Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با شمارش اکثر آراء انتخابات ریاست جمهوری اکوادور مشخص شد که رئیس‌جمهوری جدید این کشور در دور دوم انتخابات تعیین خواهد شد.

 به نقل از تارنمای آرژانتینی "بوئنوس آیرس تایمز" آندرس آرائوز" از حزب چپ «اتحادیه امید» در اکوادور با تمایلات پوپولیستی و "یاکو پرز" فعال محیط زیست با تمایلات چپ‌گرا تاکنون بیشترین آراء را از آن خود کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شمارش بیش از ۹۰ درصد آراء، آرائوز ۳۲.۱۷ درصد و پرز ۱۹.۸۷ درصد آراء را از آن خود کرده اند.

پرز به رغم اینکه بیشترین آراء را از آن خود کرده اما نتوانست اکثریت آرای لازم را برای انتخاب در دور اول انتخابات ریاست جمهوری بدست آورد.

پیش از این گزارش شده بود که دور دوم این انتخابات احتمالا در تاریخ ۱۱ آوریل(۲۲ فروردین ۱۴۰۰) برگزار خواهد شد.

"گیلرمو لاسو"از حزب راست میانه "ایجاد فرصت‌ها" نیز در جایگاه سوم با ۱۹.۶ درصد قرار گرفت و به نظر می رسد دور دوم انتخابات رقابت میان چپ‌گراها خواهد بود.

براساس آمارهای رسمی اعلام شده حدود ۸۱ درصد از واجدان شرایط رای دادن در انتخابات ریاست جمهوری اکوادور شرکت کردند.

آرائوز پس از کسب بیشترین آراء در دور اول انتخابات به خبرگزاری فرانسه گفت، در صورت پیروزی در دور دوم به دنبال ایجاد اتحاد ملی خواهد بود تا اجماع نظر در یکسری مسائل مورد اختلاف و پرچالش کشورش از جمله مسئله اقتصاد و طرح بهداشت و خدمات درمانی حاصل شود.

وی همچنین وعده داد که مسیر سیاست های سوسیالیستی را پس از چهار سال فعالیت لنین مورنو رئیس جمهوری کنونی و اجرای سیاستهای سختگیرانه و ریاضت اقتصادی در دستور کار قرار دهد.

انتخابات ریاست جمهوری اکوادور در حالی برگزار شد که لنین مورنو رئیس جمهوری کنونی که در سال ۲۰۱۷ به قدرت رسید، پیشتر اعلام کرده بود قصدی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ندارد.

۱۳ میلیون شهروند اکوادور هفتم فوریه (۱۹ بهمن) برای انتخاب رئیس‌جمهوری، معاون ریاست جمهوری و ۱۳۷ عضو مجلس این کشور آمریکای لاتین برای یک دوره پنج ساله (۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵) در شرایط شیوع ویروس کرونا در مراکز رای‌گیری حاضر شدند.

تقویم انتخاباتی آمریکای لاتین در سال ۲۰۲۱ در حالی با اکوادور آغاز شد که این کشور با مشکلات اقتصادی بی شمار، شیوع جدی بیماری همه‌گیر کرونا، نابرابری و فساد دست و پنجه نرم می‌کند. لغو یارانه‌های سوخت و گران شدن بهای بنزین و گازوئیل از جمله اقدامات لنین مورنو رئیس‌جمهوری اکوادور (۲۰۱۹) بود که موجب روشن شدن آتش اعتراض‌ها و به دنبال آن افزایش سطح نارضایتی‌ها و انتقادها از وی شد.

"لنین مورنو" رئیس جمهوری فعلی اکوادور که با حمایت رافائل کوره‌آ به قدرت رسید با سقوط شدید میزان محبوبیت از ماه‌های نخست (از ۷۷ درصد به هفت درصد) جایگاهش را تحویل خواهد داد.

کمبود امکانات پزشکی، فقدان بودجه لازم برای مقابله با ویروس کرونا، فلج شدن نظام بهداشت عمومی و خدمات درمانی از جمله پیامدهای گسترده بیماری همه‌گیر کرونا در یکسال اخیر در این کشور بوده است./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری جمهوری اکوادور رئیس جمهوری لنین مورنو دور دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • اعلام وضعیت اضطراری در ۵ استان اکوادور+ فیلم
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی