Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@13:57:05 GMT

ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز در کرج آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۴۷۸۴

ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه خیرساز در کرج آغاز شد

این مدرسه خیرساز توسط حاج محمود کمالی دهقان در شهرک رازی حصارک کرج و در زمینی به مساحت  چهار هزار متر مربع و با  زیربنای یک هزارو۷۰۰ متر مربع در سه طبقه برای دانش آموزان دبیرستانی ساخته می شود.

برای ساخت این مدرسه خیری اعتباری بالغ بر۵.۵ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

این مدرسه خیرسازتوسط حاج محمود کمالی دهقان درشهرک رازی حصارک کرج و در زمینی به مساحت چهارهزارمتر مربع و زیربنای یک هزارو۷۰۰ متر مربع در سه طبقه برای دانش آموزان دبیرستانی ساخته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدرسه خیرساز تا آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ آماده و تحویل آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج می گردد.

مدرسه سازی و حیات طیبه

امام جمعه کمالشهرکرج دراین آیین که با حضورخانواده معظم شهدا، خیرین مدرسه ساز و مسوولان برگزارشد، اظهارداشت: مدرسه‌سازی مصداق بارز حیات طیبه مورد توجه سند بنیادین آموزش و پرورش است.

حجت الاسلام علی اکبروثوقی افزود: یکی از افق‌های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، دستیابی به حیات طیبه است، شاید در ابتدا برخی از افراد تعریف عینی و مصداق بارزی برای آن در آموزش و پرورش متصور نبودند ولی همین مدرسه سازی، عینیت بخشیدن به این واژه با اهمیت است.

وی بیان داشت: رستگاری فقط به این نیست که انسان پس ازمرگ به بهشت راه پیدا کند، رستگاری در این دنیا به این است که فرد خلاف عقل اقتصادی و مادی، مال و دارایی خود را برای رفاه مردم و آینده جامعه خرج می‌کند تا همنوعان نیز درآسایش و امنیت زندگی کنند.

وی از مدرسه سازی به عنوان عینیت رستگاری یاد کرد و ادامه داد: کسانی که به فرموده خداوند متعال درقرآن کریم، نماز به پا می‌دارند و انفاق می‌کنند افرادی هستند که نام خود را با یک عمل خیر جاودانه می‌سازند.

وی تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز بدون توجه به نیازهای شخصی، منافع جامعه را در نظر می گیرند و به عشق پرچم و مرز و بوم ایران اسلامی بنایی می‌سازند تا درآن، انسان‌های خدوم و تلاشگر، آینده کشور را روشن کنند.

کارنامه موفق خیرین

مدیر کل آموزش و پرورش البرز گفت: خیرین مدرسه ساز در ساخت و تکمیل فضاهای آموزشی این استان کارنامه درخشانی دارند که حرکت معنوی آنان جای تکریم دارد.

سالار قاسمی اظهارداشت: حضور خیرین در امر ساخت مدرسه سازی در سال های اخیر از رشد خوبی برخودار بوده که لازم است در استان از خدمات شایسته مجمع خیرین و اعضای آن تقدیر به عمل آید.

وی خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه ساز البرز در سال گذشته موفق به کسب رتبه برتر کشوری در جذب جذب کمک های مردمی و انجام تعهدات شد؛ تاکنون خیرین مدرسه ساز در تکمیل پروژه های آموزشی نیمه تمام و ساخت کلاس های درس جدید در مناطق پر جمعیت این استان موفق عمل کرده اند.

قاسمی با بیان اینکه البرز در بخش فضای آموزشی در آخرین ردیف استان های کشور قراردارد، یادآورشد: برای توسعه فضاهای آموزشی و کاهش تراکم دانش آموزی در این استان نیاز به افزایش سطح کمک های مردمی داریم که باید برای رسیدن به این هدف تلاش کرد.

وی بیان داشت :  طبق آمار تاکنون خیرین مدرسه ساز ۴۰ درصد از فضاهای آموزشی استان البرز را ساخته اند.

مدرسه سازی یعنی ساخت آینده 

رییس مجمع خیرین مدرسه سازاستان البرزهم دراین آیین گفت: توجه به حوزه تعلیم و تربیت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چرا که این حوزه، آینده کشور را می‌سازد.

دکتر محمد رضا اسپرورین افزود: تمامی ساختار، بخش‌ها و حوزه های کشورمتاثر ازنظام تعلیم و تربیت است پس باید به آن اهمیت داد.

وی تصریح کرد: آموزش و تربیت دو بال رستگاری انسان است که می‌تواند فرد و جامعه را به کمال برساند که این مهم به ابزار و وسایلی نیاز درد که مدرسه سازی، زیرساخت این امر است.

وی یادآورشد: اگر ابزارمورد نیاز آموزش و پرورش فراهم نباشد، نمی‌توان به اهداف عالی تعلیم و تربیت که آینده کشور را می‌سازد دست پیدا کرد.

اسپرورین ادامه داد: خیران دربسیاری از حوزه‌ها ازجمله امنیت، درمان وامور دینی مشارکت دارند ولی آن چیزی که می‌تواند بنای تحول درکشور باشد، مدرسه سازی است.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت خیرین نیک اندیش درامرمقدس مدرسه سازی دراستان مهاجرپذیر البرزقابل تقدیر است.

مدرسه سازی یعنی بخشش

مدیرآموزش و پرورش ناحیه چهارکرج نیزگفت: خیرین مدرسه ساز با گام برداشتن در امر مقدس مدرسه سازی در واقع به نسل نو روحیه امید و نشاط می بخشند تا زیرساخت مناسب برای علم آموزی آینده سازان ایران اسلامی فراهم شود.

مراد مالمیربا بیان اینکه تا کنون حضور و مشکلات خیرین نیک اندیش درساخت مدارس در مناطق محروم و پرتراکم دانش آموزی درسطح بالایی قراردارد، خاطرنشان کرد: دراین سالها خیرین مدرسه سازموجب تحول در نظام تعلیم و تربیت شدند زیرا با دستان مهربان و قلب های بخشنده آنان کلاس های درس در استان های مختلف ساخته می شود.

وی بیان داشت: سرانه آموزشی ناحیه چهار کرج ۲.۸ مترمربع است که با سرانه استاندارد کشوری فاصله زیادی دارد به گونه ای که این ناحیه ۲۹ کلاس درس ۴۹ نفره دارد و تعدادی ازمدارس این ناحیه حتی سرایدارو نیروی خدماتی ندارند.

وی تصریح کرد: مجمع خیرین مدرسه سازیکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی با رویکرد معنوی، توسعه زیرساخت ها و عدالت آموزشی دراستان های مختلف ازجمله مناطق محروم و کم برخوردارالبرزاست.

مالمیر یادآورشد: خیرین مدرسه ساز درساخت فضاهای آموزشی این استان بویژه درمناطق کم برخوردارآموزش و پرورش ناحیه چهار کرج کارنامه درخشانی دارند که این حرکت معنوی آنان قابل تکریم است.

استان البرز ۴۷۳ هزاردانش آموزدارد که ۱۲۰ هزار نفرآن درمدارس آموزش و پروورش ناحیه ۴ کرج تحصیل می کند.

برچسب‌ها البرز خیرین مدرسه ساز دانش‌آموزان دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز خیرین مدرسه ساز دانش آموزان البرز خیرین مدرسه ساز دانش آموزان دهه فجر اخبار کنکور خیرین مدرسه ساز فضاهای آموزشی آموزش و پرورش تعلیم و تربیت ناحیه چهار مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی صبح امروز عملیات اجرایی پروژه‌های مدرسه‌سازی در نقاط مختلف استان بوشهر با اشاره به توسعه طرح‌های ساخت مدرسه و بازسازی کلاس‌های درس فرسوده در سراسر کشور اظهار داشت: 8 هزار و 336 پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال جاری را 12 هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در نیمه نخست امسال 2 هزار پروژه به ظرفیت 10 هزار کلاس درس افتتاح و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نقش خیرین در ساخت مدرسه را مورد اشاره قرار داد و افزود: خیرین تاکنون نقش اثرگذار خود را در تامین فضاهای آموزشی به ویژه در نقاط کم برخوردار نشان داده‌اند که درخور تحسین است.

وی با بیان اینکه مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله‌ اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شده است، اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی با انعقاد تفاهم‌نامه 143 کلاس درس با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد تومان در استان بوشهر ساخته می‌شود.

خان‌محمدی بیان کرد: در سند هفتم توسعه برای بخش‌های اقتصادی برنامه‌ریزی ویژه برای خودگرانی مدارس شده و همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

آغاز ساخت 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز بیان کرد: 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد.

ابراهیم احمدی این طرح‌ها در کاکی دشتی، بردخون کهنه دیر، روستای احمدی شهرستان بوشهر، گناوه، شهرک محله تنگک بوشهر اجرا شده است گفت: هنرستان 12 کلاسی انقلاب اسلامی با 30 میلیارد تومان در بوشهر به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تا هفته دولت امسال عملیات اجرایی 50 مدرسه در استان بوشهر آغاز می‌شود.

تدوین سند چشم‌انداز برای ساخت مدارس در استان بوشهر

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز از تدوین سند چشم‌انداز اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بر اساس آن مشخص می‌شود برای سال‌های 1405 ، 1406 و 1407 چه تعداد کلاس درس و برای چه مقطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم با بیان اینکه با تکمیل این 8 مدرسه افزون بر 50 کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود افزود: بر اساس بررسی‌ها یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان وجود دارد که با انعقاد تفاهم‌نامه میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور، یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و یک‌هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

علی موحدی اضافه کرد: با این اعتبار، 800 کلاس درس فرسوده نوسازی می‌شود که معادل ساخت مدرسه در 10 سال گذشته خواهد بود.

وی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل 8 طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود