Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@20:05:22 GMT

هیات رئیسه مقصر وضعیت کنونی فوتبال ایران است

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۷۴۴۷۶

هیات رئیسه مقصر وضعیت کنونی فوتبال ایران است

یک عضو سابق مجمع فدراسیون فوتبال می‌گوید به خاطر لابی افراد قدرتمند در مجمع این فدراسیون، کریمی و مهدوی‌کیا در انتخابات شانس کمی دارند.

محمدرضا عباسی، مدیرعامل سابق سیاه‌جامگان و ابومسلم مشهد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره کارنامه نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال گفت: هر چهار نفر شناخته شده هستند. آجرلو در بخش‌های مختلف از جمله باشگاه‌داری فعالیت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای عزیزی خادم هم به شکلی در فوتبال حضور داشته‌ است. کیومرث هاشمی سال‌ها در بخش مدیریتی ورزش از جمله در کمیته ملی المپیک فعالیت کرده است. علی کریمی هم جادوگر فوتبال است و با همراهی مهدوی‌کیا به عنوان دو چهره فراموش نشدنی فوتبال ایران وارد انتخابات شده‌اند.

او با بیان اینکه "اگر چه کریمی و مهدوی‌کیا سابقه مدیرتی زیادی ندارند اما می‌توانند در فدراسیون فوتبال موفق شوند،" افزود: اگر امکانات و منابع مالی همانند گذشته در اختیار این دو نفر هم قرار گیرد، موفق خواهند شد. علی کریمی و مهدوی‌کیا عاشق و دلسوخته فوتبال هستند و می توانند فوتبال را به موفقیت برسانند. همه به این دو نفر کمک می‌کنند. اگر آن‌ها انتخاب شوند، آینده خوبی را برای فوتبال می‌بینم به شرطی که به لحاظ منابع مالی کمک شود. اگر به کریمی و مهدوی‌کیا کمک نشود در این زمینه می‌سوزند.

عضو سابق مجمع فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: یک بار هم که شده فوتبالی ها باید از پوست خود خارج شوند و مدیریت را در اختیار بگیرند. اتفاقی که می‌بینیم حاصل کار مدیران غیرفوتبالی است. ممکن است فوتبالی‌ها هم اشتباهاتی داشه باشند اما دیکته نانوشته، غلط ندارد. ما مدیران خوبی بین فوتبالی‌ها داریم که وارد فدراسیون نشده‌اند. آقای دایی، مهدوی‌کیا، کریمی و ... در خارج از فوتبال مدیران خوبی هستند.

عباسی درباره بدبینی اهالی فوتبال به مجمع فدراسیون فوتبال و شانس کم علی کریمی برای پیروزی در انتخابات به علت لابی‌هایی که انجام می‌شود گفت: این یک بحث روشن است که انتخابات ریاست فدراسیون‌ها یا هیات‌های استانی برخلاف آن چیزی است که اهالی ورزش انتظار دارند. کسانی که لابی‌های قدرتمندی داشته باشند، برنده می‌شوند. شانس کریمی و مهدوی‌کیا کم است اما امیدوارم برنده انتخابات شوند. اگر این انتخابات را بین فوتبالیست‌ها می‌گذاشتند معلوم بود چه کسی رای می‌آورد اما وقتی نماینده‌ها توسط خودشان راهی مجمع می‌شوند و از بالا توسط هیات رئیسه یا برخی ورزشی‌ها کنترل می‌شود، طبیعتا کسانی که لابی قوی داشته باشند، پیروز می‌شوند.

وی با درخواست از اعضای مجمع اظهار کرد: از دوستان می‌خواهم تابوشکنی کنند و یک بار هم که شده به فوتبالی‌ها رای بدهند. کریمی و مهدوی‌کیا برای فوتبال ایران زحمات زیادی کشیده‌اند و برای یک بار هم که شده، مدیریت را به آن‌ها واگذار کنند. اگر نتوانستند مدیریت کنند، لااقل دوره بعد نمی‌آیند و ادعایی هم ندارند. معتقدم فوتبالی ها از پس فوتبال بر می‌آیند.

عباسی با بیان اینکه مدت‌هاست مردم از فوتبال لذت نمی‌برند گفت: علت این موضوع به خاطر حضور سیاسیون است. فوتبال دست کسانی است که سرمایه بزرگی دارند اما شایستگی ندارند. فوتبال باید در اختیار خانواده فوتبال باشد.

مالک باشگاه سیاه‌جامگان مشهد درباره انتخابات فدراسیون در سال ۹۵ که او هم یکی از اعضای مجمع بود و هیات رئیسه فعلی انتخاب شد اظهار کرد: این پنج سال خیلی شلوغ بود. بحث اساسنامه هم وجود داشت و به مشکلات دامن زد. در این چند سال آخر همه چیز قاطی شد و مسائلی که مهدی تاج ترسیم کرده بود، محقق نشد. می خواهم بگویم خیلی موفق نبودند. دلایل داخلی و خارجی در این مساله دخیل بود.

او درباره شانه خالی کردن اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال از مسئولیت خود در قبال قرارداد ویلموتس و سایر مسائل اظهار کرد: اگر آن‌ها کاره‌ای نبودند، چرا قرارداد ویلموتس را امضا کردند؟ کلا در فوتبال ما مصحلت اندیشی بیش از حقیقت رواج داد. خیلی جاها حقیقت را فدای مصلحت می‌کنیم. همه این دوستان حاضر در هیات رئیسه در وضعیت کنونی فوتبال مقصر هستند. بالاخره همفکری کرده‌اند و قرارداد هم توسط آن‌ها امضا شده‌ است. مدیری که بخواهد به خاطر رودربایستی با بالادستی خود عمل کند، مدیر نیست./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کریمی و مهدوی کیا فدراسیون فوتبال فوتبالی ها هیات رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم

نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : اسم مجلس دوازدهم را «ایمان و امید» می‌گذارم، مجلس آتی ممکن است در معرض خطر تفرقه باشد که این امر می‌تواند منجر به شکست و ناامیدی در مجلس دوازدهم شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ سعید آجرلو نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامه بهارستان دوازدهم گفت: اسم مجلس دوازدهم را «ایمان و امید» می‌گذارم، یک وجه مجلس آتی ممکن است خطر تفرقه باشد که منجر به شکست و ناامیدی در مجلس دوازدهم شود، وجه دیگر هم می‌تواند حل مسئله و کارآمدی مجلس باشد.

وی افزود: درون بهارستان و بیرون بهارستان در حوزه انتخابیه تهران بسیار متفاوت است، ما به میزانی که درون بهارستان فعال هستیم باید بیرون بهارستان هم فعال باشیم، یعنی با مردم مرتبط باشیم و وظایف نمایندگی خود را انجام دهیم.

آجرلو اظهار داشت: بیرون از صحن نمایندگان حوزه انتخابیه تهران نباید غیر فعال باشد کمااینکه در سایر حوزه‌های انتخابیه به این صورت است، مردم باید احساس کنند که نماینده دارند و قدرت نماینده در جهت اهداف آن‌ها بکار می‌رود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی افزود: ما در صحن باید به سیاستگذاری و تقنین بپردازیم و بیرون از صحن باید به مشکلاتی جاری مردم بپردازیم و خط قرمزمان دخالت کردن در عزل و نصب دولتی است.

آجر لو ابراز داشت: ما باید با استانداری‌ها، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها تعاملات لازم را داشته باشیم تا مشکلات مردم را مرتفع کنیم و این به معنای دخالت در امورات اجرایی نیست.

وی افزود: امثال شهید چمران و شهید دیالمه بر صندلی‌های مجلس سوار شدند و اجازه ندادند که صندلی‌های مجلس برآن‌ها سوار شوند، اگر نماینده به دنبال خودرو و مزایای دیگر نمایندگی باشد یعنی صندلی بر او سوار شده است.

نامزد دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده قطعا درصورت حضور در مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم، نماینده‌ای که در عزل و نصب‌ها دخالت می‌کنم مگر می‌تواند به وظایف نمایندگی خود عمل کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: بروکراسی ضد تحول محافظه کاری در نظام دیوانی خود داریم که اجازه نمی‌دهند کشور پیشرفت کند و هر بار استدلال متفاوتی را مطرح می‌کنند، این بروکراسی متأسفانه در شرکت‌ها دولتی و نظام بانکی نیز حاکم است، مجلس دوازدهم باید با این اقلیت پر زور مواجه شود.

آجرلو اظهار داشت: سبک زندگی غربی در حال رویاروی با سبک زندگی ایرانی و اسلامی است و نمی‌توانیم نسبت به آن منفعل باشیم، بنابراین باید قانونگذاری جامعی در حوزه فضای مجازی داشته باشیم تا نظمی جدیدی در این حوزه ایجاد شود.
وی در خصوص لایحه حجاب و عفاف گفت: موافق لایحه عفاف و حجابی هستم که در مجلس یازدهم به تصویب رسید، زیرا، در مواجه با جرم بی حجابی بازدارندگی ایجاد می‌کند، زیرا، بین کسانی که پروژه امنیتی در کشور اجرا می‌کنند با هنجارشکنان عادی تفاوت قائل شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



وی افزود: اگر لایحه عفاف و حجاب به صحن می‌آمد بهتر بود، این لایحه موضوعات ایجابی و فرهنگی را هم دیده است، این جامع‌نگری یعنی راه حل بلند مدت برای رفع مشکلات حوزه عفاف و حجاب.

آجرلو ابراز داشت: ما باید اقدامات تبیینی و فرهنگی متعددی داشته باشیم، از سوی دیگر بازدارندگی لازم را هم در لایحه عفاف و حجاب داریم که در کنار یکدیگر می‌تواند التهابات اجتماعی را کاهش دهد. از این حیث لایحه عفاف و حجاب لایحه مناسبی است.
وی ادامه داد: خطر دو قطبی شدن و تفرقه در مجلس دوازدهم زیاد است، مجلس یازدهمی که رهبر انقلاب بر انقلابی بودن آن تأکید داشتند برای مشکلات کشور راه حل جدید ارائه کرد و فضای کشور در دهه نود را تغییر داد.

آجرلو اظهار داشت: ممکن است نامزد‌ها از لیست‌های متفاوت باشد، اما برای رفع مشکلات اتفاق نظر دارند، این همان برادری سیاسی است که رهبر انقلاب بر آن تأکید داشتند، بنظر رسیدن به چنین شرایطی بسیار سخت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



وی در خصوص نحوه ریاست مجلس یازدهم گفت: قالیباف عملکرد خوبی دارد، در همین مجلس هم بسیاری از نمایندگان با ایشان اختلاف نظر‌هایی داشتند که در صحن مطرح می‌کردند، یکی از خصیصه‌های ریاست مجلس تعامل با جریانات مختلف است.

آجرلو افزود: معتقدم قالیباف شانس اول ریاست مجلس است، ذوالنوری هم آرایی دارد، اما بیشترین رأی را برای ریاست مجلس را قالیباف دارد، در خصوص نیکزاد و متکی هم اطلاعی ندارم.

این نامزد دور دوم مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: بنظر هیأت رئیسه مجلس قطعاً تغییراتی خواهد داشت، معتقدم روابط با فراکسیون اقلیت اصلاح طلبان باید بر اساس کار و حل مسئله تعریف شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد
  • ژیمناستیک و «پرش» از روی انتخابات/ فرود «آرام» نیاز رشته مادر است
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • آجر لو : تفرقه می‌تواند مجلس دوازدهم را به شکست منجر کند/ به طور حتم، هیات رئیسه مجلس تغییراتی خواهد داشت + فیلم
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی ارتباط بین‌المللی خود را گسترش می‌دهد
  • عقب ماندگی بزرگ در هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اصفهان
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند