Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@19:23:58 GMT

شکایت هواوی علیه حکم دولت سابق آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۶۶۵۸۲

شکایت هواوی علیه حکم دولت سابق آمریکا

شرکت هواوی اعلام کرد تصمیم دولت ترامپ در اواخر سال گذشته برای قلمداد کردن این شرکت مخابراتی چینی به عنوان یک تهدید امنیت ملی، مغایر قانون اساسی و به ضرر صنعت آمریکاست.

به گزارش ایسنا، هواوی شکایتی را در دادگاه استیناف حوزه پنجم نیواورلئان تنظیم و تصمیم ۱۱ دسامبر کمیسیون ارتباطات فدرال برای مشخص کردن هواوی به عنوان یک تهدید امنیت ملی را خودسرانه و فراتر از اختیارات قانونی و نقض رویه تصمیم گیری فدرال عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواوی همچنین مدعی شد کمیسیون ارتباطات فدرال فاقد شواهد کافی بوده و پیش از این که حکمش را نهایی کند، به این شرکت فرصتی برای دفاع از خود نداده است.

شرکت هواوی در اسناد دادگاه اعلام کرد این دستور تحت بازبینی احتمالا روی منافع مالی صنعت مخابرات به صورت کلی شامل تولیدکنندگان، کاربران نهایی، فراهم کنندگان خدمات در شماری از صنایع مانند اینترنت، تلفن همراه و ثابت و کاربردهای مخابراتی مشابه تاثیر می گذارد.

هواوی پیش از این تصمیم ۲۰۱۹ کمیسیون ارتباطات فدرال که استفاده شرکتهای آمریکایی از یارانه های مالیات دهندگان برای تامین خرید فناوری ۵G هواوی را ممنوع کرده بود، به چالش کشیده بود. دولت ترامپ اعلام کرده بود نگرانیهای امنیت ملی قابل تاملتر از هزینه های پایینتر این شرکت چینی هستند. در این پرونده که همچنان در دادگاه حوزه پنجم تحت رسیدگی است، هواوی ادعاهای مربوط به ارتباط این شرکت با دولت چین را رد کرده است.

کمیسیون ارتباطات فدرال در دسامبر مقرراتی که اپراتورها را به جایگزینی تجهیزات ساخت شرکتهای هواوی و ZTE ملزم می کند را نهایی کرد و یک برنامه حمایتی برای این منظور ایجاد کرد. نمایندگان مجلس آمریکا در دسامبر بودجه ۱.۹ میلیارد دلار را برای تامین مالی این برنامه تصویب کردند.

کمیسیون ارتباطات فدرال همچنین در دسامبر پروسه حذف مجوز فعالیت چاینا تلکام در آمریکا را آغاز کرد. این شرکت مخابراتی چینی به مدت حدود ۲۰ سال مجوز ارائه خدمات مخابراتی در آمریکا داشت. این کمیسیون در آوریل هشدار داده بود که ممکن است فعالیتهای آمریکایی سه شرکت مخابراتی چینی دولتی را به دلیل ریسکهای امنیت ملی حذف کند. این سه شرکت چاینا تلکام امریکا، چاینا یونی کام امریکاس، پسیفیک نت ورکس کورپ و زیرمجموعه اش به نام کام نت هستند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تحلیلگران آمریکایی می گویند جدیدترین نسل تجهیزات مخابراتی هواوی شکافهای امنیتی دارد که به دولت چین اجازه می دهد به شنود مکالمات آمریکایی و انتقال اطلاعات و جمع آوری غیرقانونی دیتای شهروندان آمریکایی بپردازد در حالی که هواوی تمامی این ادعاها را تکذیب می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هواوی آمريكا کمیسیون ارتباطات فدرال امنیت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۶۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران

مسئول سابق واحد جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد گفته که ایران شبکه‌ای جهانی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است.

 

به گزارش فارس به نقل از «یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آن‌ها تنها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آن‌ها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آن‌ها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.

در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یو‌آنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشور‌های مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

دیگر خبرها

  • حمایت جامعه دانشگاهی اهواز از اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه صهیونیست‌ها
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از دانشجویان آمریکایی
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • دسترسی حمل‌و‌نقل‌ دریایی و هوایی به ارتباطات مخابراتی/آنتن‌های ماهواره‌ای سیار ساخته شد