Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حسن ابراهیمی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران تعداد مستمری بگیران صندوق بیمه اجتماعی روستایی استان را سه هزار و ۷۲۹ نفر بیان کرد و افزود: طبق آخرین مصوبه ستاد استانی مجموعا یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان بعنوان عیدی به حساب این افراد واریز می شود.

وی با بیان اینکه ۲۶ هزار نفر از مردم این استان تحت پوشش این صندوق هستند اظهار داشت: افراد ۱۸ تا ۵۰ سال ساکن روستاها و شهرهای زیر۲۰ هزار نفر جمعیت و افراد دارای شغل مرتبط با بخش کشاورزی می‌توانند به عضویت صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر درآیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی اضافه کرد: از مجموع بیمه شدگان صندوق یاد  ۱۰ هزار نفر از بیمه شدگان فعال و حق پرداخت بیمه خود را پرداخت می کنند و نزدیک به پنج هزار نفر از بیمه شدگان این صندوق به دلایل مختلف حق بیمه پرداخت نمی‌کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان یزد  با بیان این‌که طبق اطلاعات بدست آمده در حال حاضر حدود ۲۰ هزار نفر در استان  فاقد بیمه هستند از این افراد خواست نسبت به بیمه خود اقدام کنند تا در دوران سالمندی با مشکل مواجه نشوند.

وی با اشاره به خدمات این صندوق که یکی از چهار صندوق عمومی کشور است تصریح کرد:  صندوق فعالیت خود را از سال ۱۳۸۴ با هدف حمایت از روستائیان ، عشایر و کشاورزان در کشور برای دریافت مستمری بازنشستگی ، از کار افتادگی و فوتی آغاز کرده است .
ابراهیمی با تاکید بر اینکه کشاورزان ، روستائیان و عشایر، شاغلان فصلی و زنان سرپرست خانه‌دار روستایی و عشایری می‌توانند عضو صندوق شوند، تصریح کرد: مشمولان با پرداخت پنج درصد حق بیمه عضو صندوق می شوند و دولت نیز ۱۰ درصد حق بیمه مشمولان عضویت در صندوق را پرداخت می کند.

این مسئول صندق بیمه کشاورزی استان یزد ادامه داد: متقاضیان برای پوشش بیمه‌ای می‌توانند باحداقل ماهانه ۲۲۵ هزار ریال و حداکثر ۵۵۰ هزار ریال به عضویت صندوق درآیند و از حمایت‌ها و مزایای آن بهره مند شوند. 

ابراهیمی بابیان اینکه صندوق بیمه روستایی دارای سه مستمری از کار افتادگی ،فوتی و بازنشستگی است اظهار داشت: بیمه شدگان در صندوق بیمه روستایی می توانند باداشتن حداقل یک سال سابقه و ۹۰ روز پیوستگی سابقه متصل به زمان ازکار افتادگی و یا فوت ازمزایای پرداخت مستمری به بازماندگان و ازکار افتادگی استفاده کنند .

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان یزد اضافه کرد: برای بازنشستگی نیاز به داشتن ۱۵ سال سابقه بیمه پردازی و ۶۵ سال سن است.

برچسب‌ها روستائیان صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر عیدی کارگری جامعه عشایری یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستائیان صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر عیدی کارگری روستائیان صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر عیدی کارگری جامعه عشایری یزد اخبار کنکور صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر بیمه شدگان هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۱۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی‌ داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

عبدالوحید فیاضی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبری انقلاب درباره حل مشکلات کارگران از سوی مسئولان، اظهار کرد: باتوجه به اینکه شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است، حمایت از کارگران که یکی از پایه‌های اساسی تولید محسوب می‌شوند، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند. جایگاه کارگران همواره در فرهنگ ما گرامی حفظ شده است اما باید متوجه شرایط اقتصادی فعلی باشیم و مشکلات معیشتی کسانی که نقش اصلی در فرایند تولید را برعهده دارند، رفع کنیم.

وی افزود: ناراضیتی‌های در حوزه کارگری که بیشتر ناشی از نظام حقوق و دستمزدها و وضعیت بیمه آنان است و اگر در این بخش تصمیم‌گیری‌هایی برای بهترشدن وضعیت پرداخت‌ها انجام شود، طبیعتاً به رونق جریان تولید و سرمایه‌گذاری که به رشد اقتصادی منجر خواهد شد، کمک کرده‌ایم. مجلس دوازدهم باید نگاهی ویژه به قانون کار و نیز نظام پرداخت دستمزد کارگران داشته باشد و کمیسیون اجتماعی در این زمینه می‌تواند نقشی مفید داشته باشد.

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم ادامه داد: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر نجیب و قانع تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

فیاضی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای حل مشکل بیمه کارگران، یادآور شد: در این حوزه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی در طول بیش از ۱۲ سال گذشته شرایطی ایجاد کرده که کارگران ساختمانی یا رانندگان تاکسی با مشکلاتی در زمینه تامین بیمه مواجه شوند و بیمه آنان کم شود یا به حداقل برسد. اگر یک کارگر از بیمه حداقلی هم برخوردار نباشد چطور می‌توانیم از حمایت از اقشار فرودست صحبت یا خود را حامی آنان معرفی کنیم؟ در این زمینه هم نیازمند اقداماتی عاجل و اثرگذار هستیم تا باتوجه به زوایای گوناگون بیمه تامین اجتماعی، وضعیتی بهتر از امروز برای آینده کارگران و دیگر اقشار مستضعف جامعه فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تمدید فرصت ثبت نام بیمه رایگان مادران روستایی و عشایر
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند