Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی چمران روز دوشنبه در آیین رونمایی از برنامه و نقشه راه «دولت مردمی و تحول گرا» با تبریک ایام دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: طراحی برنامه برای دولت و وزارتخانه‌ها سابقه ای به قدمت انقلاب دارد و حتی تعدادی از اساتید دانشگاه، برنامه ای را در رابطه با این موضوع خدمت امام در پاریس بردند که از این برنامه در تدوین قانون اساسی و برنامه ریزی سیستم کشور استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به در پیش بودن انتخابات سال ۱۴۰۰، مشارکت حداکثری و فعال مردم در انتخابات را یک رکن اساسی عنوان کرد و افزود: هدف  شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در درجه اول مشارکت فعال و هوشمندانه مردم به دور از هیجان و احساسات است تا بعد از انتخابات از انتخاب خود ابراز پیشمانی نکنند.

این فعال سیاسی با بیان اینکه برخی این توهم را مطرح می کنند که ما دنبال مشارکت فعال نیستیم که رای بیاوریم، خاطرنشان کرد: ما دنبال مشارکت هر چه فعال تر اما هوشمندانه و آگاهانه هستیم.

چمران، توانمندی مدیریتی، جهادی، کارا و جوان بودن را از ویژگی های کاندیدای خوب برای انتخابات ها عنوان کرد و گفت: باید به فکر بعد از انتخاب هم بود و لازم است گروهی از افراد متخصص هم نامزد انتخاباتی را همراهی کنند تا به کاندیدا برنامه دهند و ضامن اجرای برنامه های وی بعد از انتخاب باشند و نقش اتاق فکر را برای وی ایفا کنند تا بهترین عملکرد را داشته باشد و از نتایج مطالعات و تحقیقات متخصصان امور مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بهره مند شود.

وی در ادامه خواستار رصد منتخبان مجلس شورای اسلامی، شوراها و ریاست جمهوری بعد از انتخابات شد و افزود: باید رییس جمهوری یا نماینده را بعد ازا انتخاب رصد کنیم تا از مسیر درست خارج نشود و برنامه های وعده داده شده را اجرایی کند.

نایب رییس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تصریح کرد: وقتی کسی نماینده مجلس می شود سرمایه گزاران، وزارتخانه ها و افراد مختلف به وی مراجعه می کنند و درخواست های مختلف دارند که اگر نماینده رصد نشود و به وی کمک فکری داده نشود ممکن است از راه درست منحرف شود.

چمران گفت: کسی که رییس جمهور می‌شود قطعا در همه زمینه ها تخصص ندارد و نیازمند کمک فکری تخصصی در زمینه های مختلف است و باید برای دولت بعدی و منتخب بعدی برنامه ریزی شود تا وقتی زمام امور را به دست گرفت بتواند کارها را به نحو احسنت انجام دهد.

ناظمی اردکانی: آماده ارائه برنامه به دولت آینده هستیم

محمد ناظمی اردکانی دبیر کل جامعه اسلامی مدیران نیز در این همایش به اهمیت برنامه های بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره و خواستار اجرایی شدن این برنامه ها در همه حوزه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی شد.

وی، مشکلات کنونی کشور را ناشی از استفاده نشدن از ظرفیت های مورد اشاره در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و افزود: تجربه دفاع مقدس، دستیابی به دانش هسته ای و فضایی، داشتن رتبه برتر جهانی در نانوفناوری، ساخت موشک‌های دوربرد،  کشف سلول های بنیادی و شکست داعش همگی دستاورد مقاومت مردمی و کار جهادی در چهار دهه گذشته هستند.

این فعال اصولگرا در عین حال، کسری بودجه، کاهش فعالیت های علمی به ویژه در حوزه هسته ای، تورم و افزایش اختلاف طبقاتی را نتیجه توجه نکردن به ظرفیت های داخلی عنوان کرد و افزود: باید اعتماد به حاکمیت و دولت و سرمایه اجتماعی کشور را تقویت کنیم.

ناظمی اردکانی با اشاره به تشکیل ۲۲ کارگروه در تشکل جامعه اسلامی مدیران از تلاش این تشکل برای تدوین برنامه ای بر پایه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی جهت پیاده سازی در دولت آینده خبر داد و افزود: استفاده از منابع طبیعی و انسانی کشور و ظرفیت های داخلی یکی از اصول تدوین این برنامه بوده است.

وی از بازبینی و بررسی برنامه ها در نشست های مجازی با مردم در فضای اینستاگرام خبر داد و گفت: آماده ارائه برنامه به دولت آینده هستیم و چالش های اصلی کشور را بررسی و برای حل آنها راهکار ارائه داده ایم.

2727

کد خبر 1484481

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مهدی چمران شورای ائتلاف نیروهای انقلاب انقلاب اسلامی بعد از انتخاب برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۱۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن خجسته باقرزاده با اشاره به کاندیداتوری‌اش در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت : برخی‌ها با خود من تماس گرفتند و گفتند که اگر می‌خواهید در لیست باشید، دیداری با هم داشته باشیم. من گفتم با هیچ‌کس ملاقات نمی‌کنم؛ می‌خواهم در مجلس مستقل باشم. اگر به مجلس رفتم الحمدالله، اگر هم راه نیافتم باز الحمدالله.

بنابر روایت ایرنا، وی افزود: واسطه‌های چند نفر از رجال سیاسی برای ملاقات با من تماس گرفتند و من گفتم تا قبل از انتخابات هیچ ملاقاتی نخواهم کردم، چون گفته بودند فلانی را در لیست بگذاریم من گفتم تصمیم با خودشان است.

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه اگر اسم مرا در لیست گذاشتند که از آنها خیلی تشکر می‌کنم، اگر هم نگذاشته بودند گله‌ای نخواهم کرد، اظهار کرد: من می‌خواهم اگر به مجلس رفتم، مستقل باشم. «خواهی به کعبه رو کن و خواهی به سومنات. از اختلاف راه چه غم، رهنما یکی است»

وی با بیان اینکه «والله»، «والله» بنده از رأی‌ام در قیامت دفاع می‌کنم و به آنچه که فکر می‌کنم درست و حق است رأی خواهم داد، تاکید کرد: اصل ۴۴ را باید واقعا جدی گرفت. ظرفیت‌های فردی و سرمایه‌ای در کشور وجود دارد اما راه آنها بسته است. اگر ما می‌گوییم جهش اقتصادی، دولت فعالیت آن را انجام می‌دهد اما زمینه‌ها را باید مهیا کنیم و در واقع دولت نقش تنظیم‌گری داشته باشد. وظیفه دولت ایجاد یک محیط رقابتی منصفانه است. دولت نباید رقیب باشد و اجازه ندهد انحصار ایجاد شود و یک نفر همه بازار را در اختیار بگیرد.

عضو فهرست ائتلاف جبهه شورای انقلاب تصریح کرد: وقتی از دولت نام می بریم شاید منظور رئیس جمهور یا وزیر نباشند، بیشتر سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسساتی هستند که خیلی‌ها هم پاسخگو نیست. این پایگاه‌های قدرت است بخش‌هایی از درون دولت نمی‌خواهند آن را از دست بدهند.

خجسته باقر زاده سازمان مدیریت و برنامه و بودجه باید رفتار شرکت‌ها را ارزیابی کند و آنها را توبیخ و یا تشویق کند، اما ما این کارها را انجام نمی‌دهیم، تصریح کرد: ما می‌توانیم برای شرکت‌ها قالب بگذاریم. اول سال به مدیر بگوییم که این شرکت با این سرمایه چقدر می‌تواند درآمد کسب کنند. نظارت مجلس هم بسیار مهم است، البته نه اینکه قانون مهم نباشد.

وی با بیان اینکه مدیر ۴ وظیفه اساسی دارد، برنامه‌ریزی، سازماندهی، اجرا و نظارت و کنترل را از جمله وظایف او می داند و می‌گوید: اگر قرار شد مدیر فقط بر یک وجه تکیه کند، کدام وجه باید باشد و همه بگویند وجه آخر زیرا از این طریق حتی می‌توانید برنامه‌تان را اصلاح کنید و اتفاقا در این موضوع غفلت شد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گر بر اجرای قانون نظارت شود، هم ضعف‌های قانون و هم کاستی‌های اجرا و آیین‌نامه‌ها و هم ضعف کسانی که باید اجرا کنند مشخص می‌شود. قانون خوب نیازمند نظارت خوب است.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904434

دیگر خبرها

  • برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • دور دوم انتخابات مجلس، به روایت رادیو گفت وگو
  • مشارکت حداکثری در انتخابات مورد تاکید امامین انقلاب است
  • کمالوندی: ما به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیستیم
  • جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است
  • ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • آمار می‌گوید: پرسپولیس «تخت گاز» به دنبال پایین کشیدن استقلال
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند