Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرمانداری شهرستان بختگان، عصر سه‌شنبه با بیان این مطلب به ایرنا اظهار داشت: این طرح‌ها متعلق به حوزه‌های درمانی، ورزشی، کشاورزی، راه و خدماتی است.

محمد باقر کاظمی افزود: بهره‌برداری از بخش دیالیز بیمارستان امام هادی (ع) با اعتبار ۲۲ میلیارد ریال که بخشی از هزینه آن را خیران تامین کرده‌اند، زمین چمن مصنوعی روستای دهمورد با اعتبار ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، سالن ورزشی خیرساز برداران بیاتی در روستای بسترم با هزینه ۳۵ میلیارد ریال از جمله این طرح‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: همچنین از ۶ کیلومتر مسیر چاه سوارآغا- بسترم که ۶۰ میلیارد ریال هزینه آن از محل خیریه برداران بیاتی تامین شده است، بهره‌برداری شد.

کاظمی گفت: کلنگ‌زنی ساختمان فرمانداری شهرستان بختگان در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع با زیر بنای ۹۰۰ متر مربع و اعتبار ۵۰ میلیارد ریال، آغاز عملیات احداث ساختمان اداره گاز با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال و ساختمان اداره تعاون روستایی با هزینه ۱۰ میلیارد ریال در زمره این طرح‌هاست.

او بیان داشت: همچنین آغاز عملیات ساخت مدرسه شهید حمیدی روستای یدلله خلج، مدرسه مسلم روستای تل ساربانی و مدرسه حضرت رقیه (س) در مجموع با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال و نیز شروع عملیات احداث پمپ بنزین تم شولی با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال و آغاز طرح نهال کاری در این روستا با هزینه یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال از جمله این طرح‌ها به شمار می‌آید.

 شهرستان بختگان به مرکزیت آباده طشک در فاصله ۱۷۲ کیلومتری شمال شرقی شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها افتتاح طرح فارس دهه فجر پروندهٔ خبری کارنامه دولتمردان در دیار فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افتتاح طرح فارس دهه فجر افتتاح طرح فارس دهه فجر اخبار کنکور شهرستان بختگان میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • مسافت اصفهان – دهاقان نزدیک‌تر می‌شود
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • افتتاح یکصد و سی وهفتمین مدرسه خیر ساز در روستای مارکان شهرستان خوی
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل