Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی معاون عمرانی استانداری آذربایجان غربی با رئیس جهاد دانشگاهی واحد دیدار و گفت وگو کرد.

آیدین رحمانی در این دیدار با بیان اینکه جهاد دانشگاهی نقشی متفاوت از سایر نهادهای علمی، پژوهشی و دانشگاهی استان در حوزه پژوهش و آموزش تخصصی دارد، افزود: این نهاد انقلابی با اتکاء به بدنه جوان و متعهد متخصص باید نقش و رسالت پژوهشی خود را همچنان عملیاتی تر و تاثیرگذارتر از قبل به منصه ظهور بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی آذربایجان غربی تاکنون در بخش‌های مختلف رسالت خود را به خوبی اجرا کرده است، افزود:  جهاددانشگاهی اقدامات خوبی در حوزه خدمات تخصصی آزمایشگاهی، کشت گیاهان دارویی کشاورزی و مباحث مختلف که بسیار قابل تحسین است به اجرا درآورده است.

رحمانی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی استان به عنوان یکی از متولیان علمی و تخصصی باید راهکارهای مختلفی را در خصوص الگوی مصرف کشت،مدیریت منابع در استان که عمدتاً کشاورزی است ارائه دهد، گفت: جهاد دانشگاهی با ورود تخصصی در امور پژوهشی دستاوردهای خوبی در استان داشته و امیدواریم راهکارهای لازم برای مدیریت مصارف و منابع به دستگاه‌ها ارائه دهد و دستگاه‌های اجرایی نیز از ظرفیت جهاد دانشگاهی در امور پژوهش بیش از پیش بهره بگیرند.

معاون استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه هدف همه بخش ها تولید ثروت در منطقه برای فراهم کردن زمینه توسعه است، تاکید کرد: نگاه‌ها باید فرابخشی باشد تا بستر توسعه، اشتغال و رونق اقتصادی بیش از پیش فراهم شود و رویکرد جهاددانشگاهی استان حسب نوع نگاه تخصصی به مباحث حوزه سبز و کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک باید هر چه بیشتر تقویت شود.

 معاون استاندار آذربایجان غربی با اشاره به طرح ملی مشاغل خانگی خاطر نشان کرد: این اقدام جهادورانه جهاددانشگاهی و ورود علمی و عملی به بحث کار آفرینی و اشتغال زایی بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به نقش مشاغل خانگی در مباحث مختلف توسعه خاطر نشان ساخت: نکته سنجی و اتصال به بازار علمی و ارایه و اجرای علم مبتنی بر عمل این فاز نهایی بسیار مهم و طلایی بر کل مراحل این طرح تلقی می‌شود.

همچنین در این دیدار امین رستم زاده، رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی نیز با تشریح فعالیت بخش‌های مختلف جهاد دانشگاهی در حوزه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با رویکرد تخصصی به انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهشی می پردازد  تا بسترهای لازم برای توسعه و رشد اقتصادی و علمی استان را از مسیر پژوهش و فناوری مهیا کند.

به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، وی با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته تا به حال به ۴ فناوری دست یافته‌ایم، خاطر نشان کرد: ۷ طرح فناوری از سوی جهادگران جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در حال مطالعه و بررسی می‌باشد.

وی با اشاره به ضرورت حمایت از این نهاد انقلابی افزود: حمایت از طرح‌های مساله محور این نهاد به نوعی سرمایه گذاری برای فراهم کردن زیر ساخت فناورانه عملیاتی برای استان قلمداد می‌شود.

وی با اشاره به تجمیع گروه‌های تخصصی و زمینه کاری آنها برای فعالیت در حوزه‌های تولید محتوا و بستر علمی برای کشت محصولات ارگانیک و حفاظت از محیط زیست گفت: تحقق چنین بستری ضمن اینکه باعث رونق و روان سازی صادرات محصولات کشاورزی با تکنیک کاملاً تخصصی چه در بحث تولید و فرآوری و بسته بندی و مدیریت بازار در سطح ملی و فراملی خواهد شد بلکه از بُعد امنیت غذایی و سلامت جامعه و شهروندان بسیار مهم و ضروری اجتناب ناپذیر است که دنیا به آن سمت حرکت می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات و برنامه ریزی‌های صورت گرفته در خصوص اخذ مجوز و افزایش و دامنه‌ها و استانداردهای مهم در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی و پزشکی تصریح کرد: امیداوریم در سال آینده با کسب مجوز و ایزوهای لازم از جمله ایزو ۱۷۰۲۵ که بسیار مهم و سخت و حرفه‌ای و زمانبر می‌باشد بتوانیم اولین آزمایشگاه مرجع تخصصی محصولات ارگانیک را در فاز اول در سطح شمالغرب کشور راه اندازی نماییم.

 رئیس جهاد دانشگاهی استان با اشاره به اجرای طرح ملی مشاغل خانگی با همکاری اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی افزود:  در این طرح بدون ارائه وام پس از استعداد سنجی، مهارت‌آموزی، زمینه اتصال به بازار افراد توانمند که آموزش‌های لازم را در حرفه و مشاغل مورد نظر کسب کرده‌اند، با مدل طراحی شده از طریق حمایت از پشتیبانان پیشرانان و با خلق شبکه‌هایی که منجر به هم افزایی و کیفی سازی و تولید محصول ایجاد اشتغال در رسته‌های مختلف حوزه مشاغل خانگی می‌شوند گام ارزنده‌ای با همکاری اداره کل و امور اجتماعی و دستگاههای ذی ربط براداشته‌ایم.

وی ادامه داد: در این مرحله تا کنون ۱۱۴۰ نفر از طریق سامانه ملی مشاغل خانگی به آدرس inhb.ir ثبت نام کرده اند که یک هزار نفر ثبت نام کنندگان فاز ارزیابی‌های اولیه را طی کرده اند.

رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی اظهار کرد: متقاضیان پس از ثبت‌نام ؛ غربال‌گری و راستی آزمایی می‌شوند  سپس به متقاضیان آموزش‌ها و مشاوره‌های عمومی و تخصصی و اتصال به بازار ارائه خواهد شد.

در خاتمه رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی بر ارایه پیشنهاد و اعلام آمادگی این واحد جهت اجرا و یا مشارکت در طرح‌های مطالعاتی توسعه‌ای و آموزشی آن معاونت تاکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد دانشگاهی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی دانشگاهی آذربایجان غربی رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی دانشگاهی استان مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۵۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید استاندار از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛استاندار لرستان در بازدید از چند طرح عمرانی و اقتصادی در دست ساخت شهر خرم آباد گفت:تا پایان شهریور معاونت عمرانی استانداری باید به طبقه اول ساختمان استانداری منتقل شود.
 ابوطالب شفقت با اشار به پیشرفت ۶۸ درصدی ساختمان استانداری لرستان افزود:ساختمان استانداری در ۱۱  طبقه در حال ساخت است و برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
 استاندار لرستان همچنین در بازدید از هتل صخره ای خرم آباد گفت:دستگاههای اجرایی و شهرداری باید موانع کار را برای سرمایه گذار پایه کار این طرح که شامل جاده ی دسترسی و تأمین زیر ساختها است در اسرع وقت مرتفع کنند.
هتل صخره ای خرم آباد در زمینی به مساحت سه هزار و ۲۰۰ متر مربع زیر بنا ساخته شده و در اجرای آن یکصد اتاق ،سه سالن یک هرار نفری و باند بالگرد طراحی شده است. 
 دکتر  ابوطالب شفقت در بازدید از مجتمع مسکونی و تجاری کیو خرم آباد هم افزود: فرابند شروع بکار این طرح فراهم شده است . این طرح  در زمینی به مساحت  ۱۶ هزار متر با همکاری  شهرداری خرم آباد و بنیاد اقتصادی کوثر  شروع شد که چند سالی است تعطیل  است . 
  استاندار لرستان همچنین در حاشیه بازدید از طرح های عمرانی و اقتصادی شهر خرم آباد ضمن دعوت از سرمایه گذاران وخیران برای مشارکت در توسعه  استان گفت:پیگیری مطالبات مردم ،مشارکت و آموزش دادن مردم وجوانان برای توسعه استان  است.
دکتر شفقت همچنیت امروز از محل برگزاری کنکور سراسری بازدید کرد .
 بیش از ۳۵ هزار دانش آموز لرستانی در این مرحله در کنکور سراسری شرکت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی





دیگر خبرها

  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • بازدید استاندار لرستان از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • بازدید استاندار از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • تجلیل از فعالان و سفیران سلامت دانش آموزی آذربایجان غربی
  • بررسی روند جذب اعتبارات عمراني در آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • نشست تخصصی سلامت در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • مقاوم سازی ۳۵۰ هزار واحد نهضت ملی روستایی درکشور
  • سفر منطقه‌ای استاندار اصفهان به شرق شهرستان اصفهان
  • کشف ۱۷ قبضه کلت کمری در پیرانشهر