Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، محمدسعید موسایی باغستانی با اشاره به فعالیت‌های گسترده باشگاه بین المللی نیچرفرندز اتریش در زمینه فعالیت‌های زیست محیطی، کوهنوردی با اسکی، امداد و نجات کوهستان و ساخت پناهگاه، بیان داشت: این باشگاه، بزرگ‌ترین باشگاه کوهنوردی دنیا است که با بیش از ۳۰۰ هزار عضو فعال به عنوان یکی از اعضای فدراسیون کوهنوردی اروپا، به آموزش و پرورش راهنمایان کوهستان پرداخته و بیشتر مدرسان و بنیان گذاران این رشته در این موسسه فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: این دوره با هدف آشنایی شرکت کنندگان با انواع روش‌های جهت یابی، ترفند‌های یافتن غذا و آب در طبیعت، زنده ماندن در طبیعت با کمترین ابزار، تجهیزات بقا، ساخت سرپناه و روش‌های افروختن آتش و ... طراحی شده و توسط حسین رسایی، یکی از مدرسان بنام بین المللی نیچرفزند در ایران، ارایه می‌شود.

رییس هیأت کوهنوردی و صعود‌های ورزشی منطقه آزاد قشم ضمن تقدیر از حمایت‌های حمیدرضا مومنی، رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و هماهنگی‌های محمود هاشمی، مدیرعامل استارتاپ "کشف سرزمین پارسی "DPL و نماینده باشگاه نیچرفرندز در ایران برای برگزاری این دوره، گفت: این میزبانی مدیون همراهی و همکاری منطقه آزاد قشم و مجموعه استارتاپی DPL است و امیدواریم که با تداوم این حمایت ها، همچنان بتوانیم برگزار کننده اولین‌ها در کشور باشیم.

 کارگاه آشنایی با فنون و مهارت مهارت‌های استقرار و بقا در طبیعت به میزبانی هیأت کوهنوردی و صعود‌های ورزشی منطقه آزاد قشم در دو روز ۳۰ بهمن و یکم اسفند ماه ۹۹ برگزار شده و به شرکت کنندگان حاضر در این دوره، مدرک بین المللی از سوی نیچرفرند اهدا خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر، به شماره واتس اپی ۰۹۱۷۵۵۰۰۰۹۰ پیام داده و از نحوه ثبت نام آگاه شوند.

 

انتهای پیام/پ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناطق آزاد جزیره کیش جزیره قشم منطقه آزاد قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد

ایسنا/ایلام عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ایلام گفت: ارتباطات اجتماعی ساکنان کشاورز تپه‌ علی‌کش موسیان در دوره‌های فرهنگی عصر نوسنگی با همسایگان جای تحقیق بسیار دارد.

دکتر «حبیب‌الله محمودیان» در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: آثار به دست آمده از تپه «علی‌کش» موسیان در شهرستان دهلران مربوط به دوره نوسنگی است، یافته‌های باستان‌شناسی،  ۷ دوره فرهنگی را برای تپه‌ علی‌کش ارائه کرده است که دوره‌های «بزمرده»، «علی‌کش»، «محمد جعفر»  قدیمی‌ترین دوره‌های فرهنگی است.

وی با اشاره به دوره بزمرده در دشت موسیان خاطرنشان کرد: در دوره «بزمرده» ابزارهای سنگی شامل سنگ‌های کوبنده، کاسه‌های سنگی، مهره‌های تزیینی و پیکرک‌های گلی حیوان در این تپه به دست آمده است.
محمودیان ادامه داد: کشت غلات رونق داشته و از غلات گندم و جو کشت می‌شده است و از حبوبات نمونه عدس در حفاری‌های دوره علی‌کش به دست آمده است، در دوره علی‌کش از داس‌های سنگی کاسه‌های کف تخت و شقاب‌های کم‌عمق استفاده شده ضمن اینکه علاوه بر پیکرک‌های گلی بز چند نمونه پیکرک گلی انسان نیز یافت شده است.
این باستان‌شناس افزود: قدمت این دوره بر اساس آزمایش‌های انجام شده از طریق کربن ۱۴ بیش از ۸ هزار سال است، در مورد استقرار در تپه چنین اظهار نظر شده که در دوره بزمرده نوعی استقرار فصلی وجود داشته است در دوره علی‌کش طول مدت استقرار بیشتر شده و در دوره محمدجعفر ساکنان دهلران استقرار دائم داشتند.
وی بیان کرد: تنوع آثار به دست آمده از تپه علی‌کش، ارتباطات اجتماعی ساکنان دهلران با «بیشابور»، «فارس»، نواحی غرب ایران، «سیلک» کاشان «جارمو» در کردستان و طراف دریاچه وان در ترکیه را نشان می‌دهد از طرفی دیگر ارتباط ساکنان بین النهرین از طریق موسیان به سمت فارس و کرمان و حوزه رودخانه هلیل رود در استان کرمان می‌تواند جهات مختلف ارتباط این تمدن فرهنگی کشاورزی با مناطق دیگر را روشن کند.
انتهای پیام 
 

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • طبیعت یک گام تا صعود به فینال لیگ بسکتبال
  • لیگ برتر بسکتبال| دومین پیروزی طبیعت بر ذوب‌آهن
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد