Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - اکرم شعبانی؛ در معاملات روز گذشته طلای آتی آوریل با ۳.۷۰ دلار افزایش در هر اونس به قیمت ۱۸۳۷.۹۰ دلار و نقره آتی مارس در بازار کومکس نیویورک با ۰.۱۶۶ دلار افزایش به قیمت ۲۷.۴۱ دلار در هر اونس معامله شد.

شاخص دلار آمریکا روز گذشته روند اصلاحی خود را پس از دستیابی به بالاترین سطح دو ماهه ادامه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قیمت‌های آتی نفت خام نیمکس هم به افزایش قیمت خود در بالاترین سطح ۱۳ ماهه ادامه داد و هر بشکه به قیمت ۵۸.۳۵ دلار معامله شد.

«تجارت رفلسیون» همچنان به عنوان یک ویژگی در بازار جهانی در هفته جاری تاثیرگذار بوده است. این در حالی است که بازده اوراق قرضه ایالات متحده در حال افزایش و بازار کالاهای خام با هدایت نفت خام رو به تقویت گذاشته است. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه داری آمریکا روز گذشته در محدوده ۱.۱۶۵ درصدی معامله شد.

یک کارگزار بورسی روز گذشته در یادداشتی عنوان کرد:‌ «تورم در غرب روند فزاینده‌ای در پیش گرفته است، از آنجا که ارزش یوان چین به صورت روزانه افزایش می‌یابد و تولیدکنندگان به دنبال ذخیره مجدد زنجیره تامین هستند، بیم کمبودها بیش از پیش احساس می‌شود، در چنین شرایطی افزایش هزینه‌های مواد اولیه ناگزیر می‌شود. ارزش یوان چین که در ماه مه ۲۰۲۰ حدود ۷.۱۵ یوان در برابر یک دلار بود، اکنون به ۶.۴۴ یوان در برابر یک دلار رسیده و این به معنای آن است که هزینه کالاهای چینی برای کشورهای غربی افزایش یافته است. همزمان هزینه‌های حمل و نقل کالا نیز افزایش یافته است. کانتینرهای حمل و نقل که در طول این مدت مسدود شده و یا در دسترس نیستند نیز خود ایجاد اختلال در هزینه‌ها کرده است. تولیدکنندگان غربی که تا پیش از این از مزایای هزینه‌های کم، تدارکات سریع، قابل اعتماد و ارزان از سوی کشورهای آسیایی بهره‌مند بوده‌اند، با دنیای متفاوت روبرو خواهند شد، در چنین شرایطی هزینه‌های واحد افزایش می‌یابد و تولیدکنندگان به فکر افزایش قیمت‌ها برای تعدیل سود خود خواهند افتاد.» از دید بسیاری از ناظران قدیمی بازار، به نوعی غیرممکن است که تمام محرک‌های سیاست‌های پولی بانک‌های مرکزی در سراسر دنیا و برنامه‌های کمکی دولت‌ها که در ماه‌های گذشته اجرا شده از ایجاد تورم بزرگ آتی آن هم در آینده‌ای نه چندان دور جلوگیری کند.

بازارهای جهانی سهام روز گذشته عمدتا روند ترکیبی داشتند. شاخص‌های سهام ایالات متحده پس از ثبت رکوردهای جدید در روز دوشنبه، در معاملات روز گذشته متوقف شدند؛ این در حالی است که ادامه روند واکسیناسیون سراسری کووید - ۱۹ در ایالات متحده موارد ابتلا به این ویروس را کاهش و امید به تصویب بسته محرک مالی دوم بایدن تا پیش از بهار، چشم انداز اقتصادی را تغییر داده است.

در یکی از بازارهای هفته جاری، بیت‌کوین در شرایطی روند افزایشی خود را پس از اعلام خرید ۱.۵ میلیاردی شرکت تسلا از این رمزارز ادامه داد که قیمت‌ها حتی از سطح ۴۸ هزار دلاری عبور کرد. در چنین شرایطی تقاضا در بازار فلزات گرانبها نیز افزایش یافت.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت طلا)

از دیدگاه فنی، روند نزولی معاملات آتی طلای آوریل همچنان از مزیت کلی کوتاه مدت برخودار است. نمودارها بیانگر یک روند نزولی چهار هفته‌ای است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت فنی بالاتر از ۱۸۷۸.۹۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی فنی و کمترین قیمت ماه نوامبر یعنی ۱۷۷۱.۳۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح معاملات روز گذشته یعنی ۱۸۴۹.۵۰ دلار و سطح مقاومت دوم ۱۸۶۵ دلار در هر اونس عنوان شده در حالی که سطح پشتیبانی نخست در کمترین قیمت روز گذشته ۱۸۳۰.۳۰ دلار و سطح پشتیبانی دوم ۱۸۲۱.۳۰ دلار در هر اونس مشاهده شده است.

(نمودار روند حرکت ۲۴ ساعته قیمت نقره)

روند صعودی معاملات آتی نقره مارس از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است و در تلاش است تا در نمودارها روند صعودی قیمت روزانه را از سر بگیرد. هدف بعدی صعودی قیمت‌ها دستیابی به سطح مقاومت فنی و بالاترین سطح قیمت معاملات ماه فوریه یعنی ۳۰.۲۵ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها دستیابی به سطح ۲۵ دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات انجام شده سطح مقاومت نخست نقره ۲۷.۸۷۵ دلار و سطح مقاومت دوم ۲۸ دلار در هر اونس است همچنین سطح پشتیبانی نخست نقره در پایین‌ترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۲۷.۱۳ دلار و سطح پشتیبانی دوم در پایین‌ترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۲۶.۹۳ دلار در هر اونس است.

 

پربیننده ترین قیمت دلار ۲۰ بهمن ماه ۱۳۹۹ پیش بینی قیمت دلار بعد از ۲۲بهمن/ بازار ارز درگیر نوسانات برجامی پیش بینی قیمت دلار برای فردا ۲۱بهمن قیمت دلار ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۹ ادامه روند افزایشی طلا و سکه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طلا دلار در هر اونس معاملات روز گذشته سطح پشتیبانی بالاترین سطح سطح مقاومت دلار و سطح قیمت دلار هدف بعدی هزینه ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید

آفتاب‌‌نیوز :

طلا در آستانه سومین ماه پیاپی افزایش قیمت به خاطر خرید بالای بانک‌های مرکزی و افزایش تقاضا برای آن به عنوان یک پشتوانه ایمن قرار داشت. اما همه تمرکز‌ها در حال حاضر به نتیجه اجلاس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه معطوف شده که انتظار می‌رود سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را وضع کند.

به گزارش بلومبرگ، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۰ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۴ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۷۳ درصدی به ۲۳۴۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.

طلا در آستانه یک افزایش قیمت ۵ درصدی طی یک ماه گذشته قرار دارد.

با توجه به نرخ بالای تورم در آمریکا، مقامات این کشور انتظار دارند کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در روز چهارشنبه سیاست‌های پولی سختگیرانه‌ای را در پیش بگیرد و نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ درصد نگه دارد.

تاجران انتظار دارند فدرال رزرو نرخ بهره را حداقل دو بار در تا پایان سال جاری میلادی پایین بیاورد. نرخ بالای بهره معمولاً به ضرر طلاست، چون هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را بالا برده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

قیمت طلا بیش از ۱۳ درصد از ابتدای سال جاری میلادی در بحبوحه خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیایی مخصوصاً چین و تشدید تنش‌های ژئوپلیتیکی از اوکراین گرفته تا خاورمیانه افزایش یافته است.

ضعف دلار آمریکا طی روز‌های اخیر هم از قیمت طلا حمایت کرده است. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۴۵ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۲۶ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۷ درصدی ۹۴۹ دلار و ۳۹ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد