Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه از ستاد توسعه فناوری نانو، محققان استنفورد در مرحله پیش‌بالینی توسعه واکسن نانوذره‌ای برای کووید ۱۹ هستند. این واکسن درصورت موفقیت می‌تواند در دمای بالاتری نسبت به واکسن‌های mRNA که در حال حاضر استفاده می‌شود، ذخیره شده و فرصت‌هایی را برای توزیع در محیط‌هایی با امکانات اندک فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیق توسط آبیگایل پاول، انجام شده که در حال بررسی تولید واکسن در آزمایشگاه دکتر پیتر کیم است، در اوایل ماه مارس، پاول در حال کار روی یک واکسن نانوذره‌ای برای ابولا بود، اما با شیوع کرونا مسیر را تغییر داد تا روی SARS-CoV-۲ تمرکز کند.

پایتون ویدنباخر از محققان این پروژه گفت: برخلاف واکسن‌های mRNA شرکت‌های فایزر و مادرنا، این واکسن‌ نانوذرات باعث نمی‌شود که سلول‌های بدن نسخه‌هایی از پروتئین خوشه کووید ۱۹ را تولید کنند. در عوض، چندین نسخه از پروتئین سنبله به یک نانوذره اضافه می‌شود، به این ترتیب در مقایسه با تزریق پروتئین سنبله به تنهایی، پاسخ ایمنی بیشتری ایجاد می‌کند، زیرا نانوذره باعث می‌شود پروتئین‌ها در سیستم ایمنی بدن بیشتر دیده شوند.

ویدنباخر افزود: در این واکسن از «نانوذره مولتیکی خودآرا به نام فریتین» استفاده می‌شود و به این دلیل انتخاب شده‌ است که دارای تقارن سه‌محوری پروتئین خوشه کووید ۱۹ است.

محققان در آزمایشگاه کیم معتقدند که مهمترین ویژگی واکسن نانوذرات آن‌ها سهولت نسبی حمل و نقل و ذخیره آن است.

آدونیس روبیو گفت: این واکسن بسیار امیدوارکننده است؛ چرا که ممکن است به‌صورت تک‌دوزی تجویز شود و نیازی به ذخیره‌سازی در دمای پایین نباشد، درصورت موفقیت، این واکسن گزینه مناسبی برای کشورهای کم درآمد و متوسط است که منتظر دسترسی به واکسن‌های مورد تایید هستند.

واکسن فایزر باید در دمای ۷۰- درجه سانتیگراد نگهداری شود که به فریزر درجه آزمایشگاهی حرفه‌ای نیاز دارد، این فریزرها اغلب در مناطق کم درآمد آمریکا و دیگر نواحی جهان قابل دسترسی نیستند.

پاول افزود: واکسن‌های دارای اجزاء پروتئینی اغلب می‌توانند در یخچال نگهداری شوند تا پایداری آن‌ها حفظ شود، در حالی که واکسن mRNA برای نگهداری طولانی مدت باید منجمد شوند. امیدواریم با انجماد سرمایشی واکسن خود، اجازه دهد واکسن را در دمای اتاق نگهداری و پایداری بیشتری در واکسن ایجاد شود و در نتیجه توزیع آن بسیار ساده‌تر شود.

وی افزود: با این حال هنوز کارهای زیادی برای انجام وجود دارد، بنابراین شرایط مطلوب ذخیره‌سازی در حال حاضر نامشخص است، این واکسن در مرحله پیش بالینی است و برای ارزیابی کارایی آن، آزمایش‌هایی روی موش‌ها در شرایط برون‌تنی (روی سلول‌ها) و درون‌تنی (موجودات زنده) انجام شده ‌است.

برچسب‌ها ویروس کرونا فناوری نانو واکسن کرونا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فناوری نانو واکسن کرونا ویروس کرونا فناوری نانو واکسن کرونا ستاد ویژه توسعه فناوری نانو اخبار کنکور کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۶۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرزوی ساده یک معلم+ فیلم

یک معلم در برنامه تلویزیونی پیشنهاد می کند که دانش آموزان در سه سال اول مدرسه به جای آموزش جدول ضرب، نکات زندگی را آموزش ببینند. در این صورت است که کودکان می توانند در مدرسه زندگی کنند.

 

 

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • آرزوی ساده یک معلم+ فیلم
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد