Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا نوکار روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا به تشریح خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و اظهار داشت: خدمات مختلف زیرساختی متعددی پس از انقلاب اسلامی در شهرستان تفت انجام شده است ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب همچنان فاصله داریم.

وی افزود: تفت با دارا بودن مناطق ییلاقی و نزدیکی به مرکز استان پذیرای جمعیت شناور است که مدیران شهرستان برای پاسخگویی به مردم باید همت بالایی داشته باشند و نیاز است مدیران دستگاه اجرایی استان با توجه به این ویژگی شهرستان نگاه ویژه ای در تخصیص امکانات و اعتبارات به تفت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار تفت با بیان اینکه قبل از انقلاب جاده های خوبی در شهرستان نداشتیم، اضافه کرد: پس از انقلاب اسلامی بیش از ۴۰۰ کیلومتر جاده روستایی آسفالت شد به گونه ای که ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۵۰ خانوار شهرستان دارای جاده آسفالت هستند.

وی ادامه داد: احداث بزرگراه یزد-تفت، بزرگراه تفت-ابرکوه، دو بانده کردن بخشی از جاده تفت به ده بالا و برقراری روشنایی مسیرهای اصلی و نقاط حادثه خیز شهرستان به طول ۵۰ کیلومتر از دیگر خدمات نظام جمهوری اسلامی در حوزه راه سازی است.

نوکار درباره خدمات زیرساختی حوزه برق شهرستان گفت: قبل از انقلاب اسلامی تنها ۲۳ روستا شهرستان و ۱۸ درصد خانوارهای روستایی صرفاً در شب از نعمت برق برخوردار بودند ولی اکنون ۲۵۰ روستا شهرستان و ۹۹ درصد خانوارهای روستایی برق دارند.

وی اضافه کرد: قبل از انقلاب ۶۶ کیلومتر برق فشار متوسط و ۸۵ کیلومتر برق فشار ضعیف و تعداد ۴ هزار و ۷۵۰ مشترک برق در تفت وجود داشت ولی اکنون به هزار و ۳۰۰ کیلومتر برق فشار متوسط، هزار و ۲۰۰ کیلومتر برق فشار ضعیف و ۵۱ هزار و ۲۰۰ مشترک برق در شهرستان رسیده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: قبل از انقلاب ۵۲ درصد جمعیت شهری و ۴ درصد جمعیت روستایی از آب آشامیدنی برخوردار بودند ولی اینک ۹۹ درصد جمعیت شهری و ۹۵ درصد جمعیت روستایی شهرستان از شبکه آب آشامیدنی سالم بهره مند هستند و هزار و۹۵۰ کیلومتر شبکه آبرسانی اجرا شده است.

وی با بیان اینکه ۹۸ درصد مردم شهرستان از نعمت گاز برخوردارند، افزود: عملیات گازرسانی به ۹۶ درصد روستاهای تفت در دولت تدبیر و امید انجام شد.

نوکار ادامه داد: قبل از انقلاب شکوهمند اسلامی تنها یک مرکز مخابراتی در شهرستان با ۴۰۰ خط تلفن ثابت در شهر تفت وجود داشت ولی اینک امکانات مخابراتی شهرستان به ۳۲ مرکز مخابراتی با ۲۷ هزار و ۴۷۱ خط تلفن ثابت و ۷۶ سایت بی تی اس ۲۶۰ روستای شهرستان را تحت پوشش تلفن همراه قرار می دهند وضریب نفوذ تلفن ثابت به ۶۴ درصد رسیده است.

وی وضعیت صنعت و اشتغال شهرستان قبل از انقلاب را وجود چند واحد کوچک صنعتی عنوان کرد و اظهار داشت: اینک ۲۳۰ واحد صنعتی فعال و ۱۹۰ واحد نیمه فعال در ۲ شهرک صنعتی و ۷ ناحیه صنعتی شهرستان با اشتغال زایی ۵ هزار و ۶۰۰ نفر در حال فعالیت اند.

فرماندار تفت اضافه کرد: در سال ۵۷ بیمارستانی در شهرستان وجود نداشت و صرفاً ۴ مرکز بهداشتی وجود داشت ولی اینک دو بیمارستان با ظرفیت ۲۲۵ تخت، ۱۶ مرکز بهداشت و درمان، ۲ درمانگاه شبانه روزی و ۷۰ خانه بهداشت در حال خدمت به مردم هستند.

وی ادامه داد: قبل از انقلاب دو سالن نیمه تمام ورزشی در شهر تفت وجود داشت ولی اینک ۱۲ سالن ورزشی، ۸ زمین چمن مصنوعی، ۱۱ زورخانه و ۷ باشگاه ورزشی در کل شهرستان وجود دارد.

کار بزرگ دولت تدبیر و امید در آبرسانی به روستاهای شهرستان تفت

وی کار ارزنده دولت تدبیر و امید در شهرستان را اجرای بزرگترین طرح آبرسانی روستایی کشور خواند و اضافه کرد: بر اساس این طرح ۲۶۵ روستا از آب آشامیدنی سالم، بهداشتی و پایدار برخوردار می شوند و کار اجرایی آن با سرعت خوبی در حال انجام است.

عالی ترین  مقام دولت در شهرستان تفت تصریح کرد: اجرای این طرح یک کار بزرگ زیرساختی است که به موجب آن مشکل تأمین آب روستائیان حل می شود و شاهد مهاجرت معکوس به روستاها خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه کشاورزی شهرستان به دلیل خرده مالکی، کمبود آب و خشکسالی صرفه اقصادی ندارد، گفت: در دولت یازدهم و دوازدهم اقدامات خوبی برای توسعه کشت گلخانه‌ای وگیاهان کم آبخواه و اجرای طرح های آبیاری قطره ای انجام شد.

نوکار اضافه کرد: اکنون ۱۸۵ واحد دام صنعتی در حال فعالیت اند و با اقداماتی که در سال های اخیر صورت گرفت تولیدات دامی و کشاورزی شهرستان به ۴۵ هزارتن تولیدات دامی، ۳۲ هزار تن محصولات باغی، ۲۵ هزار تن محصولات زراعی و ۳۳ هزارتن محصولات گلخانه ای رسیده که چند پهنه دامداری جدید نیز برای شهرستان تعریف شده که در مرحله واگذاری است.

وی کار خوب دیگر دولت را  احیای قنوات شهرستان عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه بیشترین قنات های کشور در شهرستان تفت وجود دارد در سال های اخیر ۱۰۰ رشته قنات با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال مرمت و بازسازی شده است.

فرماندار تفت با بیان اینکه محور توسعه شهرستان بر اساس صنایع پاک و غیرآلاینده است، گفت: در سفر رئیس جمهور به استان احداث شهرک غذا و دارو درخواست شد که مجوز آن صادر و اجرایی شدن آن در مراحل نهایی است.

وی به توسعه خوب زیرساخت های ورزشی شهرستان در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و افزود: هفت سالن ورزشی، هفت زمین چمن مصنوعی، پنج زورخانه، ۱۹ خانه ورزش و ۲ باشگاه ورزشی در دولت یازدهم و دوازدهم در این شهرستان به بهره برداری رسیده است.

فرماندار تفت اضافه کرد: ساخت ۴ خانه بهداشت، تأمین ۱۱ دستگاه آمبولانس برای مراکز درمانی روستایی، احداث یک مرکز جامع شبانه روزی، یک داروخانه شبانه روزی و اضافه شدن ۵ بخش جدید درمانی به بیمارستان شهید بهشتی تفت از اقدامات دولت تدبیر و امید در شهرستان بوده است.

وی به پروژه های در دست اجرا حوزه بهداشت و درمان شهرستان پرداخت و گفت: احداث اورژانس بیمارستان شهید بهشتی تفت تا پایان دولت به بهره برداری می رسد؛ همچنین عملیات اورژانس بین جاده ای ده بالا، درمانگاه و مرکز اورژانس طزرجان و اورژانس دوم شهر تفت آغاز شده است.

نوکار با بیان اینکه یکی از زمینه های توسعه شهرستان بحث گردشگری و میراث فرهنگی است، تصریح کرد: مرمت ۸۰ بافت قدیمی و تاریخی، احداث ۲۶ واحد اقامتی؛ گردشگری و بوم گردی و همچنین احیای ۱۵ بافت قدیمی روستایی در دولت تدبیر و امید صورت گرفته و چندین پروژه مجموعه گردشگری در دست احداث یا آماده بهره برداری است.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها انقلاب اسلامی ایران دولت تدبیر و امید یزد تفت دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انقلاب اسلامی ایران دولت تدبیر و امید یزد انقلاب اسلامی ایران دولت تدبیر و امید یزد تفت دهه فجر اخبار کنکور دولت تدبیر و امید کیلومتر برق فشار انقلاب اسلامی وجود داشت ولی قبل از انقلاب فرماندار تفت شهرستان تفت درصد جمعیت تفت وجود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۴۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: با توجه به معین بودن استان کردستان در استان هرمزگان، با تمام توان و قدرت در نظر داریم دو شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی را به شبکه سراسری گاز وصل کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، احمد فعله‌گری در جمع خبرنگاران استان با اشاره به صعب‌العبور بودن مسیر مناطق روستایی مرزی و کوخ‌نشین استان اظهار کرد: به‌رغم سختی مسیر و کوهستانی بودن استان، کار گازرسانی به روستاها انجام شد.

وی در مورد کل تعهدات سال ۱۴۰۲ در بخش‌های مختلف، افزود: در سال گذشته کل تعهدات اشتراک پذیری ۱۸ هزار و ۱۰۰ مورد بوده که با بررسی عملکرد در سال گذشته و تا پایان اسفند ماه مازاد بر سقف تعهدات، اشتراک پذیری شهری و روستایی صورت گرفته است‌.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان خاطرنشان کرد: در مدت یاد شده ۲۳ هزار و ۱۱۶ اشتراک پذیری جدید انجام شد که درصد پیشرفت در این بخش ۱۲۸ درصد و بیش از ۴۱۴ کیلومتر شبکه‌گذاری در بخش پروژه‌های شهری و روستایی انجام شده که این میزان بدون افزایش و عدول از سقف بودجه مصوب عمرانی انجام شده است.

فعله‌گری با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان اسفند سه میلیارد و ۶۹۶ میلیون مترمکعب در سطح استان مصرف گاز طبیعی داشته‌ایم، گفت: در حال حاضر این استان دارای ۶۳۰ هزار و ۲۹۲ مشترک گاز در بخش‌های مسکونی، تجاری و صنعتی است که ۴۵۰ هزار و ۹۹۷ مشترک شهری و ۱۷۶ هزار و ۵۵۶ مورد روستایی و ۲ هزار و ۷۳۹ مشترک صنعتی است.

وی با بیان اینکه جمعیت استان کردستان بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است، تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده به منظور بهره‌مندی هر چه بیشتر مردم از این عامل انرژی، هم‌اکنون بیش از ۳۰۰ هزار و ۱۳ علمک در سطح استان نصب شده است.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان اضافه کرد: از تعداد علمک‌های نصب شده در استان، ۱۵۸ هزار و ۶۹۶ مورد در شهرها و ۱۳۹ هزار و ۸۰۴ مورد در روستاها و ۱۵۱۳ علمک برای واحدهای تولیدی و صنعتی نصب شده است.

فعله‌گری ادامه داد: میزان شبکه‌گذاری در این استان ۱۳ هزار و ۲۶۴ کیلومتر است که بیشتر این شبکه‌گذاری‌ها در روستاهای استان اجرا شده است.

وی افزود: ۹ هزار و ۳۷۳ کیلومتر در سطح روستاها و سه هزار و ۱۰۵ کیلومتر در سطح شهرها و ۷۸۶ کیلومتر برای واحدهای تولیدی و صنعتی شبکه گذاری شده است.

وی در مورد عملکرد شرکت گاز استان کردستان در بخش نصب انشعابات در سال ۱۴۰۲ نیز عنوان کرد: در سال گذشته یکی از اهداف استراتژیک نصب پنج هزار علمک بود که شرکت گاز استان کردستان با نصب هفت هزار و ۷۷۶ علمک عملاً پیشرفت ۱۵۶ درصدی داشت و در بخش ظرفیت سازی برای صنایع که هدف آن ۱۰ هزار مترمکعب در ساعت بوده که با ظرفیت سازی ۲۵ هزار و ۲۱۶ متر مکعب در ساعت پیشرفت ۲۵۲ درصدی نمایان می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان در مورد اهداف سال ۱۴۰۳ گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری که سال جدید را سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری فرمودند و در راستای تحقق بخشیدن شعار سال، گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان کردستان را در دستور کار داریم.

فعله‌گری تاکید کرد: با توجه به معین بودن استان کردستان در استان هرمزگان با تمام توان و قدرت در نظر داریم دو شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی را به شبکه سراسری گاز وصل کنیم.

کد خبر 751264

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان
  • افتتاح بخش تالاسمی بیمارستان امید شهرستان مهرستان
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • عکس| امید نورافکن پیش از اقدام جنجالی علیه پرسپولیس