Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان دبیر شورای هماهنگی بانک های گیلان، با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۹۵ درصد از خدمات بانکی به صورت غیر حضوری قابل انجام است، افزود: مردم می توانند آموزش لازم برای استفاده از خدمات غیر حضوری را از همکاران شبکه بانکی دریافت کنند تا خطر کرونا را کمتر کنیم.

سید رسول میرخلفی در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در سطح جامعه، اظهار کرد: شعب بانک ها از جمله مراکزی هستند که به واسطه آسیب پذیر بودن نگرانی های زیادی درباره انتقال کرونا از این طریق وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر ۹۵ درصد از خدمات بانکی به صورت غیر حضوری قابل انجام است، افزود: دستگاه های خوددریافت و خودگردان می‌توانند علاوه بر پرداخت وجه، عملیات دریافت وجه و صدور کارت را نیز انجام دهند.

دبیر شورای هماهنگی بانک های گیلان، با اشاره به فعالیت کارتخوان ها و پوزها در شبکه بانکی استان، تصریح کرد: با تاکید بانک مرکزی مبنی بر فرهنگ سازی جهت استفاده کمتر از پول نقد، امروزه بانک ها خدمات متنوعی را در حوزه بانکداری الکترونیک ارائه می‌دهند. به عنوان مثال خدمت نشان پرداخت که با نصب آن بر روی گوشی های هوشمند دیگر نیازی برای به همراه داشتن کارت عابر وجود نداشته و تمامی پرداخت‌ها را می‌توان از طریق اسکن کد «QR» فروشنده انجام داد.

میرخلفی، امکان امضای دیجیتال، دریافت سفته، افتتاح حساب، پرداخت برخی از تسهیلات بانکی، گواهی تمکن مالی، مشاهده صورتحساب ریالی و ارزی و... را از جمله خدمات غیر حضوری بانک ها دانست و بیان کرد: امکان کارت به کارت و انتقال وجوه نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه تمام همکاران در شبکه بانکی استان حاضر هستند به عنوان راهنما در خدمت مردم باشند، گفت: مردم می توانند آموزش لازم برای استفاده از خدمات غیر حضوری را از همکاران شبکه بانکی دریافت کرده تا خطر کرونا را کمتر کنیم.

دبیر شورای هماهنگی بانک های گیلان، از مردم خواست در روزهای شیوع کرونا کمتر به شعب بانک مراجعه کنند و یادآور شد: امروزه عابربانک ها،cash-less ها، خوددریافت ها و همراه بانک ها کلیه عملیات بانکی و خدمات الکترونیکی را انجام می دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا خدمات بانکی غیر حضوری خدمات غیر حضوری شبکه بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۴۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟

امروزه با شکل دیگری از جرائم روبرو هستیم که با استفاده از اینترنت و تکنولوژی به وقوع می‌پیوندد. یکی از جرایمی که امروزه بسیار شایع شده و افراد زیادی سرمایه خود را بر اثر آن از دست داده‌اند، جرم کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر می‌باشد. در کلاهبرداری به این روش، سارقان حرفه‌ای یک بخش جدیدی را به عابربانک یا دستگاه کارت‌خوان خود متصل می کنند و از همین طریق اقدام به کپی‌برداری از اطلاعات کارت بانکی کرده و با تخلیه اطلاعات حساب افراد، سرقت‌های میلیونی انجام می‌دهند.

به زبان ساده‌تر باید بگویم که اسکیمینگ یعنی کپی‌برداری غیرقانونی از اطلاعات کارت بانکی فرد بر روی یک کارت بانکی دیگر که از این طریق، این مجرمان خطرناک می‌توانند حساب بانکی فرد را در زمان کوتاهی خالی کنند. در حال حاضر اکثر مردم با استفاده از کارت‌های عابربانک خود اقدام به خرید از فروشگاه‌ها، کارت به کارت و... می‌کنند، افزایش این کارها در فضای حقیقی و مجازی باعث شده تا عده‌ای از افراد سودجو با ابداع روش‌های جدیدی مثل اسکیمر و فیشینگ دست به کلاهبرداری‌های میلیونی و غیرقابل جبران بزنند.

روش سارقان در کلاهبرداری به روش اسکیمر

معمولا در اسکیمر سارقان دو روش را جهت دست‌یابی به اطلاعات کارت‌های بانکی شما استفاده می‌کنند، در روش اول این سارقان حرفه‌ای دوربینی را در کنار جایی که شما کارت خود را وارد دستگاه می‌کنید، قرار می‌دهند تا از این طریق رمز کارت شما را بدست بیاورند و در روش دوم سارقان بر روی کیبورد اصلی عابربانک‌ها، یک کیبورد دیگر نصب می کنند که این کیبورد جعلی عین کیبورد اصلی می‌باشد، به‌طوری که این کیبورد جعلی وظیفه دارد تمامی اطلاعاتی که شما وارد می‌کنید را ذخیره کند و از این طریق مجرمان حساب بانکی شما را خالی می‌کنند. اسکیمر و فیشینگ یک تهدید بسیار خطرناک و جدی برای بانک‌ها و مردم در جامعه امروزی می‌باشد؛ چرا که امروزه کاربران فضای مجازی افزایش زیادی پیدا کرده است.

قانون چه مجازاتی برای این جرم در نظر گرفته است؟

مطابق با قانون این دست از کلاهبرداری‌ها و سرقت‌های اینترنتی جرم بوده و مجازات سنگینی هم دارد، چنان که قانونگذار ما این دست از جرائم را در قانون جرائم رایانه‌ای مصوب سال ۱۳۸۸ پیش‌بینی کرده است و در ماده ۱ این قانون به صراحت بیان شده است: هرکس به طور غیرمجاز به داده ‌ها یا سیستم‌های رایانه‌‎ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

قانونگذار ما در خصوص سرقت‌های اینترنتی هم به این سارقان حرفه‌ای مطابق با ماده ۱۲ قانون جرائم رایانه ای می‌گوید: هرکس به طور غیرمجاز داده‌ای متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده‌ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک تا بیست میلیون ریال و در غیر این صورت به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی از پنج تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

فائزه مجردیان-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • کارمندان ادارات کل اجرایی وزارت کار اجازه دریافت حق مشاوره ندارند
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی