Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی و رئیس شورای فدراسیون روسیه بر توسعه و تعمیق همکاری های دو جانبه بخصوص در حوزه های اقتصادی، انرژی، علمی و دانشگاهی تاکید کردند.

به گزارش ایمنا به نقل از خانه ملت، عصر دیروز -دوشنبه، ۲۰ بهمن ماه) - محمد باقر قالیباف در محل شورای فدراسیون روسیه (سنا) مورد استقبال رسمی خانم «والنتینا ماتونیکور» قرار گرفت و پس از امضای دفتر یادبود این شورا توسط رئیس مجلس شورای اسلامی، دو هیئت وارد مذاکرات پارلمانی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«والنتینا ماتونیکور» در ابتدای این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از گفت و گو با دکتر قالیباف و این که اولین سفر وی در جایگاه ریاست مجلس ایران به روسیه انجام شده است، گفت: این سفر تأیید و گواهی بر تلاش ایران و پارلمان جمهوری اسلامی برای توسعه تصاعدی روابط تهران و مسکو است.

وی با بیان این که شما را به عنوان یک چهره برجسته و با تجربه سیاسی می‌شناسیم تاکید کرد: اعتقاد داریم که این سفر با اهمیت، تحرک جدی در روابط دو کشور ایجاد خواهد کرد.

«ماتونیکور» ضمن تبریک جشن پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ایران یکی از شرکای قدیمی و نزدیک ما هست و یکی از بزرگترین گروه‌های دوستی در شورای فدراسیون روسیه گروه دوستی با ایران است.

وی افزود: ما علاقه مند هستیم که فارغ از اتفاقاتی که در جهان می‌افتد روابط چند جانبه را گسترش دهیم.

رئیس شورای فدراسیون روسیه همچنین با تاکید بر پیشبرد همکاری‌ها در حوزه نیروگاهی و انرژی، گفت: باید همکاری‌های پارلمان‌های دو کشور در مجامع بین‌المللی را تقویت کنیم.

وی همچنین با اشاره به ضرورت تقویت همکاری مجامع استانی در پارلمان‌های دو کشور افزود: تقویت زیرساخت‌های حقوقی روابط دو کشور با تدوین و تصویب اسناد همکاری‌ها در پارلمان‌های دو کشور از جمله در موضوع همکاری‌های علمی- دانشگاهی ضروری است.

رئیس سنای روسیه همچنین بر حمایت روسیه از رفع تحریم‌های ایران در برجام نیز تاکید کرد.

در ادامه این دیدار قالیباف با اشاره به اولین سفر خارجی خود در مقام رئیس مجلس به مسکو گفت: همراه داشتن پیام رهبر معظم انقلاب برای آقای پوتین، ویژگی خاصی به این سفر داده است.

وی افزود: این پیام مهم درباره منطقه و قدرت‌های جهانی است و این مفهوم را در خود دارد که ارتباط دوجانبه ایران و روسیه ارتباطی راهبردی، عمیق و چند ده ساله خواهد بود و آن چه مدنظر است این است که توافق‌ها و تصمیم‌ها بین دو کشور بر اساس توافق‌های ۲۰ و ۵۰ ساله تداوم پیدا کند.

قالیباف تاکید کرد: تغییرات سیاسی در کشورهایی که روحیه سلطه‌گری و یکجانبه‌گری دارند هرگز در روابط عمیق بین ایران و روسیه تأثیر نخواهد داشت و این ارتباط راهبردی مستمر و دائمی است

رئیس مجلس افزود: بسیار طبیعی است که برای چنین ارتباط عمیق و مستمری باید همکاری‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، انرژی، حمل و نقل، علمی و فناوری علمی و دفاعی و امنیتی را توسعه دهیم. سرمایه گذاری دو کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی به خصوص با الویت تولید انرژی در بخش‌های مختلف از موضوعات مورد توجه هردو کشور است.

وی همچنین از دولت روسیه بابت واکسن روسی کرونا به ایران تشکر کرد و گفت: همکاری بر سر واکسن کرونا نمونه‌ای از همکاری‌های دوستانه و عمیق دو کشور است.

کد خبر 474037

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران و روسیه رئیس شورای فدراسیون روسیه شورای فدراسیون روسیه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای فدراسیون روسیه همکاری ها رئیس مجلس دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۹۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مهدی اسلام پناه در این دیدار که در حاشیه نشست اسمیک، برگزار شد با اشاره به امضای موافقتنامه شناسایی متقابل در حوزه استاندارد و ارزیابی انطباق بین دو سازمان که سوم اردیبهشت جاری به امضا رسیده است، تاکید کرد: لازم است برنامه اجرایی برای عملیاتی شدن تفاهمات در اولین فرصت تنظیم و امضا شود.

وی با اشاره به اراده روسای جمهور و مسئولان دو کشور برای ارتقاء همکاری‌ها و افزایش حجم مبادلات تجاری، گفت: در منطقه، صرفا دو جمهوری اسلامی وجود دارد و آن هم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است و این امر مسئولیت ما را در برادری دینی و مشارکت‌ جدی تر در همکاری‌های دو جانبه بیشتر می‌کند.

نمایندگان پاکستان که در اجلاسیه هیات مدیره اسمیک به عنوان (vice chairman) حضور داشتند، ضمن تاکید بر ارتقای همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف استانداردسازی و پذیرش متقابل استانداردهای یکدیگر امضای برنامه اجرائی را اقدامی فوری و ضروری قلمداد کردند.

همچنین طرفین برای همکاری در حوزه حلال نیز مذاکره و به تفاهم رسیدند.

هیات ایرانی که به سرپرستی اسلام پناه در این رویداد شرکت دارد، علاوه بر هیات پاکستانی با سایر هیات‌های شرکت کننده دیدارهای جداگانه ای را با هدف گسترش همکاری‌ها و ارتقا سطح فنی دو طرف برگزار و در این خصوص مذاکراتی نیز انجام شد.

 

 

دیگر خبرها

  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور