Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، طرحی اخیرا در مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفته است که در صورت تصویب نهایی آن، نقل و انتقال کمک‌های نقدی و غیر نقدی خیرین به مجامع و مؤسسات ثبت شده خیریه و نیز فروش اموال و دارایی‌های این مجامع و مؤسسات به منظور تبدیل به احسن امکانات و دارائی‌ها و همچنین انتقال این کمک‌ها به دستگاههای دولتی برای استفاده در طرحهای مصوب دولتی و یا طرحهای خیریه غیر دولتی زیر پوشش ادارات اوقاف، از هرگونه مالیات و عوارض نقل و انتقال معاف خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس، متن کامل طرح حمایت از خیرین به شرح زیر است:

طرح حمایت از خیرین

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

احتراماً طرح ذیل که به امضای 45 نفر از نمایندگان رسیده است، جهت طی مراحل قانونی تقدیم می‌شود.

مقدمه (دلایل توجیهی):

به منظور جلب و هدایت کمکهای مردمی در امور خیریه از طریق ساخت، تعمیر و تجهیز مراکز مذهبی، بهداشتی، درمانی، آموزشی، فرهنگی خیریه و پر کردن خلاهای فضایی و تجهیزاتی کشور، نیاز هست که از خیرین حمایتهای لازم بعمل آید. این طرح در این راستا تهیه شده است.

لذا طرح ذیل تقدیم می‌شود:

عنوان طرح:

طرح حمایت از خیرین

ماده 1- دولت مکلف است همه ساله 25 درصد از اعتبارات تملک دارایی استانی و 10 درصد از اعتبارات تملک دارایی ملی مربوط به بخشهای بهداشت و درمان، آموزش عالی، آموزش و پرورش، ورزش و امور جوانان، فنی و حرفه‌ای، بهزیستی و کتابخانه‌های کشور را ردیفهای مشخصی قرار داده تا در مواردی که خیرین بموجب قرارداد نسبت به تأمین 60 درصدی ساخت و یا تجهیز پروژه‌های خیریه اقدام و آن را مجانا به دولت واگذار نمایند، دولت نیز بموجب قرار داد امکان تأمین 40 درصد هزینه ساخت و یا تجهیز آن از محل این ردیف را داشته باشد. نحوه هزینه کرد و انجام پروژه بموجب آیین نامه‌ای خواهد بود که ظرف دو ماه پس از تصویب این قانون، توسط سازمان برنامه و بودجه تهیه و به تصویب هیات وزیران می‌رسد.

تبصره 1- پروژه‌هایی امکان استفاده از اعتبارات این ردیف‌ها را دارند که دارای کد و ردیف بودجه‌ای باشند و یا ضرورت ساخت و یا تجهیز آنها به تصویب شورای توسعه و برنامه ریزی استان (برای تخصیص اعتبارات استانی) و یا وزارتخانه ذیربط (برای تخصیص اعتبارات ملی) برسد.

تبصره 2- آورده غیر نقدی تأمین شده توسط خیر و یا دولت به قیمت کارشناسی روز حسب مورد به عنوان آورده هر طرف محسوب می‌شود.

تبصره 3- چنانچه هزینه‌های صدور پروانه ساختمانی و یا خرید انشعابات آب، فاضلاب، برق و گاز توسط خیر تأمین شود، به عنوان آورده خیر محاسبه شده و یا به عنوان آورده بخشی از 40 درصد سهم دولت منظور می‌گردد.

تبصره 4- در صورتیکه برای مصارف این ردیفها پروژه مصوب تأمین مالی شده با پیشرفت 60 درصدی توسط خیر وجود نداشته باشد، اعتبار ملی با نظر وزارتخانه‌های ذیربط و اعتبار استانی با تصویب شورای توسعه و برنامه ریزی استان، به سایر پروژه‌های ملی و استانی دارای کد و ردیف بودجه‌ای در همان وزارتخانه اختصاص داده می‌شود.

تبصره 5- به دستگاههای اجرایی اجازه داده می‌شود تا از ساز و کار ماده 18 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) مصوب 4/12/93 با اصلاحات و الحاقات بعدی برای تأمین سهم 60 درصدی سهم خیرین استفاده نمایند.

ماده 2- چنانچه حداقل 80 درصد هزینه خرید ماشین آلات و تجهیزات وارداتی مجاز برای واگذاری و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی، آموزشی، آزمایشگاهی و پژوهشی دولتی، توسط خیرین پرداخت شده باشد، پس از تأیید دستگاه دولتی ذیربط واردات این اقلام از پرداخت حقوق گمرکی، سود بازرگانی و مالیات بر ارزش افزوده معاف است.

ماده 3- هزینه‌هایی که توسط اشخاص حقیقی و یا حقوقی به عنوان یک کار خیر صرف ساخت، تکمیل، تعمیر و یا تجهیز پروژه‌های مصوب دولتی می‌شود با تأیید دستگاه دولتی مربوطه و هزینه‌هایی که صرف تأمین نیاز مراکز خیریه غیر دولتی زیر پوشش سازمان اوقاف و امور خیریه می‌شود و یا در بناهای خیر مورد استفاده مردم هزینه می‌شود با تأیید ادارات اوقاف شهرستانها به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی محسوب می‌شود.

ماده 4 - نقل و انتقال کمک‌های نقدی و غیر نقدی خیرین به مجامع و مؤسسات ثبت شده خیریه و نیز فروش اموال و دارایی‌های این مجامع و مؤسسات به منظور تبدیل به احسن امکانات و دارائی‌ها و همچنین انتقال این کمک‌ها به دستگاههای دولتی برای استفاده در طرحهای مصوب دولتی و یا طرحهای خیریه غیر دولتی زیر پوشش ادارات اوقاف، از هر گونه مالیات و عوارض نقل و انتقال معاف می‌باشد.

تبصره- برای برخورداری از این معافیت‌ها، تأیید نهاد متولی خیریه و یا دستگاه اجرایی ذیربط ضرورت دارد.

ماده ۵- افراد و خانوارهای تحت پوشش خیریه‌ها و سازمانهای خیریه مردم نهاد با تأیید ادارات کمیته امداد شهرداری شبیه به افراد و یا بهزیستی از معافیتهای قانونی مربوط به انشعاب آب، برق، گاز و عوارض زیر پوشش نهادهای حمایتی حاکمیتی برخوردار می‌شوند.

ماده 6- وزارت راه و شهر سازی و سازمانها و شرکتهای تابعه و نیز بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با حفظ مالکیت خود، مکلف به تأمین زمین مورد نیاز برای احداث مسکن استیجاری خیر ساز برای اجاره به زوجهای جوان نیازمند می‌باشند.

تبصره - اجاره واحدهای احداثی توسط مجمع خیرین ذیربط و با نظارت سه تشکل دولتی بهزیستی، کمیته امداد حضرت امام و اداره ورزش و جوانان شهرستان انجام می‌شود.

ماده 7- تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی و هتلینگ در بیمارستانهای خیریه به ترتیب زیر تعیین می‌شود:

الف - جزء حرفه‌ای معادل 85 درصد تعرفه بخش خصوصی

ب - جزء فنی بینابین تعرفه دولتی و خصوصی

ماده 8- صد در صد وجوهی که به موجب ماده 172 قانون مالیاتهای مستقیم به حساب مؤسسات خیریه عام المنفعه واریز می‌شود، با تأیید ادارات اوقاف، از پرداخت مالیات معاف و مبلغ مازاد بعنوان ذخیره سرمایه آب جهت توسعه سرمایه گذاری در راستای اهداف موسسه جهت هزینه کرد در همان موسسه و یا سایر مؤسسات خیریه مورد تأیید ادارات اوقاف به سالهای بعد انتقال می‌یابد.

ماده 9- به خیریه‌های مورد تأیید ادارات اوقاف شهرستانها اجازه داده می‌شود تا با اخذ وصایت رسمی از اشخاص حقیقی در دفاتر اسناد رسمی، برای استفاده از ثلث اموال متوفی برای موارد وصیت شده بعد از فوت انها جایگزین متوفی شوند.

جعفر قادری - کمال حسین پور - علیرضا نظری - حسینعلی حاجی دلیگانی - احمد حسین فلاحی - حسن نوروزی - جلال محمودزاده - محسن علیزاده - محمد مهدی مفتح - انور حبیب زاده بوکانی - محمد مهدی زاهدی - سیدجواد ساداتی نژاد - حجت اله فیروزی - منصور شکر الهی - محمد صالح جو کار - على خضریان - نصراله پژمان فر - رحمت الله نوروزی - روح اله عباس پور - رمضانعلی سنگدوینی - بهزاد رحیمی - سید جواد حسینی کیا - احمد محرم زاده بخفروزان - جعفر راستی - سید مصطفی آقامیر سلیم - سید محمدرضا میر تاج الدینی - حسین حاتمی - علی علی زاده - علی اصغر عنابستانی - مهرداد گودرزوند چگینی - عباس مقتدایی - ابراهیم عزیزی شیراز - فریدون حسنوند - سیدعلی یزدی خواه - هاجر چنارانی - موسی احمدی - محمد تقی نقدعلی - بهروز محبی نجم آبادی - علیرضا سلیمی - مجتبی بخشی پور - سلمان اسحاقی - اصغر سلیمی - علی اکبر علیزاده بر می - جواد نیک بین - محمد حسین فرهنگی

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قانون آموزش و پرورش جوانان مالیات خیرین مجلس طرح مجلس مشوق معافیت معافیت مالیاتی خیریه کمیته امداد مجلس شورای اسلامی حمایت از خیرین مجامع و مؤسسات نقل و انتقال توسط خیر زیر پوشش کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۱۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به آماده شدن پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی، گفت: این لایحه در ۵۵ ماده و با تمرکز بر اثر بخش کردن نخبگان و ایجاد زمینه برای استفاده از ظرفیت ایشان در دستگاه‌های اجرایی، آماده شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست هم‌افزایی مسئولان بنیاد ملی نخبگان و جمعی از نمایندگان خانه ملت به منظور ایجاد بستر‌های مناسب برای افزایش حمایت از نخبگان در محل بنیاد برگزار شد.

در این نشست، سید سلمان سیدافقهی؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این بنیاد خانه نخبگان است، گفت: افتخار می‌کنیم که بنیاد ملی نخبگان با تدبیر مقام معظم رهبری و دغدغه‌مندی ایشان نسبت به موضوع نخبگان شکل گرفته و بعد از دو دهه به بلوغ رسیده و منشا اثر است و برخی از افرادی که در سال‌های گذشته از حمایت‌های این بنیاد بهره‌مند شدند، حالا در زمره مسئولان کشور و مدیران میانی قرار دارند.

وی افزود: بنیاد ملی نخبگان یک شجره طیبه است که عرض و طول بسیار زیادی پیدا کرده و قطعاً در آینده، انقلاب و نظام را بیش از پیش منتفع خواهد کرد.

سیدافقهی با بیان اینکه محور فعالیت‌های بنیاد ملی نخبگان سند راهبردی کشور در امور نخبگان است، اظهار داشت: این سند به حدی از نظر حضرت آقا اهمیت دارد که ایشان در دیدار با نخبگان و مسئولان در سال ۹۸ فرمودند که یکی از مشکلات مهم در حوزه علم و فناوری کشور عمل نشدن به این سند است و اجرایی شدن سند را مطالبه کردند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اینکه بنیاد ملی نخبگان مسئول مستقیم نظارت بر اجرای سند راهبردی کشور در امور نخبگان است، ادامه داد: طبق بند‌ها و بخش‌های مختلف این سند، بنیاد ملی نخبگان باید در همه سطوح حاکمیتی و قوای سه گانه و حتی نیرو‌های مسلح پشتیبانی فکری و اندیشه‌ورزی نخبگان را محقق کند. مصداق دیگر از اجرایی شدن این سند اینست که در کنار کمیسیون‌های مختلف مجلس شورای اسلامی باید هسته‌های اندیشه‌ورزی با حضور نخبگان تشکیل شود تا این افراد به تناسب و فراخور موضوعات مختلف به مجلس شورای اسلامی کمک فکری دهند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: البته این مورد در حال حاضر توسط مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی محقق شده است، اما فراموش نکنیم بنیاد ملی نخبگان مسئولیت ایجاد چنین فضایی در تمام کشور را بر عهده دارد و باید در تمام دستگاه‌ها هیئت‌های اندیشه‌ورزی را تشکیل دهد.

وی با اشاره به لزوم شناسایی استعداد‌های برتر در سراسر کشور، تصریح کرد: مسئله شناسایی به حدی مهم است که رهبر معظم انقلاب بار‌ها بر آن تاکید داشته و فرمودند فرایند‌ها باید به گونه‌ای طراحی شوند که هیچ استعدادی حتی در دورترین نقاط کشور مورد غفلت قرار نگیرد. ایشان فرمودند اگر فردی استعداد ویژه داشته باشد، به دنیا بیاید، رشد کند و بدون آن که استعداد او شناسایی شود از دنیا برود، در حق او ظلم شده است. به همین دلیل است که حضرت آقا تاکید دارند از بین میلیون‌ها جوان ایرانی حتی یک استعداد هم نباید هدر رود. این مطالبه ایشان تکلیفی سنگین بر ذمه بنیاد ملی نخبگان است تا توان خود را برای شناسایی استعداد‌های متنوع در سراسر کشور به کار بگیرد.

سیدافقهی اضافه کرد: در حوزه کارآفرینی نیز بنیاد ملی نخبگان برنامه ویژه طراحی کرده و تلاش دارد در تعامل و همکاری با اتاق بازرگانی، نخبگان بخش خصوصی را شناسایی کند تا به عنوان استاد راهبر، مستعدان برتر این حوزه را در مسیر نخبگی تا تبدیل شدن به کارآفرینان برتر آینده هدایت کنند. البته بستر اصلی برای اثربخشی نخبگان در اقتصاد، دستگاه‌های اجرایی هستند؛ چراکه بیش از ۷۰ شرکت بزرگ کشور دولتی مدیریت می‌شوند. به همین دلیل مسیر اثربخشی نخبگان در اقتصاد نیز باید از دولت بگذرد.

نهادها، دستگاه‌های دولتی در قبال نخبگان مسئولیت دارند/ تشکیل کمیته پیگیری امور نخبگان

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: بر همین مبنا، رئیس جمهور وظایف محوله هر دستگاه در قبال نخبگان را به تفکیک ماموریت‌ها و رسالت‌های هر وزارتخانه و دستگاه ابلاغ کردند. این یعنی هر نهاد دستگاه و وزارتخانه دولتی با توجه به ماموریت‌ها و وظایف خود در قبال نخبگان مسئولیت دارد. از طرفی، طبق این ابلاغیه در هر وزارتخانه نیز کمیته پیگیری امور نخبگان به ریاست شخص وزیر و دبیری یکی از معاونان تشکیل خواهد شد تا اموری مانند پایش و رصد فعالیت نخبگان جذب‌شده در وزارتخانه مذکور و نگهداشت آنان و همچنین ایجاد زمینه برای اثربخشی حداکثری نخبگان را محقق کند. این دو هدف طبق آسیب‌شناسی از مرحله اول جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی تعیین شده‌اند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان تعامل و همکاری مجلس شورای اسلامی با بنیاد را یکی از الزامات امروز فضای نخبگانی کشور دانست و تاکید کرد: مهمترین نیاز امروز نظام نخبگانی، تصویب قوانینی است که با اتکا بر آن بتوان نقش نخبگان را در دستگاه‌های مختلف حاکمیتی و دولتی افزایش داد.

وی ادامه داد: گرچه سند راهبردی کشور در امور نخبگان، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و یک سند بالادستی و به مثابه قانون است، اما واقعیت این است که این سند از الزام کافی برای همراهی وزارتخانه‌های مختلف به جز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برخوردار نیست و همراهی دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها نیاز به قانون مصوب مجلس شورای اسلامی دارد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: بر اساس همین نیاز، بنیاد ملی نخبگان پیش‌نویس لایحه قانون حمایت جامع از نخبگان ایرانی را در ۵۵ ماده و با تمرکز بر اثر بخش کردن نخبگان و ایجاد زمینه برای استفاده از ظرفیت ایشان در دستگاه‌های اجرایی، آماده کرده است که در صورت تصویب در مجلس شورای اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات موجود را رفع کند.

احکامی پیشنهادی برای برنامه هفتم توسعه

سیدافقهی در ادامه با بیان اینکه این قانون بر حمایت مستقیم از نخبگان تاکید ندارد، گفت: این مسئله یک تجربه شکست‌خورده است. از طرفی بنیاد ملی اعتقاد دارد اگر فرد نخبه به اثربخشی برسد از حمایت مالی مستقیم بی‌نیاز خواهد بود. همچنین تصویب احکام پیشنهادی در برنامه هفتم توسعه نیز یکی دیگر از زمینه‌هایی است که مجلس شورای اسلامی می‌تواند نظام نخبگانی کشور را همراهی کند؛ به خصوص اینکه در سال‌های اخیر رهبر معظم انقلاب بر استفاده از نخبگان تاکید کرده و آن را مطالبه کردند.

ضرورت حمایت مجلس شورای اسلامی از بنیاد ملی نخبگان

وی با اشاره به مشکلات بودجه بنیاد ملی نخبگان، نیز یادآور شد: در سال گذشته تنها ۴۷ درصد بودجه بنیاد ملی نخبگان محقق شد و همین امر سبب شد بخش زیادی از تعهدات سال گذشته انجام نشوند. با توجه به اینکه بنیاد ملی نخبگان برنامه‌های تحولی متنوع و متعددی دارد و این بنیاد با تاکید مقام معظم رهبری ایجاد شده و ایشان همواره بر نقش مهم و راهبردی آن اشاره کردند و رئیس جمهور نیز بار‌ها موضوع نخبگان را از الزامات کشور دانسته، انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی در بخش بودجه بنیاد ملی نخبگان را بیش از گذشته حمایت کند.

برنامه گفتاورد ملی نخبگان اجرایی می‌شود

وی در پایان با بیان اینکه حمایت از نخبگان در لایه اندیشکده‌ای هزینه‌بر نیست، اما به شدت برای کشور اثربخش است، گفت: در لایه اندیشکده‌ای، بنیاد ملی نخبگان برنامه گفتاورد ملی نخبگان را در سال جاری به صورت رقابت ملی اجرا می‌کند تا نخبگان حول مسائل کلان کشور با یکدیگر مناظره کنند. قطعاً رسانه‌ای شدن نظرات نخبگان سبب پیدا شدن راهکار‌های برون‌رفت از مشکلات فعلی کشور خواهد شد.

شایان ذکر است، حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسین حسین زاده بحرینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، عبدالحسین روح الامینی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، سمیه رفیعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس، ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه مجلس شورای اسلامی، مهدی شریفیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از جمله نمایندگان مدعو در این نشست بودند که به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه بنیاد ملی نخبگان و جلوگیری از انحراف در ماموریت‌ها و کار ویژه بنیاد، ضرورت ثبات بنیاد و اصول کلی آن، حمایت جدی در بحث بودجه از بنیاد ملی نخبگان، وجود نگاه پدرانه به استعداد‌ها و نخبگان کشور و لزوم توجه جدی به نخبگان علوم سیاسی و حفظ نقش نخبگان در چرخش قدرت، جلوگیری از افتادن در دور باطل در تعریف اهداف خرد و کلان بنیاد ملی نخبگان و موازی‌کاری و اجرای ماموریت‌های سایر دستگاه‌ها و نهادها، ضرورت تعریف برش ماموریتی و وظایف نخبگانی در سایر دستگاه‌های اجرایی و افزایش تعامل بنیاد ملی نخبگان با دیگر دستگاه‌ها از جمله موارد مطرح شده از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این نشست بود.

تلاش برای برنامه‌ریزی در راستای استمرا مسیر نخبگی، تعریف مشوق‌های مشخص نخبگانی و به کارگیری نخبگان در جایگاه‌های مناسب و متناسب با تخصص ایشان و ایجاد فصل مشخص برای نخبگان در برنامه هفتم توسعه، ایجاد فضا و بستر در خور برای دسترسی نخبگان به منابع تحقیقاتی و ایجاد شرایط استمرار فعالیت‌های پژوهشی نخبگان، کمک به نخبگان با تسهیل و تسریع فرایند‌های تبدیل ایده به محصول و راهبری نحوه‌ی رفع موانع و کنار زدن سد‌ها در مسیر نخبگان در انجام مسئولیت‌ها و فعالیت‌ها به ویژه در شرکت‌های دانش بنیان، ایجاد کریدور و مسیر ارتباطی نخبگان ایرانی خارج از کشور و فراهم سازی امکان تزریق توان متخصصان غیرمقیم در بستر تعاملات دو طرفه و همچنین تسهیل راه‌های ارتباطی به منظور ایجاد بستر تبادلات فرهنگی، اجتماعی، علمی و فرهنگی و افزایش ارتباطات بین‌المللی در حوزه صنعت، دانشگاه و مراکز تحقیقاتی از دیگر مواردی بود که مورد اشاره قرار گرفت.

همچنین، پیگیری مطالبات نخبگان در رسانه‌های کشور و ارتباط مرتب و مشخص میان دولت و مجلس، لزوم ایجاد جهش مطلوب در حوزه نخبگانی کشور، افزایش انعکاس صدای نخبگان و بنیاد ملی نخبگان و توجه بیشتر به بانوان نخبه و به ویژه بانوان متخصص و مهارت‌محور، جلوگیری از محصور شدن در قالب‌ها و شاخص‌های شناسایی نخبگان، ایجاد مطالبات جدید از سوی بنیاد ملی و لزوم شکل‌گیری ساز و کار ارتباط جدی بنیاد ملی نخبگان با مجلس شورای اسلامی در قالب ارتباطی منسجم و قوی و به ویژه ارتباط با کمیسیون‌های مجلس از جمله دیگر مباحث عنوان شده در این نشست توسط نمایندگان خانه ملت بود.

فرشاد سلیمانی معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان، یاسین کیخا معاون سرآمدان و نخبگان، رسول محمدقلی معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان، مسعود هاشمی دستیار امور مجلس و دولت و محمدعمار امینی مدیرکل دفتر طرح و برنامه بنیاد دیگر حاضران در این نشست بودند.

دیگر خبرها

  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • بانک مرکزی بزرگترین مالیات دهنده در بین شرکتهای دولتی
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد