Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه افتتاح طرح‌های صنعتی در استان کرمانشاه گفت: تراز تجارت کشور به سمت مثبت شدن پیش می‌رود و با تامین ارز از طریق صادرات کالا‌های غیرنفتی، کشور حتی بدون فروش نفت اداره می‌شود. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، عباس قبادی در جریان بهره‌برداری پنج واحد صنعتی راکد و تولیدی استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران افزود: اکنون صادرات کالا‌های غیرنفتی کشور حدود ۴۰ تا ۴۵ میلیارد دلار در سال است و اگر بتوانیم آن را به ۵۰ میلیارد دلار برسانیم برای تامین ارز دیگر نیاز به فروش نفت نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه یکی از اهداف مهم تحریم‌ها اختلال در تامین ارز کشور بود، گفت: با اتخاذ راهبرد توسعه تولید و همچنین راه اندازی مجدد واحد‌های راکد، تحریم‌های دشمن شکست خورد و امروز تراز تجارت کشور به سمت مثبت شدن پیش می‌رود و با تامین ارز از طریق صادرات کالا‌های غیرنفتی، کشور حتی بدون فروش نفت اداره می‌شود.
قبادی با بیان اینکه توسعه تولید در کشور تولید قدرت می‌کند، گفت: در ایام دهه فجر در استان کرمانشاه ۸۳ پروژه راکد و توسعه‌ای با اعتبار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی هزار و ۵۰۰ نفر به بهره برداری رسید و این یعنی اینکه ما شاهد یک تحول اقتصادی در شرایط تحریم‌ها هستیم.

وی با اشاره به توسعه شرکت صنایع چاپ و بسته بندی کارتن غرب کرمانشاه گفت: این شرکت در اوج فعالیت و تولید خود قرار دارد و می‌تواند تمام نیاز‌های منطقه و کشور‌های همسایه را پاسخ بدهد. بیشتر بخوانید: برگشت هزار و ۳۰۰ واحد غیرفعال به چرخه تولید / برنامه‌ریزی ۳.۲ میلیارد دلاری داخلی سازی احیای سر زنجیره صنعت نساجی با ورود دستگاه قضا/قدردانی شرکت پلی اکریل ایران از قوه قضائیه معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افتتاح پنج واحد تولیدی راکد و توسعه‌ای در استان کرمانشاه نیز گفت: اکثر این واحد‌ها در راستای تامین نیاز داخلی و توسعه صادرات به بهره برداری رسیده است و سمت و سوی کشور نیز همین توسعه صادرات کالا‌های غیرنفتی است.

گفتنی است؛ پنج طرح صنعتی با اشتغالزایی ۳۰۰ نفر امروز با حضور معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن، تجارت و مسوولان استانی در شهرک‌های صنعتی بیستون و فرامان کرمانشاه افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

راه اندازی مجدد شرکت فرآورده‌های شیمیایی تامین باختر کارخانه اسید سیتریک کرمانشاه با هزار میلیارد تومان اعتبار و اشتغال زایی ۸۰ نفر، افتتاح طرح توسعه شرکت صنایع چاپ و بسته بندی کرمانشاه (کارتن غرب) با اعتبار ۹ میلیون یورو و اشتغالزایی ۱۱۰ نفر، همچنین راه اندازی دوباره شرکت راکد «بومان» با اشتغال زایی حدود ۲۰ نفر که ورق‌های پلیمر ساختمانی تولید می‌کند و بهره برداری از خط تولید شرکت «آرکا تجارت» با اشتغالزایی ۳۰ نفر و شرکت مارپیچ باختر از جمله طرح‌هایی بود که امروز توسط معاون داخلی بازرگانی وزارت صمت افتتاح و به بهره برداری رسید.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت صنعت صنعت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صنعت صنعت معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت صادرات کالا های غیرنفتی استان کرمانشاه بهره برداری تامین ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • ثبت ۷.۸ میلیارد دلار صادرات صنعت فولاد کشور طی سال گذشته
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو