Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای امنیت سازمان ملل سه شنبه نشست غیر علنی درباره پرونده های سوریه، لیبی و سومالی برگزار کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، شورای امنیت سازمان ملل روز سه شنبه رایزنی هایی پشت درهای بسته درباره حل و فصل سیاسی بحران سوریه برگزار کرد که پس از مدت ها اولین مورد در نوع خود بود.

جلسه ماهانه شورای امنیت برای بحث در مورد پرونده سوریه معمولاً باز است، اما پس از ناکامی در آخرین جلسه کمیته قانون اساسی در ژنو در پایان ژانویه، تصمیم گرفته شد که جلسه شورای امنیت مختومه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گی یر پدرسن ، نماینده ویژه سازمان ملل در سوریه، از اعضای شورای امنیت خواست تا موضع متحد برای پایان بن بست در پرونده سوریه اتخاذ کنند.

وی گفت که اتخاذ دیپلماسی بین المللی سازنده در مورد سوریه ضروری است و بدون آن، احتمال پیشرفت واقعی در مسیر قانون اساسی اندک است.

در بیانیه مشترکی منتشر شد که شامگاه سه شنبه توسط سفیران دائمی در سازمان ملل استونی ، فرانسه ، ایرلند ، بلژیک و آلمان صادر شد، این کشورها مدعی شدند دولت سوریه مسئول "عدم پیشرفت" در مذاکرات کمیته قانون اساسی است که از بیش از یک سال و نیم قبل ادامه دارد.

این بیانیه پس از جلسه غیرعلنی شورای امنیت با حضور نمایندگان کشورهای عضو و نماینده ویژه سازمان ملل راجع به اوضاع سیاسی سوریه و آخرین دور کمیته قانون اساسی صادر شد.

لیبی

در خصوص لیبی نیز اعضای شورای امنیت در اعلامیه ای که به اتفاق آرا تصویب شد، ضمن استقبال از دستاوردهای سیاسی اخیر ، حمایت خود را از مقامات انتقالی جدید در لیبی اعلام کردند.

همچنین شورای امنیت خواهان تسریع در تشکیل دولت جدید و فراگیر و آشتی ملی جامع در لیبی شد.

شورای امنیت در ادامه بر لزوم پایبندی به آتش بس که از پاییز اجرایی شده و پیشبرد "خروج همه نیروهای خارجی و مزدوران از لیبی بدون تأخیر بیشتر" تأکید کرد.

هفته گذشته، شورای امنیت از دبیرکل سازمان ملل خواست تا اولین گروه ناظران را برای نظارت بر اجرای آتش بس در لیبی مستقر کند.

سومالی

حاضران در نشست شورای امنیت همچنین در بیانیه ای به اتفاق آرا از رهبران سومالی خواستند تا فورا گفتگوها برای حل بحران سیاسی این کشور را آغاز کنند.

اعضای شورای امنیت همچنین از نقش اتحادیه آفریقا در ایجاد جو گفتگو بین همه طرفها در سومالی استقبال و حملات تروریستی جنبش الشباب را محکوم کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای امنیت سازمان ملل متحد شورای امنیت قانون اساسی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۶۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویسی: فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: اگر فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ نمی‌توانند دخالت کنند و ببینند که بازی‌ها چگونه رقم می‌خورد و اگر عرضه ندارند، شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند.

به گزارش مشرق، عبدالله ویسی در نشست خبری پس از تساوی خارج از خانه فولاد مقابل آلومینیوم اظهار داشت: مقابل تیمی بازی کردیم که هفته‌های گذشته با نشاط و شاداب بازی کرد و نمونه بارز عملکردش مقابل پرسپولیس بود که دو بار عقب افتاد، اما پیروز شد. ما می‌دانستیم از بازی امروز چه می‌خواهیم. بازی پراسترس و پرتنش برای ما بود، اما بسیار مسلط بودیم و شایسته بازی کردیم. تمام نقاط قوت آلومینیوم را پوشش دادیم و به گل رسیدیم و می‌توانستیم گل‌های دیگری هم بزنیم. حتی در شروع نیمه دوم هم می‌توانستیم گلزنی کنیم، اما تمرکز تیم به‌هم خورد و گل خوردیم. می‌خواستیم نبازیم و برنده هم باشیم، اما نتوانستیم سه امتیاز را بگیریم.

وی ادامه داد: آدم حرص می‌خورد از اینکه برخی مواقع می‌گوییم ورزش سلامت و سالم است و پاکی دارد. اگر کمیته انضباطی، کمیته اخلاق، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ نمی‌توانند دخالت کنند و ببینند که بازی‌ها چگونه رقم می‌خورند و اگر عرضه ندارند، من می‌گویم که شورای امنیت ملی و حفاظت اطلاعات وسط بیایند. حفاظت اطلاعات کشور ما بسیار قوی است. بیایند و بازی‌ها را رصد کنند و اجازه ندهند حق کسی خورده شود.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان تصریح کرد: ما جلوی دوربین به یک شکل دیگر حرف می‌زنیم و بازی‌مان یک‌جور دیگر در می‌آید. این بسیار حساس و به نوعی حق‌خوری است و ظلم به فوتبال. از کمیته اخلاق و انضباطی و فدراسیون فوتبال انتظار داریم که بیایند و بازی‌ها را رصد کنند. اینکه خودمان را به آن راه بزنیم و هر اتفاقی بیفتد، آن سر قضیه است که هم شما، هم من و تمام فوتبالیست‌ها و آدم‌ها می‌دانند. جلوی دوربین و میکروفون‌ها یک حرف دیگر می‌زنیم و پشت آن، کارهای دیگری انجام می‌دهیم. لطفاً جمع کنید و نگذارید حق کسی خورده شود؛ هم در قهرمانی و هم سقوط تیم و در همه لیگ‌ها.

ویسی راجع به اینکه اطراف تیم فولاد حواشی وجود دارد، گفت: ما نجاست فوتبال را ول کرده‌ایم و برای تیمی حاشیه درست می‌کنیم که نماد فوتبال ایران است. فولاد خوزستان باید در فوتبال ایران باشد. اینکه برای استقلال خوزستان، صنعت نفت و فولاد حاشیه درست می‌کنند، این ظلم است. بچه علی پروین فوتبالیست شد، اما او را به دلیل اینکه فرزند پروین است، خراب کردند. بچه ناصر حجازی هم فوتبالیست شد، اما او را نیز به همین دلیل له کردند. بچه افشاریان داور است، می‌گویند داور است. خب چه کاره باید شود؟ شغل پدرش بوده است.

وی تصریح کرد: می‌گویند فرزند فلان سردار در فولاد است. من نه سیاسی‌ام و نه کاری به این مسائل دارم. خب بچه سردار است و از ۵ سالگی در تیم‌های مختلف فولاد بوده و حالا به بزرگسالان رسیده است. آن زمان پدرش سرباز بود، از کجا می‌دانست که پدرش سردار می‌شود؟ من نه از کسی طرفداری می‌کنم و نه می‌خواهم حق کسی ضایع شود، ولی تیم را به حاشیه نبریم. مگر او گناه کرده که پدرش سردار است؟ پسر من هم می‌خواست فوتبالیست شود، اما آنقدر گفتند که ویسی برای پسرش پارتی بازی می‌کند که حالا بیکار در خوزستان می‌گردد. برای چه باید این حرف‌ها را بزنیم؟ برای چه حاشیه درست می‌کنید؟ حالا فرزند سردار باید بمیرد؟ اگر رئیس دانشگاه می‌شد، می‌گفتند بچه سردار بوده است. اگر دکتر می‌شد، باز هم همین را می‌گفتند. اینها زشت است و خوب نیست.

وی در پایان گفت: می‌گفتند تاج اصفهانی است و می‌خواهند سپاهان قهرمان شود. پس قهرمانی سپاهان کجاست؟ هشت سال است که حق سپاهان خورده شده. خودمان را به آن راه نزنیم. همه می‌دانند که در تیم‌ها چه کار می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ببینید | سخنان شاپور بختیار در مورد شخصیت و سبک زندگی امام خمینی در جلسه‌ی شورای امنیت حکومت پهلوی
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • ویسی: فدراسیون و سازمان لیگ عرضه ندارند شورای امنیت وسط بیاید
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • روسیه: شورای امنیت باید از درگیری در بوسنی جلوگیری کند
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است