Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس فتا، سروان توکل نجفی به تشریح کلاهبرداری سودجویان با استفاده از حساب کاربری اپل آیدی پرداخت و گفت: بهتر است شهروندان قبل از استفاده از هر فناوری تنظیمات امنیتی آن را به طور کامل فرا گیرند.

وی افزود: حساب کاربری شرکت اپل یا اپل آیدی برای بسیاری از کاربران استفاده کننده از محصولات و سرویس های شرکت اپل ایجاد آسیب و تهدید کرده و این تهدیدات به دلیل کمبود اطلاعات کاربران در ارتباط با موضوعات و نکات امنیتی حساب کاربری اپل و تلفن همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی اضافه کرد: برای اینکه مخاطبان جامعه هدف بتوانند به صورت هوشمندانه عمل کنند تا مورد هدف سودجویان فضای مجازی قرار نگیرند لازم است آسیب های این حساب کاربری را بدانند بر این اساس این آسیب ها شامل نکات امنیتی از جمله اخاذی، از دست دادن اطلاعات شخصی و مالی است که منجر به مسدود شدن حساب کاربری و لاک شدن تلفن همراه آیفون می شود.

این کارشناس حوزه سایبری افزود: ساخت اپل آیدی در همه جای دنیا رایگان است و آموزش ساخت انواع حساب کاربری در وب سایت های مختلف اینترنتی به همراه تصویر به صورت گام به گام وجود دارد که کافی است با درج چند واژه کلیدی در مرورگرها آنها را به دست آورد.

نجفی ادامه داد: ساخت حساب کاربری یا اکانت اپل آیدی را به طور کلی به لحاظ امنیتی به سه دسته مجزا توسط خود کاربر (بهترین حالت)، ساخت توسط دوستان، همکاران، بستگان و ...(حالت متوسط) و ساخت توسط استارتاپ کارها که تولید انبوه کارت های اپل آیدی را انجام می دهند (بدترین حالت) می تواند صورت گیرد.

وی برای حفظ امنیت اطلاعات و داده های کاربران رمز اکانت، پاسخ سه سوال امنیتی و  میل پشتیبان و رمز آن را سه آیتم مهم حساب کاربری اعلام کرد و گفت: یکی از شگردهای کلاهبرداری در فضای واقعی و مجازی که بیشترین قربانی مالی را در بردارد چاپ کارت اپل آی دی در داخل کشور و انتساب آن به شرکت اپل است؛ با این ترفند رمز ایمیل و پاسخ به سوالات امنیتی در اختیار سازنده اپل آیدی است و به غیر از اپل آیدی و رمز مربوطه، مابقی اطلاعات روی کارت غیر واقعی است.

این کارشناس سایبری اظهار داشت: پس از گذشت زمانی مشخص، صادرکننده کارت اقدام به تغییر رمز اپل آیدی یا سوء استفاده از اطلاعات شخصی کاربران می کند، حساب های کاربری که کاربران تلفن همراه از فروشگاه ها و مغازه ها خریداری می کنند، در بدترین حالت توسط خود فروشنده ایجاد شده است که در نتیجه تمامی اطلاعات مربوط به آن از جمله گذر واژه و سوالات امنیتی در اختیار این فروشنده است و وی می تواند به سادگی به کلیه اطلاعات شخصی فرد دسترسی داشته باشد.

سروان نجفی به کاربران توصیه کرد: قبل از استفاده از هر فناوری آموزش تنظیمات محرمانه و امنیتی آن را به طور کامل فرا گیرند و سعی کنند دانش مجازی خود را افزایش دهند و حساب های کاربری توسط خود فرد ساخته شود به هیچ عنوان در اختیار فرد دیگری قرار نگیرد و اگر کاربران به هر دلیلی ساخت اپل آیدی را به شخص غیر واگذار کردند و یا از اپل کارت ها استفاده کردند حتما نسبت به تغییر سوالات امنیتی، رمز میل پشتیبان و رمز اکانت اقدام و  سعی کنند از وب سایت پلیس فتا به عنوان یک منبع معتبر اخبار و آموزش فضای مجازی استفاده کنند.

برچسب‌ها کلاهبرداری فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خط حادثه پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کلاهبرداری فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خط حادثه کلاهبرداری فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خط حادثه پلیس فتا اخبار کنکور حساب کاربری اپل آیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۸۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • چطور از دسترسی هوش مصنوعی به اطلاعات حساس جلوگیری کنیم؟
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی