Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تربت حیدریه، کارآفرینی در همه حوزه‌ها امکان پذیر است فقط کافی است به دنبال اجرای ایده‌های جدید باشیم، گرچه داشتن سرمایه مناسب و برخورداری از نیروی انسانی مجرب نیز می‌تواند تکمیل‌کننده کارآفرینی باشد، حسین تیموری یکی از کارآفرینانی است که همه عوامل را دور هم جمع کرده تا در حوزه زعفران علاوه بر ایجاد اشتغال، بتواند ایده‌های جدید خود را اجرا کند، زیرا از نظر او این محصول باارزش نیازمند توجه در برخی از بخش‌ها از کشت تا برداشت و در ادامه بسته‌بندی و فروش با قیمت مناسب است، در ادامه مشروح گفت و گوی ما را با این کارآفرین که در زاوه مشغول فعالیت است، بخوانید:

ایده هایی برای جلوگیری از خشک شدن گل زعفران

حسین تیموری با بیان اینکه چند سالی است که جوانان تحصیل کرده در منطقه ژرف از توابع زاوه دور هم جمع شده‌اند و دست به کار بزرگی زده اند، می گوید: در زمان تحصیل در دانشگاه برای خرج تحصیل خود مانده بودیم، پدرم مقداری زعفران به من داد تا آن را در بین هم دانشگاهیان توزیع و درآمدی داشته باشم، با این کار،  روز به روز به تعداد مشتری‌های زعفران اضافه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با کمک مهندسین صنایع جهادکشاورزی زاوه بر آن شدیم که یک شرکت در حوزه صادرات زعفران تاسیس کنیم، به همراه چند جوان شروع به تأسیس شرکت کردیم و توانستیم پروانه بهداشتی بگیریم.

این کارآفرین موفق ادامه داد: عمده فعالیت این شرکت که از سال ۹۲ آغاز شده و اکنون پس از ۷سال تلاش به اینجا رسیده‌ است که درحال حاضر ۱۵خانم سرپرست خانوار در روستای ژرف و ۲۴ نیروی دیگر در دفتر مرکزی در مشهد به واسطه این شرکت مشغول به کار هستند.

تیموری تصریح کرد: در حال کار بر روی طرح‌هایی هستیم که بتوانیم گل زعفران را به مدت ۶۰ روز نگهداری کنیم، بدون آنکه خراب شود، زیرا زعفران به دلیل بحث کیفیت آن یک محصول مهم است و باید دارای کیفیت مرغوب باشد که در حال حاضر مشغول به کار بر روی تولید دستگاه‌های خشک کن هستیم که بدون برق و گاز کار کند.

این کارآفرین موفق تأکید کرد: در چند سال آینده بحث زعفران پفکی با ۴۰۰ درصد که درخواست مشتریان خواهد بود و با کمک سپاه ناحیه زاوه این دستگاه اکنون تهیه شده است و در حال توسعه و تولید انبوه آن هستیم.

به دنبال کسب و کار گسترده در حوزه کشت زعفران در زاوه هستیم

وی که فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مکانیک تبدیل انرژی است، بیان می کند: درحال حاضر کشاورزی می کنم و درزمینه کشت زعفران در زاوه صاحب کسب و کاری بسیار گسترده هستم.

تیموری با بیان اینکه  کشاورزی ساده است و از یدک کشیدن القاب درشت و دهان پرکن حذر می‌کند، می افزاید: با 20 نفر از کشاورزان کار را شروع کردیم، درحال حاضر حدود 15 نفر خانم سرپرست خانوار در خط تولید و مجموعه دفتر مرکزی مشهد  به طور مستقیم و در زمان برداشت زعفران حدود 40 نفر مشغول فعالیت هستند.

این کارآفرین موفق بیان می کند: کشاورزها در شرایط سختی زندگی می‌کنند و اگرقرار به تغییر باشد همان گونه که خداوند در قرآن می فرماید، هیچ ملتی تغییر نخواهند کرد، مگر اینکه خودشان شروع به تغییر کنند، برای تغییر شرایط باید از ظرفیت‌های موجود در روستا بیشترین استفاده را کنیم و توجه به تولید و کارآفرینی می‌تواند راه حل مشکلات باشد.

انتهای پیام/ 70045

منبع: فارس

کلیدواژه: تیموری کارآفرین زعفران زاوه زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۸۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به سطح زیر کشت زعفران در استان، گفت:سطح زیر کشت زعفران حدود ۸۰۰ هکتار است و سالانه بیش از ۳ تن و ۲۰۰ کیلو زعفران از مزارع استان برداشت می‌شود.

 محمد حسن کیانی فر افزود: بر اساس تقسیمات اقلیمی از ۱۳ اقلیم ۱۱ اقلیم در استان تفکیک شده است که لرستان به دلیل تنوع اقلیمی از لحاظ تنوع گونه‌های دارویی غنی است.

وی گفت:یکی از این گیاهان دارویی زعفران است وتوسعه گیاه دارویی زعفران درآمد زا است و به لحاظ اقتصادی برای کشاورز سودمند است.

کیانی فر افزود: زعفران به دلیل صادرات محور بودن برای کشور و استان ارز آور است،همین امر موجب شده است توسعه کشت زعفران در دستور سازمان جهاد کشاورزی قرار بگیرد‌.

وی متوسط عملکرد زعفران را چهار کیلو در هکتار عنوان کرد و افزود: زعفران لرستان طلای بی نظیری است که با توجه به آزمایشات انجام شده بر روی آن از لحاظ کیفیت در بالاترین رتبه‌ها قرار می‌گیرد.

 

 

دیگر خبرها

  • میثم تیموری: محرم نویدکیا جنتلمن است
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • خسارت سیل به مزارع زعفران آبیز 
  • حال خوب| برآورده شدن آرزوی دختر کارآفرین
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • کشت زعفران در استان مرکزی ۱۵ درصد افزایش یافت
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • انریکه: فردا با شرایط ایده‌آل قهرمان می‌شویم
  • پاکسازی محیط زیست توسط کودکان شهر زاوه در هفته زمین پاک + تصاویر