Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه علامت اصلی کووید ۱۹، سرفه جدید و مداوم، تب بالا و تغییر حس بویایی و چشایی است. در عین حال تحقیقات نشان می‌دهد که پزشکان، مراقبان بیماران و نزدیکانشان باید به دنبال نشانه‌های گیجی یا رفتار عجیب در افراد مسن باشند.

در تحقیق انجام شده توسط کالج کینگز لندن، اطلاعات دریافت شده از بیش از ۸۰۰ سالمند بالای ۶۵ سال (۳۲۲ بیمار کرونایی بستری در بیمارستان و ۵۳۵ نفر که از برنامه مطالعه علائم کرونا برای ثبت علائم یا گزارش‌های بهداشتی به نیابت از دوستان و خانواده خود استفاده می‌کردند و نتیجه آزمایش همه مثبت بود) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هذیان گویی شایع‌ترین نشانه کرونا در افراد بالای ۶۵ سال

محققان دریافتند افراد مسنی که در بیمارستان بستری شده اند و کسانی که در گروه‌های آسیب پذیر طبقه بندی می‌شوند، در مقایسه با افراد هم سن و سال خود که ضعیف نیستند، بیشتر در معرض ابتلا به هذیان گویی به عنوان یک علامت کوید ۱۹ قرار دارند.

ضعف و ناتوانی یک طبقه بندی استاندارد است که پزشکان برای توصیف افراد مسن که در بهبودی از بیماری ها، استرس و حوادث روزمره مشکل دارند، استفاده می‌کنند.

در میان افراد بالای ۶۵ سال، هذیان در افراد آسیب پذیر (سالمندانی که بیماری های زمینه ای دارند) مبتلا به کووید ۱۹، در مقایسه با افراد هم سن و سال کرونایی که از سلامت جسمی بهتری برخوردارند نیز شیوع بیشتری دارد.

برای گروه‌های ضعیف تر، هذیان احتمالی به عنوان وجود علائم گیجی یا خواب آلودگی تعریف شده است.

خستگی و تنگی نفس دومین علامت شایع 

خستگی و تنگی نفس نیز در میان شرکت کنندگان آسیب پذیر این تحقیق رایج بوده و یک سوم از آن ها که اعلام کرده بودند دچار هذیان هستند، علائم شایع سرفه یا تب را نداشتند.

دکتر «رز پنفولد»، عضو کالج کینگز لندن می‌گوید: افراد مسن و ضعیف بیشتر از کسانی که قدرت بدنی بالایی دارند، در معرض خطر ابتلا به کووید ۱۹ هستند و نتایج تحقیقات ما نشان می‌دهد که هذیان یکی از علائم اصلی در این گروه سنی است.

پنفولد در پایان اظهار کرد: پزشکان و مراقبان بیمار باید به هرگونه تغییر در وضعیت روانی سالمندان مانند گیجی یا رفتار عجیب توجه داشته باشند و هوشیار باشند که این عللایم می‌تواند نشانه اولیه ابتلا به ویروس کرونا باشند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: علائم کرونا هذیان کوید ۱۹ استاندارد استرس خواب آلودگی سالمندان ویروس بالای ۶۵ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۳۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است