Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مطالعات اخیر روی گونه‌های جهش یافته ویروس کرونا، محققان ۷ علامت جدید یافتند که می‌تواند نشانه بیماری کرونا باشد.

به گزارش شریان نیوز،جهش‌های جدید ویروس کرونا در کشور‌های جهان به ویژه در انگلیس و آفریقای جنوبی همچنان در حال افزایش است تا اندازه‌ای که مقامات بهداشتی در سراسر از شهروندان خود می‌خواهند که طیف وسیعی از علائم ممکن را در کنار علائم رایج مدنظر قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این جهش‌ها فشار زیادی را بر سیستم بهداشتی و اقتصادی کشور‌ها وارد می‌کنند، زیرا بیمارستان‌ها با کمبود تخت روبه‌رو می‌شوند و تا زمانی که دانشمندان مطمئن نباشند جهش‌ها کنترل شده‌اند، نمی‌توان محدودیت‌های کرونایی را کاهش داد چرا که انتقال سریع انواع جهش یافته می‌تواند سبب افزایش نسبت موارد علامت دار شود.

در شیوع علائم، درک عموم مردم از دامنه کامل اثرات احتمالی مرتبط با کووید-۱۹ بسیار حیاتی است. نگرانی‌های فزاینده‌ای وجود دارد در این مورد که مردم فقط سه علامت برجسته را که شامل تب، سرفه مداوم و از دست دادن حس چشایی و بویایی می‌شود؛ می‌شناسند. این یک خطای جدی است، زیرا ممکن است افراد بدون اطلاع، ناقل ویروس باشند و ناخواسته به جای قرنطینه، به گسترش آن در جامعه کمک کنند.

 

در همین رابطه و برای آگاهی بخشی بیشتر، محققان در مطالعاتی که داشتند، ۷ علامت جدید را در نتیجه جهش‌های ویروس کرونا معرفی کردند.

همانطور که اشاره شد، ویروس کرونا علاوه بر علائم رایج، می‌تواند باعث درد بدن، درد گلو، اسهال، ورم ملتحمه، سردرد، بثورات روی پوست یا تغییر رنگ انگشتان دست و پا شود.

یکی از متخصصان انگلیسی به نام تارا راج، از مواردی خبر داد که هیچ علامتی نداشتند، اما مبتلا به نوع جهش یافته ویروس کرونا بودند؛ بنابراین اگر افراد از داشتن علائم کرونا شک دارند، بلافاصله آزمایش کرونا را انجام دهند.

چگونه می‌توان به علائم پاسخ داد؟

اگر علائم اصلی ویروس کرونا را دارید، یک آزمایش انجام دهید تا در اسرع وقت بیماری را بررسی کنید. شما و هرکسی که با او زندگی می‌کنید باید در خانه بمانید و تا زمانی که نتیجه آزمایش خود را دریافت نکردید بازدید کننده نداشته باشید، فقط برای انجام آزمایش از خانه خود خارج شوید. هر کسی در حباب پشتیبانی شما باشد یعنی از زمان شروع علائم یا ۴۸ ساعت قبل از شروع، باید در خانه بماند. حباب پشتیبانی شامل خانواده فرد و دوستان نزدیکش می‌شود.

آیا می‌توانیم علائم خود را درمان کنیم؟

بیشتر افراد مبتلا به ویروس کرونا طی چند هفته احساس بهتری دارند و ممکن است بتوانند در دوران نقاهت در خانه از خود مراقبت کنند. بر اساس توصیه وزارت بهداشت، می‌توانید به استراحت و نوشیدن مایعات فراوان به ویژه آب پرداخته تا از کم آبی بدن جلوگیری کنید. به اندازه کافی آب بنوشید تا پوست شما زرد روشن و شفاف باشد، همچنین توصیه می‌شود در صورت احساس ناراحتی از پاراستامول یا ایبوپروفن استفاده کنید.

البته در مورد مسکن‌های ضدالتهابی مانند ایبوپروفن، گزارش شده است که در برخی موارد موجب بدتر شدن وضعیت بیمار می‌شود. این در حالی است که کمیسیون دارو‌های انسانی تایید کرده است که هیچ مدرک روشنی وجود ندارد که نشان دهد استفاده از ایبوپروفن برای درمان علائمی مانند تب بالا، بیماری کرونا را بدتر می‌کند.

منبع: شریان

کلیدواژه: ویروس کرونا جهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۴۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • چگونگی درگذشت نیکاشاکرمی و گاف های گزارش شبکه بی‌بی‌سی | از«مهر بسیار محرمانه» که نیست تا ناجا به جای فراجا و ...
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران