Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در جریان بررسی طرح الزام شهرداری به ثبت میراث طبیعی کوه بی بی شهربانو، زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون محیط زیست، سلامت و خدمات اجتماعی با اشاره به اینکه باید ظرفیت‌های طبیعی شهر تهران حفظ شود، گفت: تهران با توجه به توسعه‌ای که پیدا کرده بخشی از این میراث طبیعی اش در ساخت و ساز از حال از بین رفتن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرداری مکلف به احیای میراث طییعی شهر است و با توجه به محتوای اقلیمی آرامگاه و کوه بی بی شهربانو شهرداری موظف است با بررسی محدوده ثبتی آرامگاه بی بی شهربانو نسبت به پیگیری ثبت ظرف ۳ ماه اقدام و طرح‌های خود را اجرا کند.

صدراعظم نوری گفت: اگر این طرح به تصویب برسد تعادلی در توجه به میراث طبیعی و ارزشمند شمالی و جنوبی تهران ایجاد می‌شود.

علی اعطا در رابطه با عنوان این طرح که از الزام شهرداری برای ثبت میراث طبیعی صحبت شده گفت: این عنوان درست نیست چون شهرداری می‌تواند پیگیری کند نه ثبت.

صادقی سرپرست اداره کل حریم عنوان کرد: ما دنبال یک موازنه در شمال وجنوب تهران هستیم اما اجرای آن از اختیارات ما نیست و اگرچه این کوه در حوزه حریم شهر تهران قرار دارد و ما با موانعی روبرو هستیم، اما می‌توانیم با همکاری و پیگیری این مساله را پیش ببریم. طرح‌های توسعه‌ای با ثبت اتفاق می‌افتد اما اینکه آیا این مساله الزام است باید بحث شود.

کلیات این طرح با ۱۶ موافق به تصویب رسید.

مسجد جامعی پیشنهاد داد: با توجه به اینکه یکی از قدیمی ترین معابدی که به خانم اختصاص داشته است در این محدوده قرار دارد و این معبد زنانه مورد توجه هندی‌ها و پاکستان است به آن توجه ویژه شود.

وی مهمترین تهدید این کوه را کارخانه سیمان دانست و گفت: تا زمان ثبت باید از ساخت و سازها و برداشت‌های موجود شود.

این پیشنهاد با ۱۵ رای موافق به تصویب رسید.

خداکرمی پیشنهاد داد عنوان این طرح به الزام شهرداری تهران به فراهم کردن سازوکار ثبت میراث طبیعی کوه بی بی شهربانو ارائه داد. که مورد موافقت قرار گرفت.

کلیات این طرح با اصلاحات انجام گرفته با ۱۶ رای موافق به تصویب رسید.
 

کد خبر 5143037 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران میراث طبیعی کوهستان شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا آیت الله سید ابراهیم رئیسی شورای شهر شهر تهران انقلاب اسلامی ایران بنیاد شهید و امور ایثارگران قوه قضاییه مترو سازمان حج و زیارت جشنواره فیلم رشد کمیته امداد امام خمینی کوه بی بی شهربانو الزام شهرداری میراث طبیعی ثبت میراث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری ظهر دوشنبه، در حاشیه حضور در ششمین نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صادراتی ایران در تهران که برای روز سوم در نمایشگاه بین المللی تهران برپا است، در بازدید از شرکت های شهرک های صنعتی استان تهران، مستقر در این نمایشگاه که با همراهی محمد علیمهری، معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری تهران و تیم اقتصادی ای استان انجام شد، اظهار کرد: با ابتکار مسوولان در حوزه صنعت و معدن شاهد برپایی این نمایشگاه هستیم که با استقبال کشورهای داوطلب برای انجام مذاکرات و مراودات تجاری و بازرگانی روبرو شده است.

استاندار تهران با بیان اینکه این نمایشگاه زمینه خوبی را برای آینده حوزه تولید و صادرات فراهم می کند، گفت: هر چقدر که بتوانیم در حوزه تولید و کیفی سازی در این امر از طریق استاندارد سازی ورود کنیم، می توانیم بخشی از بازار های دنیا را تحت تاثیر اقدامات تولیدی خود قرار دهیم.

فخاری با اشاره به اینکه وجود ظرفیت های بسیار خوب، در کشور از جمله نیروی کار مناسب، مجرب، دانا و مسلط و همچنین کاهش هزینه های جانبی مثل سوخت و هزینه های مرتبط با آن یک ظرفیت بی بدیلی را نسبت به رقبای دیگر در سایر کشورها فراهم کرده است، افزود: تجار و تولیدکنندگان ما با تکیه بر این دارایی های ملی باید ضعف بین المللی ایجاد کنند و این فرصت از طریق «اکسپو» با استفاده از مراودات، مذاکرات و محاورات طرفین فراهم می شود.

وی موضوع مهم دیگر را توجه به کارهای استارتاپی و شتاب دهنده ها دانست و گفت: برخی شرکت ها برای معرفی ظرفیت های ملی که از ظرفیت های خرد اقتصادی بخش تولید و تجارت تشکیل می شوند به این مقوله ورود کرده اند و این فرصت هایی است که این امکان را فراهم می سازد که مخاطبان ما را بهتر بشناسند و این ظرفیت برای آنها فراهم شود که در انتخاب و رقابت، خودشان را در یک موقعیت جدیدتری ببینند.

استاندار تهران یکی دیگر از ویژگی های مهم اکسپو را معرفی ظرفیت های ملی برای امر تولید و صادرات عنوان کرد.

فخاری در ادامه آسیب شناسی عدم اثر گذاری مطلوب از سوی تشکل ها، سازمان ها و مجموعه هایی که باید در چگونگی معرفی، ظرفیت سازی، رفع موانع و ایجاد تسهیلات برای بخش های تولیدی کار کنند را بسیار مهم دانست و اظهار کرد: اگر ما انتظار داریم که یک مشارکت وسیع و مردمی از اقتصاد خرد ما را در یک اقتصاد کلان با فرصت سازی جدید قرار دهد که بتوانیم خودمان را عرصه های بین المللی معرفی کنیم، باید در نوع عملکردها بازنگری داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه ما در حوزه ساختار، مقررات و ضوابط کمبودی نداریم، بلکه نیارمند این هستیم که مشارکت عام را فراهم کنیم، افزود: باید برای رفع موانع حضور مردمی در اقتصاد ملی و کاهش تصدی گری دولت در امر اقتصاد تلاش کنیم.

فخاری بیان کرد: در هر حوزه اقتصاد که تلاش بخش خصوصی پررنگ شده است، فرصت های طلایی جدیدی برای کار اقتصادی فراهم شده که نه تنها نیازهای داخل را تامین می کند بلکه مازاد آن جنبه های صادراتی نیز پیدا خواهد کرد.

استاندار تهران با تاکید بر شناسایی نقاط آسیب زا در مشارکت های مردمی، گفت: طبق منویات مقام معظم رهبری باید چگونگی مشارکت مردم را در قالب یک مدل و فرمول ارائه کنیم و نباید این موضوع در حد شعار باقی بماند.

وی با تاکید بر رفع آسیب هایی که در گذشته از ساختار ها و تشکل ها داشته ایم، گفت: باید به چگونگی مدل سازی در ساختارهای جدیدی که می تواند یک ظرفیت خرد را به یک پتانسیل کلان اقتصادی تبدیل کند، بپردازیم.

کد خبر 6092343

دیگر خبرها

  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟