Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سلامتکده طب سنتی اصفهان این طب را مورد اقبال عمومی دانست و گفت: در سال‌های اخیر ضعف سیستم نظارتی و وجود افراد سودجو از جمله دلایلی بوده که برخی افراد بدون علم دانشگاهی چهره طب سنتی را خراب کردند.

غلامرضا عسگری پیش از ظهر امروز _ چهارشنبه ۲۲ بهمن ماه_ در حاشیه مراسم افتتاح اولین سلامتکده طب سنتی در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: امکانات سلامتکده طب سنتی اصفهان بی‌نظیر است و چنین فضایی در هیچ کجای کشور قابل مشاهده نیست و هدف اصلی توسعه این سلامتکده نیز ایجاد دانشکده علوم طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فضای ساخته شده سلامتکده متعلق به خیران بوده است و ساخت آن جزو ساختمان‌های تیپ درمان بستر وزارتخانه بوده است که بعداً برای منظور سلامتکده تغییر کاربری داده شد و پتانسیل درمان بستر نیز در آن به طور کامل موجود است.

رئیس سلامتکده طب سنتی اصفهان ادامه داد: طب سنتی یک مکتب کل‌نگر است که با استفاده از روش‌های طبیعی در دسترس، ایمن و ارزان به پیشگیری و درمان بیماری‌ها می‌پردازد. بهره‌گیری از غذا و اصلاح سبک زندگی، پیشگیری و درمان بیماری‌ها و استفاده از داروهای گیاهی و عجین بودن آن با فرهنگ مردم ایران، آن را به طبی مورد استقبال تبدیل کرده است.

وی اضافه کرد: بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی ناکامی رویکردهای طبی نوین در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌های حاد و مزمن مردم ارائه کنندگان خدمات سلامت را به استفاده از طب سنتی سوق داده است.

عسگری افزود: طب سنتی ایرانی که بسیاری از تئوری‌ها و فرضیات آن با یافته‌های نوین طبی تأیید می‌شود می‌تواند با همراهی دانش نوین و در قالب طب تلفیقی در رفع نیازها و چالش‌های نظام سلامت کمک کند.

وی تاکید کرد: تنوع گیاهان دارویی در ایران و حضور محققین و فارغ‌التحصیلان طب ایرانی فرصتی است تا بخش عمده‌ای از نیازهای دارویی کشور در داخل و به دست متخصصان طب سنتی ساخته و تأمین گردد.

رئیس سلامتکده طب سنتی اصفهان ادامه داد: طب سنتی در سال‌ها و دهه‌های گذشته مورد بی‌مهری و سوءاستفاده و نیز مورد غفلت قرار گرفته است و برخی افراد که شایستگی کار طب سنتی را نداشتند از این طب سوءاستفاده‌های فراوانی کردند.

وی تصریح کرد: طب سنتی در هر خانواده ایرانی وجود دارد و نفس ایجاد سلامتکده نیز پاسخگویی به سوالات مردم از راه علمی است زیرا مردم حق دارند در خصوص علمی که پیشینه ۲ تا ۳ هزار ساله دارد سوال کنند.

عسگری تخریب چهره طب سنتی در سال‌های اخیر را به دلیل ضعف سیستم نظارتی و وجود افراد سودجو دانست و تاکید کرد: وجود چنین افرادی که علم دانشگاهی را ندارند چهره طب سنتی را خراب می‌کند زیرا دیده می‌شود برخی افرادی که در رشته‌های دیگری تحصیل کرده‌اند با اظهارات طبی خود باعث بی‌اعتمادی مردم به طب سنتی می‌شوند.

وی تاکید کرد: وقتی صحبت از طب سنتی می‌شود مراد همان طب ایرانی است ولی چیزی به نام طب اسلامی نداریم و پیامبر و امام در دین ما برای درمان نیامدند و آنچه از زبان ایشان است توصیه است و بزرگان ما برای طبابت نیامده بودند.

کد خبر 474215

منبع: ایمنا

کلیدواژه: طب سنتی درمان سلامت طب سنتی ایرانی طب اسلامی خیران سلامت درمان بیماری ها با طب سنتی متخصص طب ایرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سلامتکده طب سنتی اصفهان چهره طب سنتی طب سنتی طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند

حجت الاسلام حمیدی گفت: بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو رییس کل دادگستری استان کرمان به همراه دادستان کرمان و جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی و از پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و کمپ نگهداری ودرمان معتادان متجاهر (ماده ۱۶) بازدید کرد.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی با بیان اینکه، مزایده فروش خودرو‌های توقیفی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در هر فصل باید برگزار شود، گفت: در سال ۱۴۰۲، ۲ هزار و ۶۶۷ خودرو در پارکینگ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر وجود داشت که از این تعداد یک هزار و ۸۴۵ خودرو از طریق مزایده به فروش رفت.

وی اظهار داشت: بایستی تمامی خودرو‌های موجود در این پارکینگ تعیین و تکلیف شوند و اتومبیل‌هایی که قابلیت پلاک گذاری ندارند اوراق شوند.

او گفت: بایستی مزایده‌ها به صورت هر سه ماه یکبار برگزار و خودرو‌هایی که از سال ۱۴۰۱ به بعد به پارکینگ آورده شده اند، تعیین و تکلیف قضایی شوند.

رئیس شورای قضائی استان کرمان افزود: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ خودرو آماده فروش از طریق مزایده می‌باشند که امیدواریم در خرداد ماه مزایده برگزار گردد و کلیه مراحل فروش و مزایده به صورت هوشمند و در بستر سامانه انجام می‌شود و حتی خریداران نیاز به بازدید حضوری ندارند.
 
او سپس از مرکز نگهداری و درمان معتادین متجاهر (کمپ ماده ۱۶) بازدید بعمل آورد و گفت: بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد. 


*لزوم عمل به آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان

وی افزود: هم اکنون قریب به ۳۸۰ رهجو در کمپ ماده ۱۶ شهر کرمان نگهداری می‌شوند و این مرکز نیازمند امکانات و تجهیزات بیشتری جهت درمان رهجویان می‌باشد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان این مطلب که برای ۲۴ دستگاه در آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان وظایفی تعریف شده است و آنان مکلف به انجام مسئولیت‌های خود در قبال این بیماران می‌باشند، بیان داشت: متاسفانه تاکنون دستگا‌های متولی به خوبی به وظیفه خود در زمینه اجرای چرخه کامل درمان و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر عمل نکرده اند و شاهد بازگشت مجدد این افراد به کمپ‌های ترک اعتیاد هستیم.

او افزود: دستگاه قضائی با سهل انگاری و ترک فعل‌های صورت گرفته در این ارتباط برخورد جدی خواهد کرد.
 
رییس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: بایستی دستگاه‌های متولی در استان با کمک شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر امکانات و تسهیلات بیشتری را در جهت نگهداری و مراقبت و درمان معتادان حاضر در کمپ‌های ماده ۱۶ شهر کرمان اختصاص دهند.

حجت الاسلام حمیدی بیان داشت: بایستی در کنار درمان و نگهداری از معتادان، شان انسانی و حقوق شهروندی آنان نیز مورد توجه قرار گیرد و مراقبت‌های قبل، حین و بعد از خروج به گونه‌ای باشد که فرد دوباره در دام اعتیاد گرفتار نشود.

وی سهم بعضی از نهاد‌ها مانند شهرداری و بهزیستی را در این راستا بیشتر دانست و گفت: متاسفانه وجود کارتن خواب‌ها و معتادان در شهر موجب شده است تا بعضی از نقاط شهر جلوه نازیبایی به خود گیرد و مشکلاتی برای مردم و مدیریت شهری ایجاد شود.

 او بیان داشت: بایستی با توجه به ناکافی بودن فضا و امکانات موجود و همچنین تکمیل چرخه بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر، ساخت و تکمیل دهکده سلامت در دستور کار جدی شورای هماهنگی قرار گیرد و فضا‌های مورد نیاز زودتر به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود /کارتن خواب‌ها چهره شهر را نا زیبا می‌کنند
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • پزشکان قلابی طب سنتی در رشت دستگیر شدند
  • توصیه دادستان کل کشور درباره نحوه اجرای «طرح نور» فراجا
  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است
  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • سیگار چه تاثیری بر چهره و بدن افراد می گذارد؟
  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا