Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرادی با بیان اینکه تاکنون میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان ۹۰۰ هزار دلار بوده است، گفت: تعداد واحدهای فناور پارک همدان ۲۰۵ مورد است که طبق افق سال ۱۴۰۴ این تعداد به ۳۵۰ واحد فناور خواهد رسید.

«محمدحسن مرادی» تسهیل گری را به عنوان مهمترین نقش پارک علم و فناوری در تقویت و رشد اکو سیستم فناوری استان اعلام کرد و به خبرنگار شبستان در همدان گفت:  پارک علم و فناوری با هم افزایی و تجمیع ارکان اثر گذار در توسعه دانش و فناوری به تسهیل روابط و ارتباطات بین آنها می پردازد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس پارک علم و فناوری همدان سطوح پذیرش و حمایت پارک از ایده ها را سه سطح پیش رشد، رشد و موسسات فناور دانست و بیان داشت: پارک علم و فناوری از مرحله پیش رشد همراه شرکت‌های دانش بنیان است و در مراحل بعدی تکامل و فعالیت شرکت‌های دانش بنیان نیز همواره تسهیل‌گرانه از این شرکت‌ها حمایت خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه برندسازی و فروش خدمت یا محصول ارائه شده واحدهای فناور نیز توسط پارک‌ها انجام می‌شود، ادامه داد: ایفای نقش خوب تسهیل‌گری توسط پارک‌های علم و فناوری نیازمند رابطه خوب با دانشگا‌ه‌ها، دانشجویان و کاربردی کردن طرح‌های ارائه شده است.

 

مرادی با بیان اینکه در مرحله رشد نمونه محدود از خدمت و یا محصول تولید می‌شود و تولید انبوه یک خدمت یا کالا و ارائه به بازار تقاضا در مؤسسه محقق می‌شود، ابراز داشت: به کارگیری نیرو، تولید، صادرات و درآمدزایی از محورهایی که در مؤسسات شکل گرفته است.

 

رئیس پارک علم و فناوری همدان با تأکید بر لزوم توجه به تولید محصول و ارائه خدمات در این شرکت‌ها، بیان کرد: درگیر شدن دانشگاهیان متخصص، در فضای کسب و کار و تجارت در این مسیر لازمه پیشبرد کارها است و گروه دانشگاهی که بخواهد مقاله و پژوهش صرف ارائه دهد اثربخشی مورد نظر ما نیست.

 

وی گفت: توسعه صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور ازجمله برنامه‌های اصلی ما است به طوری که در سال 1399 تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان استان همدان برابر 45 مورد است که طبق برنامه برآنیم تا این تعداد در سال 1404 به 80 شرکت برسد.

 

وی با بیان اینکه ۱۱۰ سرویس در بحث‌های مالی، آموزش، برندسازی، تجارت، فروش، ارتباط با دانشگاه و غیره به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌شود، اظهار کرد: نباید فکرمان تنها روی تولید محصول باشد و گستردگی و توسعه بازار مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد.

 

مرادی خاطرنشان کرد: تاکنون میزان صادرات کل شرکت‌های دانش‌بنیان در سال جاری برابر ۹۰۰ هزار دلار بوده است و هم‌اکنون تعداد واحدهای فناور پارک همدان برابر ۲۰۵ مورد است که طبق افق سال ۱۴۰۴ این تعداد به ۳۵۰ واحد فناور خواهد رسید.

 

وی با بیان اینکه باید از شرکت های قَدَر به عنوان به اصطلاح برادر بزرگتر در این مکان مستقر شوند، گفت: آنها شیوه و روش موفقیت در بازار را می‌دانند ومی‌توانند از واحدهای کوچک تر حمایت کنند.

پایان پیام/155

منبع: شبستان

کلیدواژه: پارک علم و فناوری همدان شرکت دانش بنیان صادرات شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری واحدهای فناور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ایران یکی از بهترین کشورها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشورهای ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمباوه داشته باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 گفت: امروز قدرت و عظمت و افتخار کشور در عرصه‌های بین‌المللی،‌ توان علمی و فناوری و نوآوری است که صاحبان این توان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور هستند.

دهقانی گفت: رویداد اینوتکس به یک اتفاقی تبدیل شده است تا همه اعضای اکوسیستم نوآوری زیر سقف جهت فناوری منطقه جمع شوند و دستاوردهای یکساله را به اشتراک بگذارند.

المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی

وی تصریح کرد: این رویداد که هر روز نوآورتر می‌شود به بزرگترین رویداد زمانی نوآوری کشور تبدیل شده است.

معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تصریح کرد: امروز در کشور 10 هزار شرکت دانش‌بنیان داریم و فروش آنها به بیش از 530 همت در سال رسیده است. اما صادرات شرکت‌ها نسبت به سال گذشته 3 برابر شده است.

وی گفت: طبق آمار گمرک، 2.5 میلیارد دلار صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان را از سال گذشته داشتیم.

دهقانی خاطرنشان کرد: سال گذشته 43 هیئت بلندپایه خارجی را میزبانی کردیم و صبح امروز نیز در خدمت وزیر آموزش عالی زیمباوه بودیم. 

وی گفت: ایران یکی از بهترین کشورها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشورهای ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمباوه داشته باشیم.

دهخانی گفت ما امسال سه حرکت مهم در پارک فناوری پردیس داشتیم. اولین اقدام دریافت مجوز نخستین سازمان توسعه سرمایه‌گذاری در پارک فناوری پردیس طبق قانون 17 جهش تولید دانش بنیان است که تاسیس شهرک نخبگانی از اهداف این سازمان توسعه سرمایه‌گذاری است.

دهقانی خاطرنشان کرد ما در کمتر از 4 سال آینده شاهد ایجاد شهر نوآوری پردیس خواهیم بود. 

وی تصریح کرد: ما نیاز داریم که هم آوردگاه بزرگ همایشی و نمایشی را در پارک فناوری پردیس داشته باشیم نمایشگاه دائمی کاملاً نوآور که معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری آمادگی دارد طبق بند 11 و 13 قانون جهش تولید دانش بنیان از آن حمایت کند. 

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه تعهد کرده‌ایم 6 مرکز ملی آفرینش فناوری داشته باشیم گفت: مرکز ملی آفرینش های کوانتومی یک ماه پیش در پارک فناوری پردیس با ظرفیت 1000 نفر در زمینه اپتیک و کوانتوم آغاز به کار کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی