Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-06@00:12:36 GMT

7 خوراکی برای شادابی و جوانی پوست

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۷۳۷۶۷

7 خوراکی برای شادابی و جوانی پوست

اگر چین و چروک‌های زودرس به شما حمله کرده اند، بدانید که بدن شما در تولید کلاژن دچار اختلال شده است. با این پنج شنبه برنا همراه باشید تا در این باره بیشتر و بهتر بدانید.

به گزارش برنا؛ در این گزارش مهمترین راه‌های طبیعی برای افزایش تولید کلاژن در پوست و جوان و تمیز نگه داشتن آن تا حد ممکن معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلاژن چیست؟

کلاژن پروتئینی است که به طور کلی مسئول چندین عملکرد از جمله ترمیم بافت‌ها و رشد استخوان‌ها و غضروف‌ها در بدن انسان است.

کلاژن پوست، وظیفه زیبایی پوست، احیای مجدد آن، نمایش آن با ظاهری جوان و تأخیر در ایجاد چین و چروک را دارد.

متأسفانه با افزایش سن، تولید کلاژن در بدن کاهش می‌یابد، چین و چروک ایجاد می‌شود، پوست کدر می‌شود، لکه‌های تیره ایجاد می‌شود و پوست به روشی آزار دهنده افت می‌کند.

برای جلوگیری از بروز علائم اولیه چین و چروک روی پوست، حتما غذا‌های زیر را بخورید که به طور طبیعی تولید پروتئین کلاژن را افزایش می‌دهد:

۱- گشنیز

گشنیز حاوی ویتامین C است که در جوان سازی پوست با کلاژن بسیار مهم است؛ زیرا یک آنتی اکسیدان است که علائم چین و چروک و پیری در زنان را کُند می‌کند.

این ماده همچنین حاوی اسید لینولنیک است که سرشار از آنتی اکسیدان بوده و با رادیکال‌های آزاد در جریان خون مقابله می‌کند، بنابراین باعث سلامت پوست می‌شود.

۲- آووکادو

آووکادو در سفت شدن پوست و مرطوب سازی عمیق آن بسیار مفید است، زیرا سرشار از اسید‌های چرب مفید برای سیستم ایمنی بدن است.

۳- سبزیجات

خوردن سبزیجات باعث افزایش تولید کلاژن در پوست می‌شود. افزودن سبزیجات برگ دار مانند اسفناج و کلم پیچ به رژیم غذایی شما هر روز باعث افزایش سطح کلاژن می‌شود؛ زیرا آن‌ها حاوی یک آنتی اکسیدان به نام لوتئین هستند که برای تولید کلاژن در بدن فعال هستند.

۴- بذر کتان

دانه‌های کتان منبع اصلی چربی‌های سالم امگا ۳ هستند؛ زیرا سلول‌های پوست توسط لایه‌ای از چربی‌های ساخته شده از این چربی‌ها و سایر چربی‌ها احاطه شده اند. بنابراین، هرچه میزان مصرف امگا ۳ بیشتر شود، این لایه قویتر می‌شود؛ چراکه افزایش این چربی‌ها در سلول‌های پوست از ایجاد چین و چروک جلوگیری می‌کند. از این رو، توصیه می‌کنیم برای افزایش تولید کلاژن، هر روز یک قاشق غذاخوری دانه کتان بخورید.

۵- لوبیا

لوبیا حاوی اسید هیالورونیک است که به جذب مایعات و حفظ قابلیت ارتجاعی بافت و ظاهر پوست کمک می‌کند. روزانه حداقل دو قاشق غذاخوری لوبیا بخورید. 

۶- سیر

شاید برخی اصلا سیر را دوست نداشته باشند اما سیر برای تقویت کلاژن پوست بهترین ماده غذایی است. سیر سرشار از گوگرد و برخی اسید‌های طبیعی است که آسیب‌های پوستی را درمان و پروتئین کلاژن موجود در پوست را تقویت می‌کند. سیر را به سالاد روزانه خود اضافه کنید و از فواید شگفت انگیز آن در سلامتی بهره‌مند شوید.

۷- محصولات سویا

شیر سویا و پنیر سویا محصولاتی هستند که حاوی ترکیبی از جینسینگ (ژنیستئین) هستند که به جلوگیری از آسیب آنزیم‌ها به سطح پوست در طول زمان کمک می‌کند. این بدان دلیل است که جینسینگ نقش موثری را در محافظت از پوست در برابر آسیب اشعه ماورا بنفش ایفا می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شادابی و جوانی پوست پوست خوب تولید کلاژن چین و چروک چربی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس

منابع آگاه از احتمال تداوم کاهش تولید نفت اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) پس از ماه ژوئن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سه منبع آگاه اعلام کردند اوپک‌پلاس ممکن است در صورت افزایش‌نیافتن تقاضای نفت، کاهش داوطلبانه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه دهد؛ هرچند مذاکرات رسمی اعضای این ائتلاف هنوز آغاز نشده است.

اوپک‌پلاس از اواخر سال ۲۰۲۲، هم‌زمان با افزایش تولید ایالات‌متحده و دیگر تولیدکنندگان غیرعضو و نگرانی درباره تقاضا به‌دلیل دست‌وپنجه نرم‌کردن اقتصادهای بزرگ جهان با افزایش نرخ بهره بانکی، برنامه کاهش تولید نفت خام را اجرا کرده است.

نشست بعدی اعضای اوپک‌پلاس قرار است روز یکم ژوئن (شنبه، ۱۲ خرداد) به‌منظور تعیین سیاست تولید نفت در وین برگزار شود.

اوپک‌پلاس هم‌اکنون تولید خود را روزانه ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بشکه کاهش می‌دهد که معادل با ۵.۷درصد تقاضای جهانی است. اعضای اوپک پلاس ۳ میلیون و ۶۶۰ هزار بشکه از این مقدار کاهش تولید را بر عهده دارند، که تا پایان سال ۲۰۲۴ ادامه می‌دهند و ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه از آن هم از سوی برخی اعضا به‌صورت داوطلبانه کاهش می‌یابد، که پایان ژوئن منقضی می‌شود.

تنش‌ها در خاورمیانه سبب افزایش قیمت نفت در سال جاری شده، هرچند نگرانی درباره رشد اقتصادی و بالارفتن نرخ بهره بانکی هم بر قیمت نفت تأثیرگذار بوده است. قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز چهارشنبه (۱۲ خرداد) به پایین‌ترین حد خود در هفت هفته گذشته رسید و با قیمت هر بشکه ۸۳ دلار و ۴۴ سنت معامله شد.

سه منبع از کشورهایی که به‌صورت داوطلبانه عرضه نفت خود را کاهش داده‌اند، از احتمال تمدید توافق کاهش خبر دادند.

به‌گفته یکی از این منابع، کاهش تولید ممکن است تا پایان سال ادامه یابد، درحالی‌که منبع دیگری اعلام کرد برای اینکه اوپک‌پلاس تغییری در برنامه تولید خود ایجاد کند، به افزایش ناگهانی تقاضا نیاز است.

الجزایر، عراق، قزاقستان، کویت، عمان، روسیه، عربستان سعودی و امارات‌متحده عربی کشورهایی هستند که تولید نفت خود را داوطلبانه، بیشتر از مقدار توافق‌شده کاهش داده‌اند.

ریچارد برنز از مؤسسه انرژی اسپکتز گفت: به نظر ما احتمال ادامه برنامه کاهش تولید اوپک‌پلاس پس از ماه ژوئن زیاد است، اما هنوز مطمئن نیستیم؛ زیرا فکر می‌کنیم اعضا هنوز وارد مذاکره و تصمیم‌گیری دراین‌باره نشده‌اند.

تحلیلگران می‌گویند گزینه دیگر این است که بخشی یا همه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه کاهش روزانه تولید نفت پس از ماه ژوئن لغو شود.

اوپک پیش‌بینی کرده است که تقاضای روزانه نفت یک سال دیگر با رشد به‌نسبت بالای ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای همراه باشد، درحالی‌که آژانس بین‌المللی انرژی، رشد بسیار کمتر و روزانه یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه را پیش‌بینی می‌کند.

دیگر خبرها

  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • برگزاری رویداد جایزه جوانی جمعیت در آذربایجان غربی
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • بهترین خوراکی‌ها برای جایگزین کردن آن با شیرینی (فیلم)
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت