Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا علمدار روز سه شنبه در حاشیه برگزاری کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تسهیلات در بخش‌های سرمایه در گردش و سرمایه ثابت واحدهای تولیدی به تصویب رسید.

وی تصریح کرد: از مجموع واحدهای یادشده تسهیلات به ۳۵ واحد سرمایه در گردش و ۱۷ واحد هم برای، سرمایه ثابت مصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد در قالب تسهیلات تبصره ۱۸ و برای ۲ واحد به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان سرمایه ثابت تصویب شد. 

وی با بیان اینکه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید  از اردیبهشت ۹۴ در استان تشکیل شده است ، گفت: در این کارگروه تاکنون افزون بر ۶ هزار مصوبه برای بهبود شرایط تولید در استان به تصویب رسیده است.

بر اساس رتبه بندی وزارت کشور ، استان یزد رتبه دوم کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کشور را کسب کرده که اختلاف آن  با استان نخست بسیارکم است.

هم اکنون سه هزار واحد تولیدی و صنعتی در استان یزد وجود دارد که حدود یکصد هزار نفر در این واحدها مشغول به فعالیت هستند. 

برچسب‌ها واحد تولیدی تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت یزد سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: واحد تولیدی تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت واحد تولیدی تسهیلات بانکی وزارت صنعت معدن و تجارت یزد سرمایه گذاری اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۴۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان

 
به گزارش خبر گزاری صداو سیمای لرستان ؛مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.
هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی  افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.
وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

دیگر خبرها

  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است