Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا استاندار خوزستان سه شنبه در آیین انعقاد تفاهم نامه سه جانبه مرکز ملی توسعه و توان افزایی شیلات ایران در سرسرای استانداری خوزستان بیان کرد: برای توسعه شیلات در استان ایجاد یک مرکز نوآوری با حضور جوانان صاحب دانش و خوش فکر پیشنهاد شده است تا بتوانند تولید و بازار شیلات در استان را مدیریت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در کنار تولید بحث های دانش فنی و مدیریت و صادرات و مصرف نیز اهمیت دارد تا زنجیره تولید تکمیل شود و برای عملیاتی شدن تمامی این بخش ها باید شرایط لازم فراهم شود.

استاندار خوزستان ادامه داد: استان علاوه بر ظرفیت های خدادادی منابع آبی و کشاورزی خوبی برای تولید و بالا بردن بهره وری دارد به همین منظور دانش فنی بیشتری نیاز است تا با پرورش نیروهای با مهارت و مدیریت صحیح بهترین استفاده را از این منابع داشت.

وی با اشاره به طرح های آبزی پروری در استان افزود: اجرای فاز دوم طرح آبزی پروری آزادگان، طرح های آبزی پروری یکهزار و یکصد هکتاری هندیجان وسوسن اندیکا و طرح آبزی پروری ماهشهر با کمک پتروشیمی در وسعت ۱۲ هزار هکتار، بهسازی و رفع مشکلات چوئبده در حوزه آبزی پروری از جمله طرح های حوزه شیلات استان هستندکه می توانند سطح خوزستان را در حوزه آبزی پروری بسیار ارتقا دهند.

شریعتی افزود: طرح آبزی پروری متراکم در گتوند و دزفول می تواند سرانه مصرف و صادرات در این بخش را افزایش دهد.

استاندار خوزستان با اشاره به طرح شورورزی در استان بیان کرد: در این طرح از زهاب های نیشکر برای آبزی پروری استفاده می شود که خوشبختانه در این طرح حرکت های بسیار خوبی انجام گرفت و طرح پرورش ماهی در قفس نیز بعد از رایزنی های زیادی که انجام شد  پشت سد مارون اجرا می شود که امید است این طرح در استان گسترش یابد.

وی گفت: با توجه به اینکه خوزستان یکی از قطب های کشاورزی کشوراست و با ۷۰۰ هزار هکتار وسعت کشاورزی مدرن در استان ، وسعت کانال های آب کشاورزی در خوزستان بسیار بالا است و در نظر داریم از این کانال ها برای پرورش آبزیان استفاده کنیم، این طرح قرار است به صورت پایلوت توسط نیشکر انجام شود.

درادامه این نشست مدیرکل شیلات خوزستان بیان کرد: استان به لحاظ تولیدات آبزی پروری و ماهی های گرمابی مقام اول کشور را دارد ودر بخش صید داخلی نیز در جایگاه نخست کشور است.

فتح اله ابوعلی افزود: امسال ۲۵ میلیون قطعه ماهی در آب های داخلی استان رهاسازی کردیم تا در صید ماهی رونق بیشتری را داشته باشیم.

وی با اشاره به تولید ماهی های سردابی ادامه داد: امسال تولید ماهی های سردابی ۴۰ درصد نسبت به پارسال افزایش یافت و فردا نیز عملیات اجرایی ساخت مکانی برای تولید ماهی های سردابی در استان آغاز می شود که با راه اندازی این مکان تولیدات در این بخش تا ۶ برابر افزایش خواهد یافت.

مدیرکل شیلات خوزستان گفت: برای تکمیل پروژه های شیلاتی در استان نیاز است که زنجیره های مختلف دیگری همچون مراحل بعد از تولید و بازاریابی و شناسایی بازارهای جهانی جهت صادرات نیز تعیین شوند.

هدفگذاری توسعه مشاغل خرد در حوزه شیلات خوزستان

مدیرکل شیلات خوزستان در ادامه اظهار داشت: توسعه اشتغال های خرد در حوزه شیلات استان از دیگر اهداف است، در کنار توسعه تولید در بخش شیلات باید به فکر افزایش اشتغال خرد و روستایی باشیم.

وی افزود: تهیه ابزار و تجهیزات صیادی و آموزش افراد با مهارت در حوزه پرورش آبزیان از دیگر اهداف این اداره کل است.

تفاهم نامه سه جانبه مرکز ملی توسعه و توان افزایی شیلات ایران امروز با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان شیلات ایران در سرسرای استانداری خوزستان برای نخستین بار در کشور در خوزستان امضا شد.

این تفاهم نامه سه جانبه بین استانداری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره کل شیلات خوزستان منعقد شد.

برچسب‌ها رونق تولید جهش تولید غلامرضا شریعتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید جهش تولید غلامرضا شریعتی رونق تولید جهش تولید غلامرضا شریعتی اخبار کنکور استاندار خوزستان شیلات خوزستان آبزی پروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۹۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • پشتوانه‌سازی و قهرمان‌پروری از مهمترین برنامه‌های هیات اتومبیلرانی خوزستان
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید