرد: جهت حمایت از صنایع دستی شهرستان دنا در دو سه ماه آینده در صورت آماده شدن زمین مورد نیاز بازارچه صنایع دستی در شهرستان دنا احداث خواهد شد.

 

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: مجریان طرح های گردشگری بوم گردی گردشگر بازارچه صنایع دستی گردشگری شهرستان دنا رئیس میراث فرهنگی صنایع دستی گردشگری شهر صنعت گردشگر شهر سی سخت بوم گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۱۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب الدین حسینی در جلسه مشترک اداره اوقاف و امور خیریه استان با سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: عملی کردن تفاهم نامه مشترک وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در چند بحث تعریف شده که بحث اول مرمت و بازسازی بناهای تاریخی به خصوص مساجد تاریخی، امامزاده‌ها و… می‌باشد که در سطح استان وجود دارد و بالغ بر ۳۰۰ اثر نیز در این حوزه به ثبت ملی رسیده که امید است بتوانیم به صورت مشترک این آثار را مرمت و بازسازی کرده و تحویل مردم و گردشگران دهیم.

وی ادامه داد: بحث دوم برگزاری تورهای گردشگری مذهبی و تعریف مسیرهای گردشگری مذهبی استان است که با توجه به وجود چشم اندازهای مذهبی به ویژه امامزاده‌هایی که در استان وجود دارد بتوانیم این مسیرها و این تورها را به خوبی تعریف کرده و در اختیار گردشگران ورودی استان دهیم‌.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: بحث سوم راه اندازی موزه وقف، قرآن و کتابت استان آذربایجان شرقی است که برای اولین بار قرار است در سطح کشور انجام شود که با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان اوقاف و امور خیریه استان در محل مسجد کبود تا پایان تابستان سال جاری برنامه ریزی شده تا انجام شده و به پایان برسد.

حجت الاسلام حسینی همچنین پیگیر ثبت جهانی بقعه شیخ شهاب الدین اهری بعنوان اولین باغ مزار ایران شد تا با ثبت آن هم موقوفه احیا شده و هم مجموعه برای گردشگری ایجاد گردد.

حمزه زاده مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در این جلسه افزود: مولدسازی و استفاده بهینه از بناهای تاریخی موقوفه استان یکی دیگر از موضوعات اساسی است که در این راستا بسته‌های سرمایه گذاری برای پروژه تاریخی استان تعریف شده که در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت تا تبدیل به یک کاربری‌های فرهنگی گردشگری مرتبط با موضوعات فعالیت حوزه همچون هتل بوتیک، رستوران‌های سنتی و مراکز عرضه محصولات فرهنگی و صنایع دستی استان شوند در این خصوص مصوب شد تا ۵ پروژه از جمله کاروانسرای جمال آباد شهرستان میانه، کاروانسرای الخرج، حمام میلان و حمام شنب غازان به صورت مشترک تعریف بسته شود تا در اختیار سرمایه گذاران قرار بگیرد.

کد خبر 6097646

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • برگزاری جلسه کارگروه مشارکت و میراث فرهنگی در شهرستان اشنویه    
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد