Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

 سه منبع آگاه گفتند که واشنگتن در حال بررسی طیف وسیعی از ایده‌ها درباره چگونگی احیای توافق هسته‌ای است که شامل گزینه برداشتن گام‌هایی کوچک‌تر از پایبندی کامل به توافق هسته‌ای از جانب دو طرف(آمریکا و ایران) برای ایجاد فرصت بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این گزینه مستلزم اجازه دادن واشنگتن به تهران برای بهره مندی از منافع اقتصادی به میزانی کم‌تر از آن چیزی است که در پی لغو تحریم ها پس از توافق هسته ای در سال ۲۰۱۵ در ازای متوقف کردن یا بازگردانی تخطی هایش از توافق نصیبش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منابع آگاه تاکید کردند که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا هنوز درباره سیاستش تصمیم گیری نکرده است. آن چه از موضعش بیان کرده، این است که ایران پیش از آمریکا پایبندی کامل به توافق هسته ای را انجام دهد.
یکی از این افراد در این باره اظهار کرد: ایده هایی که در حال بررسی اند، شامل بازگشتی مستقیم به توافق هسته ای است.

منبع دیگر گفت که اگر دولت بایدن به این نتیجه برسد که زمان زیادی برای مذاکره درباره بازگشت کامل به توافق هسته ای، طول خواهد کشید، می تواند رویکردی متعادل تر در پیش بگیرد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز که می خواست نامش فاش نشود، گفت که دولت بایدن هنوز در این زمینه در حال رایزنی به کنگره آمریکا و متحدان و شرکای این کشور است.

او بیان کرد: ما در حال بررسی طیفی از ایده های سازگار با سیاست اعلام شده مان مبنی بر تمایل برای بازگشت به پایبندی به توافق هسته ای در صورت پایبندی ایران، هستیم.

هنوز مشخص نیست که دولت بایدن چه وقت این رویکرد را اتخاذ خواهد کرد و مشخص نیست که آیا زودهنگام خواهد بود یا نه. یک ضرب الاجل ۲۱ فوریه(سوم اسفند) وقتی که قانون ایران تهران را ملزم می کند به اختیارات قانونی اعطا شده به دیده بان هسته‌ای سازمان ملل به موجب توافق هسته ای پایان بدهد و بازرسی ها را فقط محدود به اعلام تاسیاست هسته ای کند.

سه دیپلمات اروپایی گفتند که حتی روزنه برای راهکاری موقتی هم ممکن است به سرعت پیش از انتخابات ریاست جمهوری ایران در خرداد ماه بسته شود.

یکی از این دیپلمات ها گفت: موقعیتی بحرانی است. اگر اکنون نتوانیم از باز بودن این روزنه استفاده کنیم، فکر کردن به این که خواهیم توانست مذاکراتی اساسی پیش از پاییز انجام دهیم، سخت است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: برجام جو بایدن توافق هسته ای دولت بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۵۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد

به گزارش ان بی سی نیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، دولت جو بایدن، رئیس کنونی کاخ سفید را با پلیس مخفی آلمان نازی موسوم به گشتاپو مقایسه کرد.

ترامپ در یک مراسم رسمی شام که فایل صوتی آن در اختیار این شبکه تلویزیونی قرار گرفته، گفت: این افراد دولت گشتاپو را اداره می‌کنند. 

وی در عین حال بایدن را فاسدترین رئیس جمهور تاریخ این کشور خواند.

ترامپ در مورد روند جنایی که علیه وی در حال انجام است اظهار نظر کرد: تیم بایدن بر این باور است که این تنها راهی است که به بایدن فرصت انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور را می‌دهد.

ترامپ پیش از این بار‌ها اعلام کرده بود که شکایت علیه وی مداخله در انتخابات آینده است.

دادگاهی در نیویورک در حال بررسی پرونده‌ای است که در آن ترامپ تحت ۳۴ ماده مربوط به جعل اسناد تجاری و پرداخت حق السکوت به دو زن، به دلیل رابطه ادعایی با آنها متهم شده است. ترامپ در چندین پرونده جنایی از جمله حمله به ساختمان کنگره در ژانویه ۲۰۲۱ و نگهداری اسناد طبقه بندی شده نیز متهم است. حداکثر مجازات ممکن برای مجموع اتهامات ترامپ ۱۳۶ سال زندان باشد. خود رئیس جمهور سابق اعلام کرد که بی گناه است و دلیلی برای تشکیل پرونده وجود ندارد.

انتخابات بعدی ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار خواهد شد. رقبای اصلی در رقابت انتخاباتی جو بایدن، رئیس فعلی دولت از حزب دموکرات و همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا از حزب جمهوری خواه هستند. هر دو نامزد قبلاً بر اساس نتایج آخرین رای گیری مقدماتی برای نامزدی از احزاب خود، آرای نمایندگان کافی را به دست آورده اند و تقریباً همه رقبای آنها انصراف خود را از رقابت اعلام کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • مثلث آمریکایی چه هدفی را در تقابل با فعالیتهای هسته‌ای ایران دنبال می‌کنند؟ / نقشه راه گروسی در تهران پس از عملیات وعده صادق