Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@04:05:52 GMT

پیروزی انقلاب زمینه‌ساز تمدن اسلامی

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۵۸۳۹

پیروزی انقلاب زمینه‌ساز تمدن اسلامی

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس سیاسی؛ عقیل امامی| پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام راحل عظیم الشان در ۲۲ بهمن سال ۵۷ و رویدادهای تلخ و شیرین پس از آن که با جانفشانی و ایثار قاطبه ملت همراه بود، زمینه تشکیل تمدن نوین اسلامی را در عصر حاضر فراهم ساخت.

نهضت خروشان بنیان‌گذار جمهوری اسلامی در مراحل تکوین بسوی ایجاد تمدن نوین اسلامی فرآیندهای پرثمری را پشت سر گذاشت که با وجود عداوت‌ها و کینه توزی‌های مظهر استکبار شعاع آن در پنج قاره جهان تلالو یافته و سردمداران نظام سلطه جز پذیرش حقانیت و واقعیت قدرت آن چاره دیگری ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از پیروزی انقلاب اسلامی دومین مرحله‌ی فرآیند پیش‌بینی شده،  نظام‌سازی اسلامی و مرحله‌ سوم آن نیز دولت‌سازی به سبک اسلامی برای ظهور تمدن نوپای اسلامی با محوریت ولایت مطلقه فقیه در ام‌القرای جهان اسلام بود که در این راستا تحولات بسیاری برای شکل‌گیری ساختار قوی در نهادهای اجتماعی و درون جامعه پدید آمد که برون‌داد تحولات این عرصه‌ها مرزهای جمهوری اسلامی ایران را درنوردید.

در قاموس نظام اسلامی و اندیشه تابناک ولایت فقیه، انقلاب اسلامی تبلور پویا و حرکت شتابان برای خلق مظاهر مبتنی بر آرمان‌های دینی و ارزشی است که استمرار آن سبب ظهور تمدن اسلامی می‌شود. 

با بررسی کارنامه ایدئولوژی انقلاب اسلامی در پیدایی گفتمان ارزش‌مدار و پایدارانسانی حول محور احکام نورانی اسلام این حقیقت اساسی نمایان می‌شود که انقلاب امام خمینی (ره) در ستیز آشکار با همه مظاهر پلید دنیای مادی‌گرایانه به کانون جوشش حقیقت اسلامی و انسانی به‌سوی رستگاری و عبودیت واقعی در حریم کبریایی بدل شد و این بستر مانا برای دست‌یابی به قله‌های افتخار و سرافرازی در دهه پنجم عمر بنای باشکوه انقلاب اسلامی همچنان می‌درخشد.

جمهوری اسلامی در چهار دهه گذشته عمر خود بر اساس تحلیل منصفانه، عالمانه و هوشمندانه ناخدای کشتی انقلاب در بیانیه راهبردی گام دوم در سنگرهای اخلاق و‌ معنویت، علم و پژوهش، اقتصاد، عدالت و مبارزه بی‌امان با مظاهر فساد، استقلال‌خواهی و عزت روزافزون و نیز تغییر سبک زندگی به شیوه دینی و اسلامی دستاوردهای بی‌شمار و غیرقابل انکاری دارد که حتی بوق‌های استکباری و تبلیغی دشمنان نیز ناگزیر از تایید آنها هستند.

پر واضح است انقلاب اسلامی در آستانه نهادینه‌سازی فرهنگ راهبردی تمدن‌سازی براساس آموزه‌های دینی و ولایی در دهه پنجم، نیازمند واکاوی برخی ناکامی‌ها و کامیابی‌ها با هدف رفع برخی معایب در ساز و کارهای داخلی و نیز بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های توسعه‌ای و بنیادین است تا بتواند با غلبه بر مشکلات و تنگناها عرصه‌های پیشرفت و بالندگی را فتح کند.

ناگفته پیدا است که در شرایط کنونی به‌واسطه فشار حداکثری استکبار و همپالکی‌های آن انقلاب اسلامی در برخی زمینه‌های پیشرفت مانند امور اقتصادی و فرهنگی  دچار تنگنا است و در این اثنا باید با تکیه بر مفاهیم ارزشی حوزه اقتصاد مانند اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توان و دانش بومی، راه‌های فراز و برافراشتگی انقلاب را مقابل دیدگان پی‌جویان عزت و شکوه مردم مومن ایران قرار داد.

یکی از بااهمیت‌ترین بخش‌ها در تکوین نظام‌سازی اسلامی شکل‌گیری دولت اسلامی با حلقه متصل به کانون پرخروش ولایت و رهبری است که می‌تواند زمینه‌های پیدایی تشکیل تمدن نوین اسلامی را در پهندشت ایران اسلامی نمایان سازد که این مهم علاج مشکلات کنونی کشورو در گرو بصیرت و هوشیاری بیشتر توده‌های مردم است.

بی‌گمان نسل و عصر امام خمینی (ره) در پیوند با نسل و عصر امام خامنه‌ای که پرچم باطراوت و برافراشته انقلاب اسلامی را در زمان حاضر بر دوش دارد، در هم‌ راستایی با مبانی اعتقادی و آرمانی نهضت انبیایی امام راحل وحدت نظر و اتحاد عملی دارند و شتاب بخشی به روندهای توسعه‌گرا و آرمانی به سمت تشکیل تمدن نوین اسلامی که دیری نخواهد پایید، مستلزم شناخت و بهره‌گیری بیشتر از سرمایه‌های ایمانی و معنوی پرشمار و با انگیزه‌های خدمت صادقانه و بی‌منت است.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: انقلاب اسلامی 22 بهمن تمدن نوین اسلامی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۵۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصول اساسی نظام «مردم محوری» است

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جعفری بعد از ظهر پنجشنبه در همایش شوراهای اسلامی گیلان ضمن تبریک این روز به شوراهای شهر و روستای استان اظهار کرد: آنچه انقلاب را متمایز می‌کند این است که اهداف و آرمان‌ها و پیام‌های انقلاب همواره مهم بوده و پابرجاست.

جعفری با تاکید بر اینکه مردمی بودن و مردم محوری از ویژگی‌های انقلاب اسلامی ایران بوده است، تصریح کرد: افتخار جمهوری اسلامی از اول تا به امروز این است که متکی به آرای مردم است.

وی با بیان اینکه توسعه متوازن با توسعه روستاها اتفاق می‌افتد، افزود: اگر توسعه در روستاها اتفاق نیفتد منجر به مهاجرت و افزایش حاشیه نشینی می‌شود اما آنچه که امروز در جمهوری اسلامی ایران مشهود است این بوده که حکمرانی باید بر پایه مردمی باشد لذا مردم محوری اصول اساسی نظام است.

جعفری با بیان اینکه بهترین مدل برای حکمرانی روستایی و شهری ترکیبی و توسعه مردم پایه است، ادامه داد: تشکیل شوراها نقطه عطفی در توسعه نظام بوده و اعضای شوراها توانسته‌اند تمام وقت و بدون چشمداشت در منطقه خود فعالیت کنند.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری گیلان بیان کرد: بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری انتخابات شوراها گام اساسی در راستای حل مشکل کشور بوده که تحقق این مهم در تعامل و همکاری انجام می‌شود.

کد خبر 6095186

دیگر خبرها

  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • پیکر شهید «فرزین بلیان» در بانه تشییع شد
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • ضرورت آرایش‌جنگی رسانه‌ها دربرابر رسانه‌های نظام سلطه
  • ضرورت آرایش جنگی رسانه‌های کشور در برابر رسانه‌های نظام سلطه
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • همت معلمان، زمینه‌ساز فرهنگ و تمدن شده است
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم