Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش پیشین تنیس گفت: در کمال تعجب هنوز تکلیف سرمربی تیم ملی مشخص نشده و از طرف دیگر باید چند ماه دیگر در رقابت‌های دیویس کاپ حضور داشته باشیم.

شهاب حسنی در گفت‌وگو با میزان، درباره اینکه شرایط رشته تنیس را چگونه ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: در این شرایط کرونایی تنها دو مسابقه برگزار شده است، اما در عمل باید پذیرفت مدتی است که بازیکنان نه تنها هیچ تمرین خاصی نداشته بلکه حتی در شرایط درستی قرار ندارند و بازیکنی که باید در مسابقات دیویس کاپ شرکت کند باید در طول ماه حداقل به یک‌ یا دو مسابقه بین المللی اعزام‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر هنوز تکلیف سرمربی تیم ملی مشخص نشده و باید چند ماه دیگر در رقابت‌های دیویس کاپ حضور داشته باشیم.

وی در خصوص اینکه باید چه اتفاقاتی صورت بگیرد تا‌ تنیس ایران رشد کند، گفت: با اوضاع فعلی، چند سال زمان می‌برد که به شرایط خوب برسیم. شاید بتوانیم از دسته چهارم به دسته سوم بیاییم اما برای حضور در گروه اول یا دوم باید زیر ساخت‌ها را بهتر کنیم. از طرف دیگر بازیکنان جوان نداریم و باید در رده سنی جوانان و نوجوانان بیشتر فعالیت کنیم تا به تجربه بهتری برسند.

این پیشکسوت تصریح کرد: تصور می‌کردیم پس از تغییر رئیس فدراسیون، یک سری از مشکلات عمده تنیسورها، مربیان و کسانی که حق آن‌ها پایمال شده، حل خواهد شد. اما متاسفانه این فدراسیون هم توجهی به صحبت‌های ما ندارد. حتی به مسئولان پیام رساندم که به کرونا‌ مبتلا شده‌ام، اما در کمال تعجب به من‌ پیام دادند که دیگر در تیم ملی جایی ندارم. زمانی که دلیل عدم حضورم در تیم ملی را جویا شدم، در پاسخ گفتند که دلیلش عدم حضورم در جلسات بوده است.

وی درباره معیارهای فردی که باید به عنوان سرمربی تیم ملی تنیس انتخاب شود، اظهار داشت: واقعیت این است که سابقه هر شخصی در تنیس کشور به موارد مختلفی مانند مقام‌هایی که در طول دوران حضورش در تیم ملی و تورنمنت‌های مختلف داخلی و خارجی مربوط می‌شود. به نظرم داشتن تحصیلات و دانش بالا هم مهم است. علم تنیس با بیست سال پیش تفاوت زیادی کرده است، اما هنوز سیستم مدیریتی ما‌ سنتی اداره می‌شود.

بیشتر بخوانید: قرارداد ۹ میلیاردی با بخش خصوصی، مشکل لاینحل فدراسیون تنیس؛ باید ۲ سال دیگر صبر کرد

انتهای پیام/

برچسب ها: فدراسیون تنیس شهاب حسنی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تنیس فدراسیون تنیس شهاب حسنی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست

معاون سازمان شیلات ایران گفت: وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری چندان مطلوب نیست و نیازمند همکاری همه کشور‌ها و جلوگیری از صید غیرمجاز و غیرقانونی این گونه‌ها در دریای خزر است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید مصطفی بهشتیان  درباره وضعیت فعلی ماهیان خاویاری دریای خزر با بیان اینکه این گونه ماهیان مهمترین و با ارزش‌ترین گونه اقتصادی دریای خزر محسوب می‌شوند، گفت: وضعیت ذخایر ماهیان خاویاری طی سال‌های گذشته همواره رو به کاهش بوده و به همین دلیل از سال 1389 با توافق سران پنج کشور حاشیه دریای خزر صید تجاری این گونه از آبزیان ممنوع شد و در حال حاضر صید آن فقط با اهداف تحقیقاتی و بازسازی ذخایر صورت می‌گیرد.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران ادامه داد: آنچه مسلم است اینکه وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری چندان مطلوب نیست و نیازمند همکاری همه کشور‌ها و جلوگیری از صید غیرمجاز و غیرقانونی این گونه‌ها در دریای خزر است.

به گفته وی، همچنین وجود کمیسیون منابع زنده خزر فرصتی است که می‌توان با بهره گیری از آن همکاری و هماهنگی بیشتری بین کشور‌های حاشیه دریای خزر به وجود آورد و این ذخایر ارزشمند را از خطر نابودی حفظ کرد. این کمیسیون هر ساله با حضور کشور‌های عضو شامل ایران، روسیه، آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان جلساتی در خصوص حفاظت و مدیریت بهره برداری از ذخایر مشترک ابزیان دریای خزر تشکیل می‌دهد.

وی در خصوص عمده‌ترین عوامل ایجاد این مسأله و وضعیت نامساعد و غیرقابل قبول در دریای خزر بوده‌اند، اظهار داشت: تغییرات آب و هوا و کاهش کیفیت‌های محیطی آبی، فقدان مدیریت هماهنگ و کار‌آمد بر این ذخایر مشترک در بین پنج کشور حاشیه دریای خزر، فشار صید غیرقانونی و عدم وجود قوانین مناسب و بازدارنده جهت پیشگیری از صید غیرمجاز و غیر قانونی، روند رو به تخریب رودخانه‌ها و دریا به عنوان محل تخم ریزی و زیستگاه ماهیان با توجه به نقش آن‌ها در حفظ و افزایش ذخایر آبزیان از جمله مهمترین این عوامل محسوب می‌شوند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، تأکید کرد: عدم تکثیر مناسب و کافی ماهیان خاویاری توسط کشور‌های حاشیه خزر به علت مشکلات اقتصادی آن‌ها و تمرکزشان بر استخراج منابع و مخازن نفت و گاز فقدان شناخت مناسب و پایین بودن آگاهی عمومی از مسائل زیست محیطی و بی‌توجهی جوامع محلی به آن در حفاظت و بهره برداری از ذخایر، نگاه اقتصادی و انتفاعی صرف بهره برداری از ماهیان و عدم توجه به برداشت پایدار مسئولانه از منابع آبزی و عدم وجود سیستم کارآمد حفاظت از منابع آبزی به دلایل متعدد از دیگر عوامل ایجاد وضعیت نامساعد آبزیان دریای خزر به ویژه ماهیان خاویاری هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شگفتی نوشاد عالمیان کامل نشد/ ۱۷ هزار دلار جایزه ملی‌پوش شایسته تنیس روی میز ایران
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • اعلام زمان وداع دومینیک تیم با تنیس
  • رئیس فدراسیون والیبال از جیب خودش برای تیم ملی هزینه می کند
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • ️شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدت در شهر ارومیه است
  • بیش از ۱۳۰ کارخانه مشغول خرید برگ سبز چای هستند