Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: در اجرای طرح های سرمایه گذاری کوچک، از فارغ التحصیلان بومی بکارگیری شود تا دانش روز دنیا به استان هم ورود پیدا کند.

به گزارش ایسنا ماندانا زنگنه در نشست ظرفیت های سرمایه گذاری استان که با حضور ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوری های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری برگزار شد اظهار داشت : سیستان و بلوچستان ظرفیت های اقتصادی فراوان در بخش های مختلف از جمله شیلات، کشاورزی، دامداری، معدنی و صنعتی دارد اما طی سالهای گذشته علی رغم وجود این  پتانسیل ها حضور سرمایه گذاران پایدار نبود و پس از مدتی استان را ترک کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این در حالی است که استان نیروی جوان فارغ التحصیل بسیار دارد اما از توانایی آن ها در طرح های سرمایه گذاری استفاده نشده و این موضع علاوه بر آنکه مانع پرورش سرمایه گذراران بومی شده، از ارائه دانش روز دنیا به نیروی جوان استان هم ممانعت کرده لذا برای طرح های سرمایه گذاری کوچک باید از پتانسیل های نیروی انسانی بومی استفاده شود.


طرح های سرمایه گذاری ویژه برای استان

دبیر ستاد توسعه فناوری های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در این نشست گفت: ظرفیت های سیستان و بلوچستان بر کسی پوشیده نیست و طی سالهای اخیر با همکاری ارگان ها و بنیاد های مختلف نزدیک به 14 مصوبه برای استان در نظر گرفته شد که حوزه های شیلات، کشاورزی و خشکسالی اهم آن ها را تشکیل می دهند.

ابراهیمی افزود: در حوزه کشاورزی انگور یاقوتی سیستان محصولی نو برانه برای کشور به شمار می رود و با اجرای کامل چرخه تولید این محصول از قبیل قلم زنی، ایجاد باغات کشت محصول، برداشت مناسب و به موقع و در نهایت ارائه مناسب آن در بازار کشور می توان این محصول را به بهترین شکل ممکن معرفی کرد و با رونق چرخه اقتصادی آن شاهد بهبود معیشت تاکستان های سیستان بود.

وی بیان کرد: کاشت درخت گز به عنوان باد شکن طبیعی در مسیر باد یکی از طرح هایی بوده که در مقابله با سرعت گرفتن باد و ایجاد ریزگرد مثمر ثمر بوده با توجه به نتایج به دست آمده از اجرای آزمایشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آمادگی ورود به این موضوع و کاشت درخت گز به عنوان باد شکن در سیستان را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان استانی اقتصادی طرح های سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۵۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کشور گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم.

مریم جلالی امروز یکشنبه ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌ دستی زنجیره هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث‌ فرهنگی افزود: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌ دستی، گردشگری، شیلات، لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت ها و دارایی هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان این حوزه در کشور و  سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

وی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان وبلوچستان
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش