Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمد مخبر - رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) - امروز در آیین‌ رونمایی از خطوط تولید و محصولات جدید شرکت نفت پارس و بهره‌برداری از طرح‌های زیست محیطی پالایشگاه سبز و رونمایی از سامانه جامع مدیریت راهبردی بر مبنای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی، با اشاره به اهمیت موضوع کرونا اظهار کرد: در گذشته اعلام کردم که اگر واکسن به صورت آزمایشگاهی تولید شود و به تولید انبوه نرسد، فایده‌ای ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که روزی گفتم در تولید ماسک خودکفا خواهیم شد و امکان صادرات آن را فراهم کرده‌ایم و برخی با تردید به من نگاه کردند، امروز نیز می‌گویم که می‌توانیم در تولید واکسن نیز به خودکفایی برسیم.

وی ادامه داد: تولید ماسک در کمتر از دو ماه صورت گرفت و توانستیم در این عرصه به طور موفق عمل کنیم؛ امروز نیز می‌گویم که بزرگترین کارخانه تولید واکسن کووید ۱۹ را تا پیش از پایان بهار راه‌اندازی خواهیم کرد؛ فاز اول که سه میلیون دوز است، پیش از سال تولید خواهد شد و فاز دوم که پنج میلیون است حتما تا پیش از بهار اتفاق خواهد افتاد که فازهای بعدی نیز دارد که بعدا اعلام خواهیم کرد.

مخبر با تاکید بر این‌که ما در تولید واکسن کرونا، کشور را خودکفا می‌کنیم و به نقطه‌ای می‌رسیم که چیزی به نام واکسن موضوعیت نداشته باشد، اظهار کرد: بعد از تامین نیاز مردم کشور، نیاز کشورهای دیگر را هم تامین خواهیم کرد.

مخبر با اشاره به اهمیت مسائل محیط زیستی گفت: توجه به مساله محیط زیست یک بحث حیاتی است؛ ما به لحاظ صنعتی شدن دنیا آسیب‌های زیادی را متحمل شده‌ایم که هم در مسائل خانوادگی، جمعی و همبستگی تبعات خود را نشان داد. همچنین در مسائل محیط زیست نیز این مساله تبعات زیادی را به دنبال داشت.

رییس ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) با تاکید بر این‌که محیط زیست با اکوسیستم و زیست بوم دنیا ارتباط دارد که اگر رعایت نشود، مشکلاتی را ایجاد می‌کند، تصریح کرد: ما با دو موجود زنده و غیرزنده روبه‌رو هستیم که هر دو با رعایت نکردن محیط زیست آسیب می‌بینند که اکنون گرفتاری‌هایی از این حیث شامل حال ما شده است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های شرکت نفت پارس اظهار کرد: این شرکت جزو تشکیلاتی است که در مرز دانش حرکت کرده و کار بزرگی که انجام دادند و این است که این پالایشگاه را تبدیل به تشکیلات پاک و افتخارآمیز کرده‌اند و امروز شاهدیم که در مرکز شهر نیز راه اندازی شده و سرسوزنی آلودگی ایجاد نمی‌شود.

به گفته مخبر، ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) روی مساله‌ی محیط زیست به شدت حساس است و تاکنون یک درخت از جایی بریده نشده و در این مدت بیش از ۱۰۰ هزار هکتار فضای سبز و جنگل ایجاد کرده‌ایم؛ به طور مثال در تهران ظرف سه سال گذشته ۱۰۰۰ هکتار فضای سبز ایجاد شده همچنین در خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان نیز این مساله را در دستور کار داریم.

رییس ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره) با تاکید بر این‌که حتما مساله‌ی محیط زیست در پروژه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) ایجاد می‌شود، تصریح کرد: نقش شرکت نفت پارس در دوران کرونا بی‌نظیر بود، چرا که روزی که در خیابان‌های انگلیس و آمریکا، مردم در حال غارت و زدن یکدیگر برای پیدا کردن ماسک بودند و این دوستان کمر همت بستند و ظرف ۲۳ روز یک کارخانه عظیم که در منطقه بی‌نظیر است، با ظرفیت تولید روزانه پنج میلیون ماسک ایجاد کردند و در حال حاضر نیز بیش از ۱۰۰ میلیون ماسک در انبارها ذخیره داریم.

وی ادامه داد: در حوزه تجهیز مواد ضدعفونی نیز اقدامات خوبی در این شرکت انجام شد و می‌توان گفت که تشکیلات شرکت نفت پارس یک واکنش سریع برای مقابله با ویروس کرونا است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا ستاد اجرایی فرمان امام واکسن ایرانی فرمان حضرت امام شرکت نفت پارس محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۸۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد

شهردار همدان با بیان اینکه سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد، گفت: همدان جز شهرهای پاک کشور است و این مسئولیت شهرداری را بیشتر می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مسعود حسینی در مراسم هفته زمین پاک و بهره‌برداری از حوضچه‌های جمع‌آوری و مدیریت شیرابه سازمان مدیریت پسماند، اظهار داشت: همدان طبق فاکتورها و استاندارهای لازم جزو شهرهای پاک کشور است که از این فرصت باید برای تقویت گردشگری و افزایش سهم همدان از اقتصاد گردشگری بهره گرفت.

وی حفظ محیط زیست را ضروری‌ترین موضوع بشری دانست و عنوان کرد: سرمایه‌گذاری 80 میلیون یورویی در حوزه پسماند، انعقاد قرارداد با شرکت بهروب برای تفکیک زباله از مبدا، پاکسازی ورودی‌های شهر و آزادسازی حریم رودخانه‌ها و راه‌اندازی سیستم آبیاری مکانیزه در دستور کار شهرداری قرار دارد.

شهردار همدان، اعلام کرد: ایجاد دومین پایگاه سنجش آلودگی هوا، افزایش دوربین‌های ترافیکی، تشکیل اداره محیط زیست در شهرداری همدان، خرید اتوبوس و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی، ارتقای سطح فضای سبز از جمله پارک‌های فرامنطقه‌ای اکباتان و ولایت و احداث پارک 48 هکتاری در کوی شهید مفتح(واقع در بلوار بدیع الزمان) و برفروبی با روش‌های علمی از جمله این اقدامات بوده است.

حسینی گفت: بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست، سنجش کیفیت هوا در همدان در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد.

15هکتار فضای سبز در سایت حوضچه‌های جمع آوری و مدیریت شیرابه ایجاد شد

رئیس سازمان پسماند شهرداری همدان، گفت: سند مالکیت این سایت از حوضچه‌ها در سال 92 اخذ شده و اقدامات توسعه ای در آن ادامه دارد که در همین راستا 15هکتار فضای سبز شامل گونه‌های مختلف گل محمدی، سنجد، صنوبر و گردو در آن ایجاد شد.

بابک مهدی آزاد از به‌کارگیری پست برق 500 کیلو وات ، 2735 متر سوله و دستگاه پردازش 250 تنی در  این سایت خبر  داد و افزود: سه حوضچه با ظرفیت 40 هزار متر مکعب در این سایت ایجاد شده ضمن اینکه لایه‌های ژئو تکستال د رآن به کار برده شده که غیر قابل نفوذ به سطح‌های زیرین است و بنا داریم در ماه‌های آینده تجهیزاتی را در آن به کار ببریم که سرعت تبخیر این شیرابه‌ها بالا رود.

مهدی آزاد با بیان اینکه پروژه لندفیل نیز در آینده نزدیک کلنگ زنی می‌شود عنوان کرد: همچنین محلی برای نگهداری حیوانات در حوالی این سایت ساخته می‌شود که به این منظور سال گذشته 2100 تن آسفالت با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال در این محل انجام شده که این اقدام نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

نقش رسانه‌ها در کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی

مدیرکل محیط زیست استان همدان با تاکید بر کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در زندگی روزمره و محیط زیست افزود: نقش رسانه‌ها در زمینه فرهنگ‌سازی مهم است و در ابتدای این زنجیره وزارت صمت نقش بسیار مهمی در کاهش مصرف پلاستیک‌ها دارد.

مریم محمدی با اشاره به اینکه شهرداری از مهم ترین سازمانها در کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی است تصریح کرد: جمع آوری صحیح زباله‌ها، تجهیز و ارتقای ماشین آلات حمل زباله و استانداردسازی این مجموعه نقش مهمی در این زمینه دارد.

قطع درختان در یک مدرسه سبب گلایه مندی عضو شورای شهر شد

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان نیز در این مراسم اظهار داشت: حفظ سلامت مردم و حفظ محیط زیست جزو دغدغه‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان است و دولتها و شهروندان و سازمانها هم در این راستا وظایفی بر عهده دارند که باید به آن عمل کنند.

علی اکبر نظری با ابراز گلایه‌مندی از آموزش و پرورش در حفظ فضای سبز مدارس عنوان کرد: متاسفانه مشاهده شده درختان زیادی در یک مدرسه قطع شده و این موضوع جزو حقوق عامه است که نباید خدشه‌ای بر آن وارد شود و آموزش و پرورش باید در تربیت و پرورش افراد جامعه پیشقدم باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • اجرای بیش از ۲ هزار طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در خراسان جنوبی
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان