Web Analytics Made Easy - Statcounter

قبادی دانا گفت: یکی از اهداف راه‌اندازی ۲ هزار و ۴۰۰ مرکز خدمات بهزیستی(+زندگی) در محلات شهری و روستایی تحقق امر مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری است.

به گزارش برنا؛ شانزدهمین نشست ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور با حضور «محمد شریعتمداری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «وحید قبادی‌دانا» رئیس سازمان بهزیستی کشور، «جمالی‌نژاد» معاون وزیر کشور و «ابراهیم کاظمی مومن‌سرایی» رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور و جمعی از اعضاء برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«وحید قبادی‌دانا» رئیس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر حضور افراد دارای معلولیت در جامعه برای زندگی مستقل همراه با منزلت اجتماعی، گفت: در ۲ سال گذشته معلولان نسبت به صرف بخش زیادی از بودجه برای یارانه نگهداری معلولان و سالمندان در مراکز شبانه‌روزی منتقد بودند و معتقد بودند که اگر سازمان بهزیستی کشور به دنبال جامعه‌پذیری و تلفیق اجتماعی معلولان در جامعه و خانواده است باید فعالیت‌هایی برای این امر طرح‌ریزی کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، ادامه داد: یکی از این اقدامات بحث مناسب‌سازی محیط از جمله اماکن و مبلمان شهری است و دیگری تثبیت حضور افراد دارای معلولیت در خانواده و حضور پررنگ خانواده در حمایت از افراد دارای معلولیت در جمع خانوادگی است؛ بر این اساس تا ۲ سال گذشته حق پرستاری برای ۲۰ هزار فرد دارای معلولیت ضایعه نخاعی مبلغ ۲۰۰ هزار تومان ماهانه به خانواده‌ها کمک شده است اما امروز تعداد این افراد به ۲۷ هزار نفر و مبلغ یارانه به ۶۱۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است که ب صورت الکترونیکی بر روی کارت بانکی شارژ می‌شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در حال حاضر هیچ پشت نوبتی برای دریافت حق پرستاری افراد دارای معلولیت وجود ندارد، تصریح کرد: در دهه فجر امسال علاوه بر افراد ضایعه نخاعی ۲۸ هزار خانوار دارای معلولیت شدید و خیلی شدید و ... از این حق پرستاری برخوردار شدند؛ بنابراین در مجموع ۵۵ هزار خانوار دارای معلول اعم از ضایعه نخاعی، معلول شدید و خیلی شدید جسمی _ حرکتی و ذهنی مشمول این طرح خانواده‌محور شدند و از روز گذشته مبلغ ۶۱۰ هزار تومان حق پرستاری ماهانه بر روی کارت بانکی آنها شارژ شد.

قبادی‌دانا با بیان اینکه بهزیستی برای افراد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید که در مراکز نگهداری شبانه‌روزی سالمندان، معلولان و بیماران روانی مزمن نگهداری می‌شوند ماهانه یارانه یک میلیون و ۱۱۰ هزار تومان به ازای هر فرد برای مرکز واریز می‌کند، در پایان یادآور شد: مبلغ یک میلیون و ۳۳۵ هزار تومان برای افراد مجهول‌الهویه که در مراکز مذکور نگهداری می‌شوند روی کارت بانکی خیریه شارژ می‌شود که تعداد افراد مشمول این یارانه در مراکز شبانه‌روزی ۴۸ هزار نفر است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، گفت: با اجرای سیاست خانواده‌محوری تعداد معلولان تحت حمایت برای دریافت حق پرستاری از تعداد معلولین نگهداری شده در مراکز شبانه‌روزی پیشی‌ گرفته است و این نیاز را دو چندان می‌کند تا امکانات شهری برای رفت و آمد این افراد و حتی معلولانی که شرایطی بهتری دارند، تسهیل یابد بنابراین باید بتوانیم در مبلمان شهری و حمل و نقل شرایطی را فراهم کنیم تا یک زندگی مستقل داشته باشند.

وی هتل تراز معلولین در مشهد مقدس را به عنوان پایلوت شهر دسترس‌پذیر اولین هتل اختصاصی معلولان حایز اهمیت برشمرد و گفت: این یک مدلسازی و الگوسازی برای مراکز اقامتی، هتل‌ها و ... باشد و هر فرد دارای معلولیت باید بتواند به صورت عادی همانند دیگر شهروندان از امکانات شهری استفاده کنند؛ همچنین در بحث دانش‌آموزی از ۱۵۰ هزار دانش‌آموز دارای معلولیت هستند نیمی در مدارس استثنایی و مابقی در مدارس عادی پذیرش شده‌اند این اتفاقات خوب در جای جای کشور صورت پذیرد.

قبادی‌دانا در پایان با بیان اینکه امر مناسب‌سازی در عمل است، یادآور شد: یکی از اهداف راه‌اندازی ۲ هزار و ۴۰۰ مرکز خدمات بهزیستی(+زندگی) در محلات شهری و روستایی را تحقق امر مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی جامعه سالمندان شهری و روستایی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی رئیس سازمان بهزیستی کشور افراد دارای معلولیت شبانه روزی قبادی دانا حق پرستاری هزار تومان مناسب سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گفت: در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از ۶۵۰ هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علیرضا فلاحی در مراسم تودیع و معارفه معاون پشتیبانی بنیاد مسکن خراسان رضوی با اشاره به اهداف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در دوره جدید ریاست بنیاد مسکن، تسهیلات و سهمیه وام‌های سالانه طرح ویژه‌ای که از سال 1384 به تعداد 200 هزار واحد بود، برای اولین بار به 350 هزار واحد افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: ما با ارتباطات خوبی که با مجموعه وزارت راه و شهرسازی داریم توانستیم برای اولین بار بحث الحاق زمین‌های محدوده شهرها به روستاها را شکل دهیم، از همین رو با توجه به تعهداتی که دولت سیزدهم دارد و قانون 4 میلیون واحد مسکونی که قرار است در 4 سال اتفاق بیفتد، در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از 650 هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد.

فلاحی با بیان اینکه بنیاد مسکن همچون گذشته همواره در کنار مردم است تا مشکل مسکن آنان را حل کند، افزود: ماموریت دیگر ما بحث مسکن محرومین است، از همین رو با توجه به اینکه سازمان ملی زمین بخشنامه ای در سنوات گذشته ابلاغ کرده و محدودیت برای بنیاد ایجاد شده بود، آن دستورالعمل منحل و مقرر شد زمین 50 هزار واحد مسکن برای محرومین را تامین کنیم و امسال این سهمیه نزدیک به 17 هزار واحد است که در دستور کار قرار گرفته است.

افزایش میانگین ساخت سالانه مسکن شهری از 3 هزار به 30 هزار واحد

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت:مسئله مهم دیگر بنیاد مسکن را بحث مسکن شهری ذکر کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه ما درآمد هزینه هستیم، در کنار سیاست‌های کاری خود باید مسکن شهری را فعال کنیم، در واقع میانگین سالانه مسکن شهری تعداد 3 هزار واحد بود که امسال با تفاهم نامه‌های انجام شده قرار است این میزان به 30 هزار واحد برسد، از همین رو اقداماتی در حوزه مسکن شهری در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: ما بیش از 70 درصد از واحدهای مسکونی روستاها را با کمک همکارانمان در کشور و اداره ثبت سند دار کردیم و در یک برنامه مشخص شده که توسط حوزه معاونت عمران روستایی اتفاق می‌افتد، مشکل سند واحدهای باقیمانده نیز بر طرف خواهد شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • بسته تشویقی برای محلات بازآفرینی شهری
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور