Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@10:11:52 GMT

رفع شکاف سرمایه‌ای با توسعه بخش تعاون

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۱۹۰۲

رفع شکاف سرمایه‌ای با توسعه بخش تعاون

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، تشکری، سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در مراسم افتتاح شرکت تعاونی ارغوان گستر شهاب شیمی، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران پایه و اساس آن تعاون و همدلی مردم بوده و شرکت‌های تعاونی در بدو انقلاب و در زمان جنگ تحمیلی توانستند نقش بسیار خوبی را در توزیع اقلام مصرفی مردم ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه با گسترش فرهنگ تعاون و جمع آوری سرمایه‌های خرد مردم می‌توان در عرصه‌های مختلفی دست به تولید و فعالیت زد، تاکید کرد: در صورتی که جامعه به سمت رونق و توسعه بخش تعاون برود شکاف اجتماعی و شکاف سرمایه‌ای که در کشور ایجاد شده است می‌تواند مرتفع شود و شعار عدالت اجتماعی را در جامعه تحقق بخشد.

سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه سعی کرده ایم با استفاده از ظرفیت اتاق تعاون به بحث آموزش ورود پیدا کنیم و از تبعات اقتصادی که برخی شرکت‌های تعاونی به علت عدم آموزش و اطلاع کافی مدیران و اعضاء هیئت‌های شرکت تعاونی‌های ایجاد کردند جلوگیری کنیم.

این مسئول بیان داشت: اخیراً تعاونی‌های توسعه عمران در هر شهرستانی در حال راه اندازی است که مزایای خاصی دارد.

تشکری عنوان کرد: برنامه بخش تعاون این است که تا یکسال آینده با حضور اکثر مردم این شرکت‌ها در شهرستان‌ها فعال‌تر شوند و سود و مزایای این تعاونی‌ها به قشر زیادی از جامعه برسد.

در نهمین روز از ایام الله دهه مبارک فجر شرکت تعاونی ارغوان گستر شهاب شیمی با حضور تشکری سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، میرمحمدی نماینده مردم تفت در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی مورد بهره برداری قرار گرفت.

شرکت تعاونی ارغوان گستر شهاب شیمی در زمینه تولید مواد شوینده شروع به کار کرده و برای ۱۵ نفر در یک شیفت کاری اشتغال ایجاد کرده است.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی دهه فجر انقلاب اسلامی شرکت تعاونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۱۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم