Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@03:29:20 GMT

مالیات، ریل قطار نوآوری!

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۳۹۳۴

مالیات، ریل قطار نوآوری!

در این کنفرانس بهنام کیامرزی، رئیس هیئت مدیره آهن‌آنلاین، در مورد موانع نوآوری و کارآفرینی صحبت کرده و از تجربیات خود و بهراد منتظری، مدیرعامل آهن‌آنلاین، پس از 13 سال فعالیت حرفه‌ای آنلاین در بازار آهن و مشکلاتی که با آن‌ها دست و پنجه نرم کرده‌اند، صحبت‌هایی را ارائه داد.

وی صحبت‌های خود را با بیان اینکه نوآوری صرفا ساخت یک محصول جدید نیست، شروع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه توضیح داد که نوآوری می‌تواند تحولی در روش اجرای یک کار باشد؛ مانند آهن‌آنلاین که در فرآیند فروش سنتی آهن، تلاش کرده تحول ایجاد کند. آهن‌آنلاین همراه سعی بر این داشته که در بازار آهن شفاف‌سازی کرده و مضاعف بر آن، خرید و فروش کالاهای فولادی را از طریق ارائه خدمات منحصربه‌فرد راحت و ساده کند. امروز آهن‌آنلاین در بازار آنلاین فولاد، پیشرو بوده و شرکت‌های بسیاری در این مسیر بعد از ما قدم گذاشته و شروع به کار کرده‌اند.

کیامرزی در ادامه بیان کرد که در تمامی 13 سال فعالیت خود و بهراد منتظری، مدیرعامل آهن‌آنلاین، در بازار آهن‌، با مشکلات و موانع مختلفی دست و پنجه نرم کرده‌اند. از جمله این مشکلات می‌توان به عدم وجود نیروی کار متخصص یا بحران منابع انسانی متخصص، عدم وجود زیرساخت مناسب و وجود تعداد بسیار معدودی مدیر نالایق اشاره کرد.

او در مورد این موانع توضیح داد که سیستم آموزش و پرورش کشور، فقط افراد را آموزش تئوری داده ولی پرورش نمی‌دهد. این مسئله باعث می‌شود جوانانی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند، نتوانند وارد بازار کار شوند، چون مهارت عملیاتی ندارند. از آن طرف، کارآفرین نیز به خاطر نبود نیروی متخصص، دچار مشکل می‌شود. ما در آهن‌آنلاین تلاش کردیم این معضل را رفع کنیم، دانشجویان را استخدام کرده و آن‌ها را به مرور پرورش می‌دهیم.

کیامرزی اضافه کرد مشکلات زیرساختی مثل پهنای باند اینترنت، مسائل مربوط به تامین اجتماعی و هزار مشکل دیگر وجود دارد. در کنار تمامی این مسائل، شاید یکی دیگر از مشکلات مهم ما، عدم اعتماد جامعه به فضای آنلاین در زمان شروع کار یعنی چندین سال پیش بوده است. در بازاری مثل فولاد که رقم خریدها بسیار بالاست، اعتماد کردن به فضای آنلاین برای جامعه بسیار سخت بوده و تا زمانی که آهن‌آنلاین توانست این اعتماد را در مشتریان خود به وجود آورد، مسیر سختی را پیموده است.

وی همچنین در ادامه در مورد یکی از بزرگترین مشکلات کارآفرینان، یعنی وجود مدیر نالایق، صحبت کرد. او اظهار داشت که دولت، سیستم دقیق و منظمی را می‌چیند تا بتواند کسب و کارها را کمک کرده، پیشرفت کنند و در مسیر آبادانی کشور قرار گیرند. اما در این مسیر افرادی وجود دارند که هدفی جز خراب کردن تلاش‌های دولت و سیستم و همچنین نابود کردن کسب و کارها ندارند. این افراد اشتباهی که در سیستم وجود دارند، هدف خود را از بین بردن تمامی تلاش‌های حکومت و دولت قرار داده‌اند.

وی به نقل قولی از دکتر امیدعلی پارسا، رئیس سازمان امور مالیاتی، اشاره کرد: «مقصر گل آفساید، داور است». به این معنا که این داور و مسئولان بازی هستند که باید کاری کنند تا بازیکنان در بهترین شرایط و بدون هیچ مشکلی بازی کنند. او تاکید کرد تمامی این مشکلات باعث می‌شوند که در نهایت کارآفرینان خسته شده و تصمیم به مهاجرت بگیرند. پیشنهاد کیامرزی این بود به جای برگزاری همایش کارآفرینی، مسیر را برای کارآفرینان هموار کرده و موانع مختلف را از سر راه آن‌ها بردارند.

همچنین کیامرزی اضافه کرد، البته که در کنار تمامی این مشکلات بارقه‌هایی از امید وجود دارد. حدود 10 یا 15 سال پیش، سازمان امور مالیاتی کنترل خاصی روی افرادی که در بازار فولاد فعالیت می‌کردند، نداشت. به همین دلیل تعداد افرادی که به صورت غیررسمی خرید می‌کردند بالا بوده و تقریبا کسی حاضر به خرید و فروش رسمی نمی‌شد. برای شرکتی مثل آهن‌آنلاین که تلاش می‌کرد شفاف و به صورت رسمی کار کند، بزرگترین مشکل همین موضوع بود. اما در چند سال اخیر، با سیستم‌های دقیقی که توسط مسئولان سازمان امور مالیاتی چیده شده این کنترل‌ها بسیار بیشتر شده و این روزها تعداد افرادی که به صورت غیررسمی خرید و فروش می‌کنند، بسیار کم است. او تاکید کرد که نقش سازمان امور مالیاتی باعث رشد یک کسب و کار می‌شود و این سازمان را شریک به حق 25 درصدی آهن‌آنلاین می‌داند.

کیامرزی سخنرانی خود را با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری و اصل 44 قانون اساسی، یعنی خصوصی‌سازی واقعی، به اتمام رساند. او تاکید کرد که باید همگی در کنار یکدیگر قرار گرفته و تلاش کنیم که در صنعت فولاد، خصوصی‌سازی واقعی و نه فرمایشی انجام شود. همچنین در پایان گفت با وجود اینکه در این شرایط نوآوری کاری سخت و طاقت‌فرساست ولی ما همچنان با وجود تمامی مشکلات، علاقه‌مند و امیدواریم؛ ایستاده‌ایم و ادامه می‌دهیم.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: دهه فجر حکومت پهلوی واکسیناسیون کرونا سی و نهمین جشنواره فیلم فجر واکسیناسیون کرونا در ایران بازار آهن هتل المپیک تهران آهن آنلاین رپرتاژ آگهی دهه فجر حکومت پهلوی واکسیناسیون کرونا سی و نهمین جشنواره فیلم فجر واکسیناسیون کرونا در ایران سازمان امور مالیاتی آهن آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۳۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان گفت: راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای، وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول رکنی زاده امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم با اشاره به اینکه درگیر موضوعی تحت عنوان دین‌گریزی در نسل جوان هستیم، اظهار کرد: دین‌گریزی در جهان امروز به نوع حکمرانی‌ها ارتباطی ندارد و مسئله جدا شدن از دین در سراسر جهان دیده می‌شود.

وی با تاکید بر نقش آموزش در آینده کشورها و با بیان اینکه به طور کلی دور شدن نسل انسان از آنچه که تحت عنوان تفکر دینی شناخته می‌شود، محصول نظام آموزشی کشورها است، افزود: امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه تعصب و پافشاری را بر پناه دادن به انسان بی‌پناه، وفای به عهد، طاعت کردن از نیکی‌ها، معصیت در برابر تکبر و عصیان در مقابل کبر و متکبر، بخشندگی، دوری از تجاوز به حقوق دیگران و فساد کردن در زمین جایز دانسته‌اند.

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فناوری به دانش و پژوهش‌های علمی وابسته است و در عصر حاضر طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته تمام کشورها به نحوی به پژوهش مدرن دست پیدا کردند، فناوری به چیزی بیش از دانش و پژوهش‌ها وابسته است که از جمله این موارد می‌توان به تحقیق، ایده‌ها و اطلاعات اشاره کرد.‌

رکنی زاده ادامه داد: فناوری محصول دانش نیست و از مهارت ژرف برمی‌خیزد که این مهارت نیز مجموعه‌ای از دانش‌ها است و در هر جامعه‌ای مسئله‌ای برای نو آفریدن و نوآوری وجود دارد، توسعه فناوری یک رخداد استثنایی است، اما تغییر نوآوری نیست.

وی گفت: نیازمند سرمایه‌گذاری روی پژوهش هستیم، راه نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

کد خبر 749486

دیگر خبرها

  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • بازگشت قطار‌های تندرو به خط ۵ مترو
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • فیلم| ۵۰ نفر زخمی در تصادف قطار مترو با اتوبوس در لس‌آنجلس
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • فروش بلیت قطارهای فوق العاده مشهد از امروز
  • پیش‌بینی روزانه ۳ رام قطار فوق‌العاده در مسیر مشهد