Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، محمد باقر قالیباف در محل شورای فدراسیون روسیه (سنا) مورد استقبال رسمی خانم «والنتینا ماتونیکور» قرار گرفت و پس از امضای دفتر یادبود این شورا توسط رئیس مجلس شورای اسلامی، دو هیئت وارد مذاکرات پارلمانی شدند.
«والنتینا ماتونیکور» در ابتدای این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از گفت‌وگو با دکتر قالیباف و این که اولین سفر وی در جایگاه ریاست مجلس ایران به روسیه انجام شده است، گفت: این سفر تایید و گواهی بر تلاش ایران و پارلمان جمهوری اسلامی برای توسعه تصاعدی روابط تهران و مسکو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که شما را به عنوان یک چهره برجسته و با تجربه سیاسی می شناسیم تاکید کرد: اعتقاد داریم که این سفر با اهمیت، تحرک جدی در روابط دو کشور ایجاد خواهد کرد.
«ماتونیکور» ضمن تبریک جشن پیروزی انقلاب اسلامی گفت: ایران یکی از شرکای قدیمی و نزدیک ما هست و یکی از بزرگترین گروه های دوستی در شورای فدراسیون روسیه گروه دوستی با ایران است.
وی افزود: ما علاقه مند هستیم که فارغ از اتفاقاتی که در جهان می افتد روابط چند جانبه را گسترش دهیم.
رئیس شورای فدراسیون روسیه همچنین با تاکید بر پیشبرد همکاری ها در حوزه نیروگاهی و انرژی، گفت: باید همکاری های پارلمان های دو کشور در مجامع بین المللی را تقویت کنیم.
وی همچنین با اشاره به ضرورت تقویت همکاری مجامع استانی در پارلمانهای دو کشور افزود: تقویت زیرساختهای حقوقی روابط دو کشور با تدوین و تصویب اسناد همکاری ها در پارلمانهای دو کشور از جمله در موصوع همکاری های علمی- دانشگاهی ضروری است.


رئیس سنای روسیه همچنین بر حمایت روسیه از رفع تحریم های ایران در برجام نیز تاکید کرد.
در ادامه این دیدار محمدباقر قالیباف با اشاره به اولین سفر خارجی خود در مقام رئیس مجلس به مسکو گفت: همراه داشتن پیام رهبر معظم انقلاب برای آقای پوتین،ویژگی خاصی به این سفر داده است.
وی افزود: این پیام مهم درباره منطقه و قدرت های جهانی است و این مفهوم را در خود دارد که ارتباط دوجانبه ایران و روسیه ارتباطی راهبردی، عمیق و چند ده ساله خواهد بود و آن چه مدنظر است این است که توافق ها و تصمیم ها بین دوکشور براساس توافق های 20 و 50 ساله تداوم پیدا کند.


قالیباف تاکید کرد: تغییرات سیاسی در کشورهایی که روحیه سلطه گری و یکجانبه گری دارند هرگز در روابط عمیق بین ایران و روسیه تاثیر نخواهد داشت و این ارتباط راهبردی مستمر و دائمی است
رئیس مجلس افزود: بسیار طبیعی است که برای چنین ارتباط عمیق و مستمری باید همکاری های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی،انرژی،حمل و نقل، علمی و فناوری علمی و دفاعی و امنیتی را توسعه دهیم.
وی در پایان تاکید کرد که سرمایه گذاری دو کشور در حوزه های مختلف اقتصادی به خصوص با الویت تولید انرژی در بخش های مختلف از موضوعات مورد توجه هردوکشور است.
وی همچنین از دولت روسیه بابت واکسن روسی کرونا به ایران تشکر کرد و گفت: همکاری بر سر واکسن کرونا نمونه ای از همکارهای دوستانه و عمیق دو کشور است.

 

تسنیم

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: قالیباف گفتگو مسکو همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۱۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود

مهرداد بذرپاش با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا میان ایران و امارات گفت: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور لازم و مهم است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارت در سخنرانی خود در اتاق بازرگانی ابوظبی اظهار کرد: ایران و امارات سوابق و پیشینه و روابط اقتصادی و تجاری دیرینه دارند و حجم ۲۷ میلیارد مراودات تجاری نشانه از عمیق بودن این روابط است.

وی افزود: امارات دومین شریک تجاری بعد از چین است؛ اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی نقش ویژه‌ای در این روابط دارند اما آن‌ها باید شجاعت لازم را داشته باشند و البته باید حمایت هم شوند.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: ایران سرزمین و هاب ترانزیت و کریدور بی نظیر شمال - جنوب است و اگر امارات از این فرصت و بنادر لجستیکی ایران استفاده کند و در بنادر جدید سرمایه گذاری کرده و آن‌ها را توسعه دهد قطعا اقتصادش رشد بیشتری کرده و به راحتی به اوراسیا دسترسی پیدا می‌کند.

وی گفت: رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای ایران در سال گذشته نشان می‌دهد عزم جدی برای این حوزه داریم.

بذرپاش اظهار کرد: استفاده از فرصت‌های موجود برای تجارت کالا و تشکیل کنسرسیوم‌های مشترک و سرمایه گذاری مشترک باید توسط دو کشور تصمیم‌ گیری شود.

وی افزود: تشکیل صندوق سرمایه گذاری مشترک لازم و مهم است؛ در هفته ۳۲۰ پرواز بین ایران و امارات انجام می‌شود، ارتقای خدمات فنی و مهندسی در دو کشور و حتی در کشور ثالث می‌تواند فرصت‌های جدیدی به وجود آورد و امتیازات زیادی در مناقصات برای طرفین دارد.

بذرپاش گفت: تبادل هیات‌های تجاری بین دو کشور می‌تواند آثار و برکات زیادی داشته باشد؛ اخیرا در تهران نمایشگاه ایران اکسپو برگزار شد که برخی مسؤولان اماراتی از آن بازدید کردند.

وی اظهار کرد: تمام تلاش دولت‌ها باید برداشتن موانع از جلوی پای فعالان اقتصادی و افزایش مراودات تجاری باشد و رسیدن میزان تبادلات تجاری و اقتصادی به سالی ۳۰ میلیارد دلار حداقل خواسته تجار و فعالان است.

وزیر راه و شهرسازی کشورمان تصریح کرد: دشمنان مشترک ایران و امارات تلاش می‌کنند بین دو کشور اختلاف افکنی کنند، اما مسؤولان دو کشور آن را خنثی کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی بخشی از افق روشن توسعه روابط ایران و امارات است.

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری
  • دستاورد سفر بذرپاش به امارات چه بود؟
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • شکست ائتلاف ضدایرانی
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود