Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه با بیان اینکه پنجره کنونی برای آمریکا به سرعت در حال بسته شدن است، تاکید کرد: در پاسخ به عدم پایبندی آمریکا و اروپا، به زودی اقدام جبرانی جدیدی اتخاذ می‌کنیم

به گزارش «انتخاب»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیامی به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی منتشر کرد.

متن این پیام به شرح ذیل است:

دوستان گرامی ۴۲ سال پیش مردم ما در یک انقلاب عظیم مردمی پیروز شدند بر خلاف دیگر خیزش‌های مشابه در تاریخ جهان انقلاب اسلامی ما در حالی به موفقیت رسید نه بر قدرت‌های خارجی متکی بود و نه هیچ یک از گروه‌های مسلح آن را رهبری می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پویش یک صد ساله مردم ایران برای تعیین سرنوشت خود و رسیدن به حاکمیتی پاسخگو با وجود تمام موانع از جمله توطئه‌های خارجی و تنها با اتکا به قدرت مردم، به ثمر رسید. ما راه درازی را از زمان پیموده‌ایم و در حرکت به سمت دستیابی به ایده‌آل‌هایمان از پای نخواهیم نشست. یکی از دستاورد‌های کلیدی ما بهره‌گیری از استعداد و توانمندی‌های مردم خود بوده است. این امر به ما این امکان را داده است تا از گسترده‌ترین زیربنای صنعتی داخلی و قدرت علمی و فناوری بومی برخوردار باشیم.

ما در حالی به این دستاورد و دستاورد‌هایی به مراتب بیش از این دست یافته‌ایم که با طولانی‌ترین و گسترده‌ترین کارزار تروریسم اقتصادی در تاریخ اخیر مواجه بوده‌ایم حتی همه‌گیری کووید ۱۹ هم دولت پیشین ایالت متحده را به آن وانداشت که از هجمه قانون‌شکنانه‌اش علیه مردم عادی ایران دست بردارد.

دونالد ترامپ بر این افسانه قمار کرد که ایران ملتی است که می‌توان آن را بین فروپاشی و تسلیم مجبور به انتخاب کرد. همه دیدیم که آن شرط‌بندی به چه نتیجه‌ای منتهی شد، اما واقعیت این است که ترامپ نه اولین و نه دومین بلکه هفتمین رییس جمهور پیاپی ایالات متحده بود که چنین شرطی بست و شکست خورد با حضور دولتی جدید در واشنگتن این فرصت وجود دارد که رویکرد تازه‌ای آزموده شود، اما پنجره کنونی به سرعت در حال بسته شدن است.

به زودی دولت من مجبور خواهد بود تا اقدامی جبرانی تازه‌ای اتخاذ کند در پاسخ به عدم پایبندی تاسف‌بار آمریکا و اروپا به تعهداتشان ذیل توافق هسته‌ای این اقدام جبرانی همانگونه توسط پارلمان ما مقرر شده بود و در انطباق با حقوق ما در چارچوب برجام شامل گسترش برنامه هسته‌ای ما و کاهش همکاری‌مان با بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی است.

این امر تنها در صورتی قابل اجتناب است که ایالت متحده تصمیم بگیرد که ازشکست حداکثری ترامپ درس بگیرد نه اینکه به آن گرایش داشته باشد ایران بار‌ها و بار‌ها آمادگی‌اش برای تعامل و همکاری در جهت اهداف مشترک‌مان با همسایگان‌مان را ثابت کرده است. هدف دایمی‌مان در تمامی تلاش‌هایمان ساخت منطقه‌ای باثبات‌تر آرام‌تر و شکوفاتر بوده است و در این خصوص ابتکار‌هایی را ارائه کرده‌ایم. امیدوارم همسایگان‌مان نیز آموخته باشند که نمی‌توانند منتظر آن بمانند که بیگانگان امنیت‌شان را تامین کنند ما باید بر یکدیگر تکیه کنیم چرا که تقدیر جغرافیایی آن است که ما همواره همسایه یکدیگر باقی خواهیم ماند ما ایرانی‌ها همان کاری را می‌کنیم که می‌گوییم و از همه مهم‌تر همواره به قول خود وفاداریم در سالگرد انقلاب‌مان بار دیگر به این دعوت تاکید می‌ورزیم که از پنجره فرصت کنونی برای پذیرش گفتگو و پایان دادن به خصومت بی‌حاصل علیه مردم ایران بهره گرفته شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین

غلامرضا منتظری نمایشگاه کتاب تهران را پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران دانست و عنوان کرد: شعار سی‌وپنجمین دوره این رویداد در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دربر دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا منتظری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه با عنوان «بخوانیم و بسازیم»، اشاره کرد: این شعار در عین ایجاز و کوتاهی، مفاهیم عمیقی را منتقل می‌کند. ما از دوران کودکی آموختیم «توانا بُوَد، هر که دانا بُوَد» زمینه توانایی دانایی است و دانایی در گرو مطالعه است.

وی ادامه داد: اگر ارتباط با کتاب برقرار شود، سطح دانش و بینش اجتماعی افزایش پیدا می‌کند و با فرهنگ کتابخوانی شاهد رشد و بالندگی جامعه خواهیم بود که بخشی از آن مرتبط با ساختن جامعه است. شعار نمایشگاه در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دارد و نیاز است تا رسانه‌های جمعی این شعار را بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

منتظری که دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی است، نمایشگاه کتاب را فرصت مناسبی در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور دانست و افزود: در درجه اول باید به تولید و نشر آثار مرتبط با حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی بیش از گذشته مبادرت داشته باشیم. به اعتقاد من نمایشگاه کتاب تهران مشابه یک سفره معنوی و فرهنگی محسوب می‌شود که نیاز‌های معنوی جامعه هدف را پاسخ می‌دهد.

وی تأمین نیاز «ایران فرهنگی» با تولیدات فرهنگی را ضروری عنوان کرد و گفت: لازم است نشر کشورمان به تولیدات متناسب با نیاز «ایران فرهنگی» به تعبیر واقعی خودش، مبادرت کند تا بتوانیم ابعاد مختلف فرهنگ و تمدن غنی این سرزمین سربلند را به جهانیان معرفی کنیم.

منتظری ادامه داد: قطعاً نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه‌هایی که در سایر کشور‌ها برگزار می‌شود، می‌تواند به معرفی فرهنگ و تمدن ایران زمین کمک بسیاری کند. نمایشگاه کتاب در حکم یک پنجره است که به روی ساختمان شخصیت فرهنگی و تمدن ما باز می‌شود. تنها از این طریق یعنی با ارائه کتاب‌های ایرانی است که افراد با فرهنگ و تمدن ما آشنا خواهند شد.

دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد تحقق رهنمود مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسئله «تمدن نوین اسلامی» گفت: به فعالیت‌های علمی و پژوهشی و نشر آثار تحول آفرین نیاز داریم. پیشنهاد می‌کنم برگزاری نمایشگاه کتاب محدود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نباشد و بیش از گذشته زمینه شرکت در نمایشگاه‌های خارج از کشور را فراهم کنیم که در رونق دیپلماسی فرهنگی ایران بسیار موثر است.

وی همچنین به ضرورت انجام کار‌های مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و ادامه داد: برگزاری نشست مشترک کمیسیون فرهنگی مجلس با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی به منظور تقدیر و تشکر و ارزیابی برنامه‌های آن‌ها مفید بود؛ انتظارات خود را با آن‌ها در میان گذاشتیم و این نشست را می‌توان با فراکسیون توسعه دیپلماسی فرهنگی نیز برگزار کرد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • سازمان ملل: اسرائیل مدرکی ارائه نکرد و پرونده یکی از کارکنان آنروا بسته شد
  • همکاری با ۵۰ برند و برگزاری ۱۲ کمپین موفق/ پلاتین دستاوردهای خود را جشن گرفت
  • جنبش‌های دانشجویی در آمریکا از جنگ ویتنام تا غزه/اهمیت جنبش کنونی
  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین