Web Analytics Made Easy - Statcounter

بشیر حاجی بیگی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای فروردین تا پایان دی ماه یک میلیون ۹۹۸ هزار و ۸۹۵ نفر برای اهدای خون به مراکز اهدای خون سراسر کشور مراجعه کردند که از این تعداد یک میلیون و ۵۸۱ هزار و ۱۸۰نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی ادامه داد: ۳۴ درصد اهدا کنندگان خون در ۱۰ ماهه امسال از گروه خونی O مثبت بودند و فقط یک درصد از اهدا کنندگان خون از گروه خونی AB منفی بودند زیرا این گروه کمیاب ترین گروه خونی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان انتقال خون در مورد اهدای خون توسط بانوان نیز گفت: بالاترین شاخص اهدای خون توسط بانوان مربوط به استان های لرستان، کردستان و خراسان جنوبی با هشت درصد بود و در همین مدت بیشترین رشد شاخص اهدای خون بانوان هم مربوط به استان های چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوی، هرمزگان و گلستان بود و به طور کلی شاخص اهدای خون بانوان در کشور ۵.۲ درصد است.

وی تصریح کرد: در ۱۰ ماهه گذشته بیشترین میزان اهدای خون توسط اهدا کنندگان در استان های تهران به ۱۵ درصد، استان فارس با ۷.۵ درصد و استان خراسان رضوی با هفت درصد و بیشترین میزان رشد اهدای خون در این مدت هم نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان های خراسان جنوبی و قم بود.

حاجی بیگی در مورد اهدای خون توسط اهدا کنندگان مستمر (با سابقه حداقل دوبار اهدای خون در سال) هم گفت: بیشترین میزان رشد اهدای خون توسط اهدا کنندگان مستمر هم در این مدت در استان های سمنان با ۷۳ درصد، لرستان با ۶۵ درصد و مازندران با ۶۴ درصد گزارش شده است.

وی خاطر نشان کرد: حداقل سن قابل قبول برای اهدای خون ۱۸ سال و حداکثر سن ۶۰ سال تمام است و حداکثر سن برای اولین اهدای خون ۶۰ سال است و برای دفعات بعدی اهدا کننده مستمر(با سابقه حداقل ۲بار اهدای خون در سال) حداکثر ۶۵ سال است.

سخنگوی انتقال خون ادامه داد: از هر فرد سالم بالای ۵۰ کیلوگرم وزن و سن بالای ۱۸ سال تا سن ۶۰ سال ۱۰.۵ سی سی یا میلی لیتر به ازای هر کیلوگرم وزن بدن خون گرفته می شود و حجم کیسه های خون اهدایی ۴۵۰ سی سی یا میلی لیتر است و ۶۳ سی سی ماده ضد انعقادی درون کیسه ها خون موجود است.

حاجی بیگی در خصوص ضرورت اهدای خون تصریح کرد: خون سالم، نجات دهنده زندگی است و همه روزه، در سراسر جهان بسیاری از افراد به خون و فرآورده های خونی نیاز دارند، به طوری که از هر سه نفر در دنیا، یک نفر در طول زندگی احتیاج به تزریق خون و فرآورده های خونی پیدا می کند.

وی گفت: زمان بروز حوادث و سوانح گوناگونی نظیر تصادفات رانندگی، سوختگی ها و اعمال جراحی بارزترین موقعیت ها نیاز مبرم به خون است.

سخنگوی انتقال خون ادامه داد: همچنین خانم های باردار در حین زایمان، نوزادان و بخصوص نوزادان نارسی که به زردی دچار می شوند، نیازمند به خون هستند و از طرفی بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی یا اشعه درمانی قرار دارند هم از مصرف کنندگان خون و فرآورده های خون هستند.

حاجی بیگی گفت: بسیاری از دیگر بیماران، مانند بیماران تالاسمی و هموفیلی نیز ناگزیرند برای بهره مندی از یک زندگی به نسبت طبیعی برای همه عمر به شکل منظم خون یا فرآورده های خون دریافت کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اختصاصی ایرنا سازمان انتقال خون ایران حاجی بیگی پروندهٔ خبری کرونا و اهدای خون

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اختصاصی ایرنا سازمان انتقال خون ایران ویروس کرونا اختصاصی ایرنا سازمان انتقال خون ایران حاجی بیگی اخبار کنکور فرآورده های خون اهدای خون توسط اهدا کنندگان انتقال خون حاجی بیگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، ابراهیم خالقی از اهدای عضو بیمار مرگ مغزی ۴۴ ساله ساکن مشهد به ۶ بیمار نیازمند عضو خبرداد و اظهارکرد: در هزار و چهارصد و هشتاد و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم عباس نوری، بیمار مرگ مغزی معرفی شده از بیمارستان قائم (ع) مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانواده‌اش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

وی گفت: کلیه‌های زنده یاد نوری برای پیوند به یک بیمار نیازمند کلیه به شهر شیراز منتقل شدند.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: کبد این بیمار مرگ مغزی نیز در بیمارستان منتصریه به بانویی۳۸ ساله ساکن مشهد که سالها از بیماری نارسایی کبد رنج می‌برد، پیوند شد.

خالقی افزود: همچنین قرنیه‌های این بیمار مرگ مغزی برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902030

دیگر خبرها

  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • میزان ذخیره خون استان اصفهان چند روز است؟
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • ثبت ششمین اهدای عضو در استان یزد
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد